Προς το περιεχόμενο

αλλαγη μητρικης, cpu, μνημων..!

panetolikos83

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σκεφτομαι να αλλαξω μερικα πραγματα στο pc..

μιας και προσφατα χτυπησα μια 5850 που δεν με εχει ικανοποιησει πληρως και

ισως να μη φταιει αυτη σκοπευω να αγορασω μητρικη(με crossfire), επεξεργαστη

μνημες και μια δευτερη 5850 για crossfire...

πιστευετε αξιζει τον κοπο θα δω δηλαδη διαφορα η να μεινω οπως ειμαι...?

αν ειναι να προχωρησω στην αναβαθμιση τι μου προτεινετε απο μαρκες για

cpu, μητρικη και ram..?

το συστημα μου ειναι:

e8400 core2duo 3,00

supertalent 800 mhz 3 giga

L&C 600 watt power supply (12v--> 44 aber)

5850 gigabyte

20' screen...

MSI-G33 MS 7357(μητρικη)

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η 5850 δεν σου αρεσε επειδη ο επεξεργαστης σου ειναι πολυ λιγος για αυτην . θελει τουλαχιστον εναν στοκ τετραπυρηνο . βαλε αλλο ενα dimm ram ,ασε την μητρικη ως εχει κ ανεβασε τον σε πρωτο σταδιο μεχρι τα 3,6 περιπου ( μεχρι που να σε κοψει το ρευμα δηλαδη ) αν μπορεις κ αλλο βεβαια κ μετα παλι αν δεν σου αρεσει συζηταμε για αναβαθμηση . τωρα ειδα κ την 20 αρα οθονη . σε τι αναλυση παιζεις ?

---------- Προσθήκη στις 11:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:19 ----------

εδιτ, το crosss τι το θες ? εδω χανει με τον 8400 φαντασου τι θα γινει μετα με 2 καρτες .

Δημοσ.
η 5850 δεν σου αρεσε επειδη ο επεξεργαστης σου ειναι πολυ λιγος για αυτην . θελει τουλαχιστον εναν στοκ τετραπυρηνο . βαλε αλλο ενα dimm ram ,ασε την μητρικη ως εχει κ ανεβασε τον σε πρωτο σταδιο μεχρι τα 3,6 περιπου ( μεχρι που να σε κοψει το ρευμα δηλαδη ) αν μπορεις κ αλλο βεβαια κ μετα παλι αν δεν σου αρεσει συζηταμε για αναβαθμηση . τωρα ειδα κ την 20 αρα οθονη . σε τι αναλυση παιζεις ?

---------- Προσθήκη στις 11:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:19 ----------

εδιτ, το crosss τι το θες ? εδω χανει με τον 8400 φαντασου τι θα γινει μετα με 2 καρτες .

cross μονο σε περιπτωση που κανω αναβαθμιση...

σε 1680*1050 παιζω..

τωρα το προβλημα για τον Ε8400 ειναι οτι δεν μπορω να τον ανεβασω στα 3,6

γιατι δεν γνωριζω και πολλα απο overclocking...μου το ειπαν και αλλοι το εψαξα αλλα

μου φανηκε παλουκι εχει διαδικασια...

Δημοσ.

οκ δεν εχεις κ οτι κλαυτερα αλλα τα 3,6 θα τα εχει . λοιπον αν θες περιμενε να δει καποιος το βιος να σου πει ρυθμησεις κ να τον πας 3,6 . αν σε ενδιαφερει βεβαια .

Δημοσ.
οκ δεν εχεις κ οτι κλαυτερα αλλα τα 3,6 θα τα εχει . λοιπον αν θες περιμενε να δει καποιος το βιος να σου πει ρυθμησεις κ να τον πας 3,6 . αν σε ενδιαφερει βεβαια .

ναι ρε φιλε εννοειται μ ενδιαφερει..

περιμενω...

Δημοσ.

κι εγω θα σου προτεινα να μην κινηθεις αμεσα σε αλλαγες. συμφωνω με το overclock του 8400 σε πρωτη φαση και μετα βλεπεις. αν και δεν μας ανεφερες- για την ιστορια- ποια καρτα ειχες πριν!!

Δημοσ.
κι εγω θα σου προτεινα να μην κινηθεις αμεσα σε αλλαγες. συμφωνω με το overclock του 8400 σε πρωτη φαση και μετα βλεπεις. αν και δεν μας ανεφερες- για την ιστορια- ποια καρτα ειχες πριν!!

πριν ειχα την καλυτερη καρτα ολων των εποχων φιλε 8800 gt..

και την ειχα παρει και φθηνη 145 ευρω μια sparkle...

εμεινα απολυτα ικανοποιημενος οπως και με την παλιοτερη

6600 gt που ειχα σε παλιοτερο pc...αθανατη και αυτη..

το σκοτωνε το fear.....

και ακομα παλιοτερα ειχα μια 5500 fx....χαχαχα..

αλλα πλεον αναγκαστηκα και γυρισα σε ATI και

η τεταρτη καρτα ειναι η 5850.....

δεν εχεις παραπονο την εμαθες ολη την ιστορια...

Δημοσ.

με μια προχειρη αναζητηση δεν βρηκα πληροφοριες η φωτογραφιες για το bios . περιμενε βεβαια γιατι μπορει να βρει καποιος αλλος . στην τελικη τις γραφεις χειροκινητα . η αν μπορεις βγαλε τες εσυ μια φωτογραφια .

Δημοσ.
με μια προχειρη αναζητηση δεν βρηκα πληροφοριες η φωτογραφιες για το bios . περιμενε βεβαια γιατι μπορει να βρει καποιος αλλος . στην τελικη τις γραφεις χειροκινητα . η αν μπορεις βγαλε τες εσυ μια φωτογραφια .

να μπω στο bios αν ειναι μονος μου να βγαλω φωτογραφιες απλα

πες μου τι να φωτογραφησω μη βγαλω τιποτα ακυρα...

Δημοσ.

καπου θα σου εχει frequency / voltage control ή μια καρτελα advanced . βεβαιωσου οτι εκει εχει βεβαια ορους που αφορουν το frequency ή voltage, κ μιλαμε παλι .

edit στις msi νομιζω λεγεται cell menu .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...