grimpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Για να μην αμφιβαλλετε με το E-Shop. Οι μάγκες έχουνε μια δρακόντεια πολιτική στο Service και δεν αλλάζουν κανένα προϊόν εάν δεν είναι τελείως off, προτιμάνε να σκοτώσουν την μάνα τους παρά να φάνε το προϊόν στην μάπα δίχως να εξασφαλίσουν το RMA τους. Αν σας κάτσει άρρωστη περίπτωση, τυχαία προβλήματα κτλπ, σε εξάρτημα pc, απλά την κάτσατε. Όποιος είναι Αθήνα, έχει νεύρα, πείσμα, υπομονή και ξέρει τι του γίνεται, έχει και τις μεγαλύτερες πιθανότητες να ξεκαθαρίσει οποιοδήποτε πρόβλημα. Πάντα όμως στα κεντρικά τους στο Μενίδι, μην ασχοληθείτε καθόλου με τα points καταστήματα τους.
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ε ειναι να μην σου τυχει με λιγα λογια......
pabou13 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Πάντα όμως στα κεντρικά τους στο Μενίδι, μην ασχοληθείτε καθόλου με τα points καταστήματα τους. Kαι εγω μονο εκει απεθυνομαι οταν εχω καποιο προβλημα..
Holy Deamon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Οσοι ειναι απο επαρχια δλδ τον ***λο!!Μαυρο λοιπον στο e-shop!Κριμα γιατι φαινοντουσαν οι πιο σοβαροι απο online καταστηματα
moldovan20 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Καθημερινά ακούω από φίλους και γνωστούς που στέλνουνε χαλασμένα κομμάτια στο service τους και πάντα λένε ότι τα έχουνε ελέγξει και δουλεύουνε κανονικά . "Ο έξυπνος o άνθρωπος μαθαίνει από τα λάθη των άλλων" (τα οποία διαβάζεται καθημερινά εδώ περί e-shop ) και μετά πάτε και τους δίνεται τα λεφτά σας .
npapas1977 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Και εγω αυτη θα παρω απο E-shop.Εδω και μια πενταετια ψωνιζω απο εκει και δεν εχω αντιμετωπισει ποτε προβλημα ουτε με προιοντα ουτε με service και περνω πραγματα σχεδον καθε εβδομαδα.
pcos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 A! εσυ εισαι που το συντηρεις λοιπον ακομα σοβαρα ομως ειναι να μην σου κατσει εχω παρει κι εγω ουκ ολιγα απο εκει, μεχρι και 42" tv ! βεβαια για το eshop point της Πατρας εχω τα καλυτερα να πω, τα παιδια που δουλευουν μεσα ειναι καταπληκτικα και ουκ ολιγες φορες εχουν διαπληκτιστει με τα κεντρικα... δεν ξερω γιατι ομως
npapas1977 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Οπως το λες ειναι να μη σου κατσει.Παντως ειμαι τυχερος που δε μου εχει τιποτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.