Προς το περιεχόμενο

αγορα laptop


exadas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα . ενδειαφέρομαι για αγορά λαπτοπ μέχρι 1600 ευρώ. Ξέρει κανείς να μου πεί την γνώμη του για το καινούριο της πλαισιο το turbo x furious??? εχω διαβάσει καλές κριτικές για τις επιδόσεις του οι οποίες είναι ταχύτατες λογω του επεξεργαστή που διαθέτει.επειδή σε αλλο φορουμ με συμβούλευσαν να μοιράσω το ποσό και να πάρω λάπτοπ και σταθερό θέλω να ξεκαθαρίσω ότι το λαπτοπ θα αντικαταστήσει τον σταθερό που υπάρχει ήδη και ο οποίος πιανει πολύ χώρο. οπότε ψάχνω κατι αξιοπρεπές σε φορητό και για τον γιό μου ώστε να παιζει χωρις κανένα προβλημα παιχνίδια αλλά και να κάνει οποιοαδήποτε εργασία χρειάζεται με τον καλύτερο τρόπο.η τέλος πάντων αν υπάρχουν λαπτοπ που αξιζουν οχι μόνο για games και μπορείτε να με βοήθησετε θα το εκτιμούσα.

 

ευχαριστώ

Δημοσ.

εχω αγορασει για το γιο μου αυτο το λαπτοπ http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=1138&v_Item=9689 με το ιδιο σκεπτικο, ειναι απολυτα ευχαριστημενος και με λιγοτερα χρηματα.Θα σου προτεινα να τον δεις σε καποιο μαγαζι για να εχεις προσωπικη αποψη.κοιταξε εδω και ενα review http://news.driversdown.com/news/Notebook/200912/09-21312.html

και αλλο ενα εδω http://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-5940G-724G50BN.24304.0.html

Δημοσ.

φιλε μου το σιγουρο ειναι οτι με αυτα τα χαρακτηριστικα το turbox θα φυσαει...

εγω προσωπικα παντως δεν θα εδινα τοσα χρηματα και ειδικα για turbox

δες κατι σαν αυτο που ειναι πολυ καλο, οχι σαν το turbox βεβαια, αλλα ειναι πιο φθηνο και ειναι και dell ;)

http://multirama.gr/products/product?pid=0444946&catid=010200

Δημοσ.

αν μπορεις να δωσεις λεφτα για σταθερο θα ητανε καλυτερο

με τοσα λεφτα φτιαχνεις εναν υπερ υπολογιστη ;)

βασικα φτιαχνεις ενα pc με 1200Ε και τα αλλα λεφτα τα βαζεις σε οθονη + ηχεια και εισαι gg.

Δημοσ.
αν μπορεις να δωσεις λεφτα για σταθερο θα ητανε καλυτερο

με τοσα λεφτα φτιαχνεις εναν υπερ υπολογιστη ;)

βασικα φτιαχνεις ενα pc με 1200Ε και τα αλλα λεφτα τα βαζεις σε οθονη + ηχεια και εισαι gg.

 

οπως ανεφερα αρχικά σταθερός υπάρχει ήδη και δεν σκέφτομαι και για δευτερο. μαλον θα κοιτάξω το συγκεκριμένο μοντέλο της dell που υπάρχει στο multirama και μου προτείνει ο vasilisga. το σκεπτικό είναι ενος πολυ καλού φορητού ο οποιος να παιζει και παιχνίδια για τον γιο μου. ευχαριστώ πάντως ολους σας. η dell απο οτι βλέπω θεωρείτε αξιόπιστη μάρκα τελικά.

Δημοσ.
Καλησπέρα

Με όλο το θάρρος, έχω φέρει να πουλήσω δύο λάπτοπ από Αμερική, αν θες ρίξε μια ματιά:

http://www.emarket.gr/item.php?id=19395128 και http://www.emarket.gr/item.php?id=19440028

φιλικά,

Πολίνα

 

αυτο το post πρεπει να μπει στις αγγελιες για να ειναι οκ, γιατι καποια αλλα παιδια παιδια για να βαλουν αγγελια αν θυμαμαι καλα πρεπει να κανουν 200 post.

δεν ειναι δικαιο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...