Προς το περιεχόμενο

zyxel p-660hw add firewall rules

chek2fire

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για ώρες αλλά λύση δεν έχω βρεί μέχρι στιγμής. Εχώ το zyxel p-660. Πάνω του έχω το desktop ένα media server σε wifi και έναν server. Επειδή κάνω file sharing στο server με το dekstop και το media server μέσω samba η 445 του server είναι ορθάνοιχτή.

Θέλω να βάλω όμως rules ώστε η 445 να μην είναι ανοιχτή εκτός του τοπικού δυκτίου. Εχώ προσπαθήσει να μπω στα rules του router και να βάλω reject σε wan to lan για την συγκεκριμένη θύρα αλλά παραμένει ανοιχτή!!

Μέχρι και για bug διάβασα στο zyxel forum αλλά και αυτό δεν είναι σίγουρο. Η κάνω κάτι λάθος η όντος είναι bug του τελευταίου firmware.

Δημοσ.

Πρεπει να ειναι bug φιλε. τρεξε τον wizard για να μπουν ολες οι ρυθμισεις default στο bandwidth managment και ξαναβαλε το rule αμεσως μετα.

Δημοσ.

Δεν μπορώ να κάνω και register στο forum τους δεν στέλνουν ποτέ το mail για επιβεβαίωση. Και είχα την zyxel αρκετά αξιόπιστή γμτ...

Δημοσ.
Δεν ειναι κατι σοβαρο γιατι με το τροπο που σου ειπα θα δουλευει παντα. Θα το φτιαξουν και αυτο

το κακο με την zyxel ειναι οτι βλεπεις ελαχιστα firmware.η τοσο τελεια προιοιντα εχουν η τα βγαζουν και οτι γινει.γιατι παλια με ενα αλλο ρουτερ υπηρχε θεμα με το Nailed up connection και το φτιαξαν μετα απο πρηξιμο.

Δημοσ.

Στο Firewall Roules του zyxel σου πηγαινε στο πεδιο Services --> Edit Customized Services

φτιαξε ενα δικο σου με τις πορτες που θελεις τo πρωτοκολλo που θελεις να χρησιμοποιεις και την πορτα ή πορτες , σωστω και στη συνεχεια καν' το Add --> Selected Services απο εκει θα αφαιρεσεις οτιδηποτε αλλο εχει αναφερωμενος κυριως στα (any tcp,udp,icmp κλπ), θα αφησεις μονο αυτο που εφτιαξεις κι αν εχεις φτιαξει κατι αλλο π.χ. για torrent κλπ. Αν θες να γινεις και πιο συγκεκριμενος περνα και source - destination ip που θες για αυτον τον λογο και παλι ομως θα πρεπει να αφαιρεσεις κι απ' αυτα τα πεδια τα Any(...,...,...).

Καλο ειναι να κανεις κι ενα port forwarding rule για τις συγκεκριμενες ports που θελεις.

Ελπιζω να κανεις δουλεια με αυτα αν και καποιος πρεπει να γραψει εναν αναλυτικο οδηγο για αυτα τα router γιατι εχουν πολυ περιεργες ρυθμισεις (εγω προσωπικα εχω αγανακτησει)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...