Προς το περιεχόμενο

SSDNow 40GB

Athanasios2104

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tον οκτώβρη τους έβγαλε και τώρα τους τελειώνει. Το λόγο κανείς δεν τον ξέρει, αν και κατα πάσα πιθανότητα η ιντελ ήθελε να επαναδιαπραγματευτεί την συμφωνία και να ζητήσει περισσότερα χρήματα. Την θέση του θα την πάρει ο αντίστοιχος 30αρης.

Δημοσ.
Tον οκτώβρη τους έβγαλε και τώρα τους τελειώνει. Το λόγο κανείς δεν τον ξέρει, αν και κατα πάσα πιθανότητα η ιντελ ήθελε να επαναδιαπραγματευτεί την συμφωνία και να ζητήσει περισσότερα χρήματα. Την θέση του θα την πάρει ο αντίστοιχος 30αρης.

Κατάλαβα.

Τελικά, και αφού από την ονομαστική εορτή μου χθες απέσπασα αρκετά "κονδύλια" :-D, θα πάρω τον X25-V να έχω σίγουρα το TRIM και το κεφάλι μου ήσυχο. Άλλωστε εξ αρχής η διαφορά στην τιμή ήτανε μικρή.

Btw, ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια Eddie, αν υπήρχε rep system στο insomnia θα σε είχα φλομώσει στο +rep :-D

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

O Kingston 40gb μπορεί υποστηρίξει TRIM ακολουθώντας την διαδικασία που παρουσιάζεται εδώ.

h**p://www.overclock.net/ssd/656984-how-get-your-kingston-40gb-ssd.html

Το θεμα είναι οτι αν δίνεις 90 ευρά δίνεις άλλα 10 ευρά και παίρνεις τον INTEL και είσαι κύριος. Για εμενα άλλη μαρκα απο Intel μεχρι τώρα δεν παίζει.

Δημοσ.

μιας και εχετε το θεμα με SSD να ενα μινι τεστακι που εκανα....

η μια φωτο ειναι απο δυο intel X25-M g2 η αλλη απο δυο raptor 10000 και τελος ενας νορμαλ 7200

οι διαφορες ειναι κατι παραπανω απο ορατες πιστευω.....

post-12760-129063068466_thumb.jpg

post-12760-129063068467_thumb.jpg

post-12760-129063068469_thumb.jpg

Δημοσ.
μιας και εχετε το θεμα με SSD να ενα μινι τεστακι που εκανα....

η μια φωτο ειναι απο δυο intel X25-M g2 η αλλη απο δυο raptor 10000 και τελος ενας νορμαλ 7200

οι διαφορες ειναι κατι παραπανω απο ορατες πιστευω.....

Ουαου :confused: . Και να σου πω ήθελα να δω ένα τέτοιο συγκριτικό (sss vs. raptor)... το πράμα μιλάει από μόνο του.

@kavalinas: Την είδα την διαδικασία που λες και μόλις την είδα είπα... ΚΑΛΑ που πήρα Intel για +8e παραπάνω :-D . Εντάξει, μιλάμε για γελοία διαφορά με το πλεονέκτημα ότι έχεις plug&play, αν είναι να κάτσω 1 ώρα να κάνω όλο αυτό το πράμα με ό,τι συνεπάγεται (κατάργηση εγγύησης κτλ), δεν...

Δημοσ.

παντως εγω ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο τον 40αρη intel. Εβαλα τα βασικα προγραμματα, εγκατεστησα παιχνιδια σε αλλο σκληρο(640wd black) και ''τραβηξα'' αρκετες εφαρμογες(photoshop, video convert, capture NX...) απο τον αλλο σκληρο(wd black) που εχω τα vista και ο υπολογιστης μου ειναι πληρης με πολυ καλες επιδωσεις(δεν αργουν καθολου οι εφαρμογες και τα παιχνιδια απο τον αλλο σκληρο). Ετσι εμειναν και 23G ελευθερα απο τον intel.

10564388.jpg

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
O Kingston 40gb μπορεί υποστηρίξει TRIM ακολουθώντας την διαδικασία που παρουσιάζεται εδώ.

h**p://www.overclock.net/ssd/656984-how-get-your-kingston-40gb-ssd.html

Το θεμα είναι οτι αν δίνεις 90 ευρά δίνεις άλλα 10 ευρά και παίρνεις τον INTEL και είσαι κύριος. Για εμενα άλλη μαρκα απο Intel μεχρι τώρα δεν παίζει.

Όντος υποστηρίζει trim.

4501666992_1a7fb0a061_b.jpg

Με τον οδηγό του overclock.net δουλεύει super!!!

Δημοσ.

καλημερα παιδια.επειδη εχω μεσανυχτα σχετικως με τους στερεας καταστασης δισκους θελω 1 πληροφορια.

εκτος απο τα write των windows ,system restore, page file,εννοειται και για προγραμματα οπως nero που για εγγραφη απο image και οχι on the fly εχει ενα προσωρινο φακελο στο δισκο για την εγγραφη που στο τελος της τον διαγραφει, αυτες τις λειτουργιες τις μεταφερουμε σε αλλο δισκο;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...