Προς το περιεχόμενο

τεχνικός δικτύων και πόσο χρεώνει

xalia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα!

ένας τεχνικός δικτύων πώς χρεώνει ? και τι ακριβώς εννοώ. Ο εξοπλισμός υπάρχει, pc, servers καλώδια τα πάντα. Θα χρεώσει όση ώρα χρειαστεί για να στήσει το δίκτυο? ανάλογα με τα pc και τα servers? ανάλογα που τον βρεις? αυτό που ψάχνω είναι ενδεικτικές τιμές για να ένα μέτρο σύγκρισης.

Δημοσ.

Δεν υπάρχει ούτε πάνω ούτε κάτω όριο.

Αν θες απλά έναν τεχνικό που να βάλει τα κλιπάκια στα switches, να ανοίξει έναν Firefox στο κάθε μηχάνημα και να μπει σε μια σελίδα για να δει ότι είναι στο Internet, δεν θα σου κοστίσει πολύ.

Ξεκινάνε από 100€ το 8ωρο (με απόδειξη).

Αν θες ειδικό που να σου ρυθμίσει router, switches, firewall, domain, workgroup, shares, να συνδέσει τους δικτυακούς εκτυπωτές θα σου κοστίσει περισσότερο, και ιδιαίτερα αν θες να είναι και cisco certified μπορεί η τιμή να ξεπεράσει τα 500€ το 8ωρο.

Ο χρόνος που θα χρειαστεί εξαρτάται από το πόσα μηχανήματα έχεις, πόσο μεγάλο είναι το κτήριο (ξέρω περιπτώσεις που θες μισή ώρα μόνο για να κάνεις βόλτα σε όλους τους υπολογιστές του κτηρίου), και τι απαιτήσεις έχεις.

Προσωπικά σε ένα γραφείο με 8 υπολογιστές θέλω γύρω στις 2-3 ώρες για ένα απλό δίκτυο με κάποιους απλούς κανόνες στο firewall και με μια ενημέρωση στα γρήγορα των χρηστών πως θα βλέπουν τους κοινόχρηστους καταλόγους και εκτυπωτές. Στην Αθήνα όπου βρίσκεσαι ο τεχνικός χρεώνει και την ώρα μέχρι να έρθει στον χώρο σου.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει manager routers. Αν έχεις managed router θα χρειαστεί περισσότερη ώρα.

Δημοσ.

δεν μπορω να σου απαντησω μιας και δεν ξερω, αλλα θα πρεπει να υπολογησης το εαν θα το στησεις, το παραδωσης και τελος η θα εχεις και την υποστηριξη του.

εαν θα εχεις την υποστηριξη μπορεις να κανεις καλυτερη τιμη μιας και ειναι σιγουρο οτι θα σε ξαναχρειαστουν....

Δημοσ.

Απο 40-50 ευρω την ωρα με την πρωτη ωρα πληρωμενη αν κατσει εστω και 2 λεπτα. Τουλαχιστον εγω ετσι πληρωνομε

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!

4pc σε hub με network printer κ ένα nas με όσα άκουσα υπολογιζω γύρω στα 200. Θα είναι στήσιμο από το 0 αν αυτό έχει κάποια σημασία

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

θυμαμαι σε μια εταιρια που ημουν, ειχα σεταρει εναν Cisco 836 για να παιζει DSLoISDN με Dial backup. ο πελατης δεν ειχε συμβολαιο και εγω δεν το ηξερα. εκανα το Configuration και ενημερωσα πως το τελειωσα αλλα ο προισταμενος μου ειπε οτι κακως το εκανα. πηρε τον πελατη του ειπε 300+ ευρω αν θυμαμαι καλα (για μια δουλεια 5 λεπτων περιπου) και αφου ο πελατης αρνηθηκε, το ... ξαναχαλασα!!αχαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...