martinoff Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 χαιρετώ όλους στο forum υπάρχει κάποιο soft να κάνει διαχείριση των διαφόρων κωδικών που έχουμε ? χρειάστηκε να κάνω format και δεν ήταν δυνατόν να τα θυμόμουν όλα ( mail,forum,site) και έχω πήξει στο λάθος username kai password βρήκα διάφορα στο google αλλα θα προτιμούσα να μου προτείνετε κάποια μην αρχίζω και κάνω εγκατάσταση και απεγκατάσταση ακόμα δεν το χάρηκα τώρα που πάει σφαίρα το pc(ακι) ευχαριστώ εκ τον προτέρων
nickarmy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 steganos passward manager,google it 1.Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish
Chrisad Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 αν οι κωδικοί που σε ενδιαφέρει να κρατάς είναι μόνο από web σελίδες τότε δεν υπάρχει λόγος να πάς σε software γιατι σε περίπτωση σοβαρής βλάβης του υπολογιστή πιθανότατα να τους χάσεις πάλι. Μια καλή λύση αν χρησιμοποιείς firefox το Xmarks Bookmark and Password Sync http://www.xmarks.com/about/features/secure_password_sync
martinoff Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 αν οι κωδικοί που σε ενδιαφέρει να κρατάς είναι μόνο από web σελίδες τότε δεν υπάρχει λόγος να πάς σε software γιατι σε περίπτωση σοβαρής βλάβης του υπολογιστή πιθανότατα να τους χάσεις πάλι. Μια καλή λύση αν χρησιμοποιείς firefox το Xmarks Bookmark and Password Sync http://www.xmarks.com/about/features/secure_password_sync ναι τα περισσότερα αφορούνε web αλλα τι γίνετε στα mail,ftp server,messenger,απομακρυσμένο έλεγχο και ένα σορό αλλα ( που όσο πάνε και πληθαίνουν )? για την ώρα κατέβασα και δοκιμάζω το roboform (trial)και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλο συνεργάζεται άψογα με το firefox,μπορείς να τροποποίησης αρκετά το toolbar του έχει επιλογή fill ώστε να δουλεύει στο παρασκήνιο η force για να πάρει όλο τον έλεγχο τον αποθηκευόμενων κωδικών κάνει exact αρχείο για επαναφορά (με χρήση κωδικού χρήστη ) ζητάει login στην αρχή για να εμφανίσει κωδικούς έχει επιλογή generate αρκετά καλο θα έλεγα το μονο κακό είναι ότι εάν ξεχάσεις ανοιχτό pc και έχεις κάνει ήδη login την έβαψες (η εάν σου σπάσουν-πάρουν το κωδικό login) το μονο κακό τα 30 dollars που ζητάει (σε αυτά τα προγράμματα αξίζουν τα μπισκότα η είναι σαν να σκάβεις το λάκκο σου ?) thanks για της απαντήσεις
Daimon Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 http://keepass.info/ +1 αυτό χρησιμοποιώ πάνω από 1 χρόνο
micos000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Καλή δουλειά κάνει και το Roboform. Υπάρχει και σε portable έκδοση για να τρέχει από USB Stick (Roboform2Go στα downloads). Αποθηκεύει και ολόκληρες φόρμες αν θέλεις και το έχεις μαζί σου στο στικάκι.
sam sam Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 steganos passward manager,google it 1.Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish αλλο greeklish και αλλο english (αγγλικά)... για εμενα γραφτα σε ενα *.txt για καποιο λογο δεν τα εμπιστευομαι... αν το κανεις ολο αυτο μετα θα εισαι 100% σιγουρος οτι δεν μπορει να τους εχει και κανενας αλλος;
ss13 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 martinoff , άνοιξε ένα word κάνε αντιγραφή επικκόληση την διεύθυνση και τον κωδικό σου και αποθηκευσέ τα στον υπολογιστή σου , κράτα ένα αντίγραφο σε ένα στικάκι και είσαι ωραίος !!
mikaha Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εγώ χρησιμοποιώ το Password Manager Deluxe.
martinoff Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 martinoff , άνοιξε ένα word κάνε αντιγραφή επικκόληση την διεύθυνση και τον κωδικό σου και αποθηκευσέ τα στον υπολογιστή σου , κράτα ένα αντίγραφο σε ένα στικάκι και είσαι ωραίος !! δεν ξέρω πόσα φορουμ είσαι γραμμένος αλλά προσωπικά είμαι σε οτι νανε και εννοείτε μονο για να κατεβάσω ενα αρχειακη της περισσότερες φορές οπότε είναι πολύ βολικό το να κάνει το πρόγραμματακι fill και generate ενα κωδικό την ωρα που πας να γραφτείς πατάς και ενα ΝΑΙ και τέλος αυτο ηταν πάντως ειχε δίκιο ο φιλος που μου πρότεινε την portable έκδοση και τον ευχαριστώ , γιατί έτσι έχω σχεδόν και όλα τα favorites πάντα μαζί μου (και τους κωδικούς ) δεν είμαι και γνώστης το είπαμε αλλά το προτείνω πλέων για το άλλο θέμα βρήκα εύκολα poison αλλά σήμερα με την portable version τους πέρασα και ενα paypal γιατί υποστηρίζουμε οτι μας αρέσει και ειμαι οκ σας ευχαριστώ
linuxovios Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Σε ένα calc ή excel άμα κρατήσει κάποιος τα user name και pass του, είναι κομπλέ. Εγώ αυτό κάνω και μάλιστα κρατάω και αντίγραφο ασφαλείας σε άλλο δίσκο. Μέχρι τώρα δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.