Holy Deamon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Παιδια βλεπω οτι το e-shop εχει την συγκεκριμενη καρτα μονο 215ε. ειναι η πιο φθηνη 5850 που εχω βρει.Αξιζει γιατι Powercolor δεν εχω αγορασει ξανα κ δεν ξερω τι παιζει.Επισης ποσο μπορουμε να εμπιστευτουμε τις προσφορες απο το e-shop?Μηπως δινουν τιποτα καρτες που τους επιστραφηκαν? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.515731
p_under Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 η καρτα παρα αξιζει , το eshop δεν αξιζει
Holy Deamon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 κ εγω αυτο φοβαμαι πολυ.Γι'αυτο το σκεφτομαι...
pcos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 εφόσον δεν είναι λαπτοπ μην το σκεφτεσαι. βεβαια υπαρχει και το multirama http://www.multirama.gr/products/product?pid=0429153&catid=020300 οι μαρκες πλεον δεν λενε τιποτα.
p_under Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 " Παρουσιάστηκε τεχνικό πρόβλημα, στη σελίδα, παρακαλώ δοκιμάστε ξανά. Ζητούμε συγνώμη για την ταλαιπωρία. "
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ελα μωρε μανια με το e-shop και γω την 5870 απο το e-shop την πηρα και ολα gg.
moldovan20 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ελα μωρε μανια με το e-shop και γω την 5870 απο το e-shop την πηρα και ολα gg. Ε τι ήθελες να σου χαλάσει στον 1 μήνα ? Σου εύχομαι αχρείαστο να σου είναι το service τους .
sozz Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 και εγω οτι εχω παρει απο το e-shop μια χαρα μου εχει βγει και κλεινω 1 χρονο....... ενω απο το πλαισιο μια καρτα που πειρα ισα ισα εβγαλε μια χρονια πριν την παρει ο χαρος
Psycho_Warhead Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Και μια 3870 που ειχα παρει την εχω ακομα(2 χρονια+) και ολα ειναι GG.
outlaw star Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 και εγω οτι εχω παρει απο το e-shop μια χαρα μου εχει βγει και κλεινω 1 χρονο....... ενω απο το πλαισιο μια καρτα που πειρα ισα ισα εβγαλε μια χρονια πριν την παρει ο χαρος πολύ ωραίο επιχείρημα για να κατασταλάξεις απο ποιο μαγαζί θα ψωνίσεις
d3m0n Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Σε μένα το e-shop μου έχει πουλήσει μεταχειρισμένη μητρική(δεν ήταν στο δικό του κουτί το προιόν και έλειπαν και παρελκόμενα). Πάντως αν αγοράσεις από εκεί καλή τύχη τόσο με το αν αυτό που θα αγορασεις δεν θα είναι από RMA,όσο και για το service τους,αν τυχόν σου χρειαστεί ποτέ.
antonl Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Καρά-offtopic αλλά το point δεν είναι ότι απ τον Α χαλάνε και από τον Β όχι. Το θέμα είναι αν υπάρχει ανάγκη να γίνει χρήση της εγγύησης, τι κάνει ο ένας και τι κάνει ο άλλος.
moldovan20 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δεν είπα ότι πουλάνε ελαττωματικά και εγώ έχω αρκετά πράγματα χρόνια , ψώνιζα από το e-shop όταν δεν είχε καν καταστήματα . Μία φορά όμως αντιμετώπισα το service και την ασχετοσύνη τους και μου έφτασε .
Holy Deamon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ναι ρε παιδια.Αυτο με το service του e-shop ειναι αληθεια.3 εβδομαδες τωρα ταλαιπωρουμαι με μια gtx 275 (μαλλον).Το προβλημα ειναι οτι δεν ανοιγει στη αρχη η οθονη αλλα μετα οταν μπαινει στα win.Βαζω αλλη καρτα γραφικων κ ολα οκ!!Παω στο καταστημα λοιπον ολη τη μοναδα κ βλεπει κ ο τεχνικος το προβλημα.Λεει θα στειλουμε μονο την καρτα Αθηνα για ελεγχο.Κ μου λενε τωρα απο Αθηνα, μετα απο ατελειωτες ωρες σπαταλης στο τηλ, οτι η καρτα λειτουργει κανονικα.Θα τρελαθω.Τωρα μαλλον πρεπει να περιμενω να ξαναερθει η καρτα εδω κ να τους στειλω ολη τη μοναδα.Ελεος δλδ...Δεν μπορουν να συννενοηθουν μεταξυ τους.Ο τεχνικος απο το καταστημα δλδ πως ειδε προβλημα???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.