Προς το περιεχόμενο

Βελονισμος . Αληθεια ή ψεμα ???

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακουσα πριν λιγο στις ειδησεις του ΑΝΤ1 ενα ρεπορταζ για τον βελονισμο.Μιλαγε ενας Ρωσσος γιατρος και ελεγε οτι μπορει να βοηθησει σε διαφορα προβληματα (πονους μεσης,σακχαρο,χολιστερινη,χαμηλο υψος, καπνισμα κλπ).Εχει κανεις θετικη ή αρνητικη εμπειρια δικη του ή φιλου??? Ευχαριστω.Εγω ειχα δοκιμασει το 1994 μια θεραπεια με βελονισμο για το τσιγαρο αλλα ...τζιφος.Δεν ξερω ομως αν εφτεγε ο γιατρος ή εγω ή και οι δυο... :confused: :confused:

Δημοσ.

Εδώ και κάμποσο καιρό εχει εμφανιστεί εδώ στα Χανια, μια εταιρεία, που διαφημίζει, πως μπορεί να σε κάνει να κόψεις το τσιγάρο κλπ κλπ. Το "εγγύηση επιστροφής χρημάτων" το παραβλέπω.

Προχθές η γυναίκα μου συνάντησε μια φίλη της και της είπε πως πήγε...εσκασε 400 ευρά, αλλα εδω και 2 μήνες το έκοψε.Σήμερα ακουσα από ένα φίλο μου οτι ένας φίλος του το έκοψε και αυτός.

Λέω αύριο να πάω να ρωτήσω τη φίλη της γυναίκας μου, λεπτομέριες κλπ. πχ ήτανε καπνίστρια ή φουμαδόρισα?? Σημειοτέον κάπνιζε 3 πακέτα την ημέρα, αλλα αν ήταν φουμαδόρισα τότε δεν λέει τίποτα.

Δεν ξέρω τι μέθοδο χρησιμοποιούν (βελονισμός ή κάτι άλλο) πάντως μιας και δέχομε αφόρητες πιέσεις από τη γυναίκα μου να δοκιμάσω, λέω να πάω.

(και 2 μηνες να το κόψω πάλι στο κέρδος θα είμαι αφου θέλω 210 ευρα το μηνα για τσιγάρο)

Θα σας ενημερώσω εν καιρώ........

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote Snollygoster:</font><hr> Εγώ από κοντά με ένα όπλο και με μια σφαίρα σας κόβω και τσιγάρο και ό,τι άλλο θέλετε. <hr /></blockquote>

les na antallaxoun mia kouta tsigara me ena kalogyalismeno peristrofo? Afto den ennoeis? :)

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχετε δει την τρομερή αρνητική διαφήμιση για τα τσιγάρα, που προβάλλεται αυτές τις ημέρες στην Αυστραλία.

Μιλάμε ότι ανοίγουν πνευμόνια μπροστά στην κάμερα και λέει:

"Αυτός ο πνεύμονας ήταν ενός 25χρονου που κάπνιζε από τα 12 του"

Τον ανοίγει τον πνεύμονα και είναι μέσα κατάμαυρος σαν πίσσα η οποία έχει κολλήσει στα τοιχώματα!!

Επίσης δείχνουν και μία αορτή καρδιάς (αν θυμάμαι καλά), που ανήκει σε καπνιστή πάλι, και μέσα από αυτήν βγάζουν ένα γλειώδεις άσπρο υλικό, που αιτία είναι το κάπνισμα.

Προσωπικά δεν έχω καπνίσει ποτέ, αλλά μόνο και μόνο που βλέπεις αυτή την διαφήμιση το κόβεις μαχαίρι!!!

ΥΓ. Αν βρείτε κανένα Link για το βιντεάκι της διαφήμισης αυτής δώστε τα "φώτα" σας...

Δημοσ.

Paidia egw exw kanei velonismo kai h mitera mou to idia epiedh eixe sovara provlimata me ti mesh tis. Loipon sas lew oti ektos tou oti den pire 3ana farmaka oso ekane th therapia kai meta th suntirisi alla glitwse kai thn egxeirisi kai katafere na perpataei xwris na lugizei apo ton pono.

Egw exw provlima me ta gonata kai me th mia therapia pou ekana se gonata kai mesh pragmatika anakoufistika.

To 3erw oti einai duskolo na pisthite alla me mena toulaxiston kai th mitera mou epiase.

Δημοσ.

Οσο ηλιθιο και αν ακουγεται στις περισσοτερες περιπτωσεις(με εμενα δεν...)εχει πολυ καλα αποτελεσματα.Οταν πηγαινα εγω, οσους ρωτουσα μου λεγανε οτι εχουν σωθει.Δεν μπορει να λεγανε ψεματα.Παντως εχει πολυ γελιο-βλεπεις τις βελονες να ψιλοκουνιουνται,οι βελονες δεν εχουν καθολου αιμα-κ.α....

Δημοσ.

<blockquote><font class="small">Quote timiman:</font><hr> Δεν ξέρω αν έχετε δει την τρομερή αρνητική διαφήμιση για τα τσιγάρα, που προβάλλεται αυτές τις ημέρες στην Αυστραλία.

Μιλάμε ότι ανοίγουν πνευμόνια μπροστά στην κάμερα και λέει:

"Αυτός ο πνεύμονας ήταν ενός 25χρονου που κάπνιζε από τα 12 του"

Τον ανοίγει τον πνεύμονα και είναι μέσα κατάμαυρος σαν πίσσα η οποία έχει κολλήσει στα τοιχώματα!!

Επίσης δείχνουν και μία αορτή καρδιάς (αν θυμάμαι καλά), που ανήκει σε καπνιστή πάλι, και μέσα από αυτήν βγάζουν ένα γλειώδεις άσπρο υλικό, που αιτία είναι το κάπνισμα.

Προσωπικά δεν έχω καπνίσει ποτέ, αλλά μόνο και μόνο που βλέπεις αυτή την διαφήμιση το κόβεις μαχαίρι!!!

ΥΓ. Αν βρείτε κανένα Link για το βιντεάκι της διαφήμισης αυτής δώστε τα "φώτα" σας... <hr /></blockquote>

Etsi akrivos einai kai xeirotera..Epeidi exo dei tetoies photos kai genikotera exo egiri enimerosh apo to oikogeniako mou perivalon ta pneumonia enos xroniou kapnish einai sapia rotten :)

To apotelesma einai na kapnizo araia kai pou alla otan kapnizo arketa tsigara mou erxonte oi eikones pou exo dei kai to kobo amesos.Ola me metro pedia ..eimai tis apopsis oti ena tsigaro den tha se skotosei alla i kataxrish..Alla pios exei autosigratish an kanei 1 2 tsigara tin hmera ..

Δημοσ.

Να θυμίσω ότι είχε γίνει μια συζήτηση σχετική με το τσιγάρο και είχαν δημοσιευθεί κάποιες φωτογραφίες ανοιχτών πνευμόνων στο forum όπου είχε γίνει και σκωτομός γιατί δημοσιεύθηκαν. Πραγματικά τρομακτικές. Τις έχω κρατήσει. Όποιος ενδιαφέρεται στείλτε mail να σας τις στέιλω (γιατί δημόσια δεν τις βάζω, έχω να φάω πολύ ξύλο έτσι και το κάνω όπως έφαγε και ο τύπος που τότε τις είχε ρίξει μέσα στο forum).

Όσο για τον βελονισμό, μόνο και μόνο από γνωστούς έχω δυο αντίθετες εμεπιρίες. Ο ένας πραγματικά έγινε καλά (πρόβλημα με τη μέση και οι δύο) και ο άλλος είναι σα να μην έκανε καμιά θεραπεία. Δεν πήγανε στον ίδιο γιατρό για να μπορώ να συγκρίνω. Μορέι να φταίει και ο γιατρός. Τι να πω. Προσωπικά δεν μου έχει τύχει ανάγκη να κάνω κάποια τέτοια θεραπεία (ευτηχώς) αλλά αν μου τύχαινε θα έκανα!

Τέλος, κατά πόσο μπορεί να σε βοηθίσει στο τσιγάρι φίλε Γιάννη (χρόνια πολλά και για χθες) δεν ξέρω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...