Προς το περιεχόμενο

SE c905

sophiaP2009

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια. προκειται να αγορασω το c905,αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρηγιατι εχω διαβασει αρκετα αρνητικα σχολια. θα ηθελα την γνωμη σασ. ευχαριστω πολυ:-)

Δημοσ.

απο προσωπικη εμπειρια μπορω να σου πω οτι το κινητο πετουσε οταν ειχε πρωτοβγει.

οταν λες πολλα αρνητικα μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενη;:-)

Δημοσ.

κοιτα...

η αληθεια ειναι οτι αναλογα με την χρηση που το κανει ο καθενας ολο και κατι θα παθει(για το joysitck μιλαω)αν εισαι στο μενου και ζουλας με δυναμη τα κουμπακια πιθανον να με τον καιρο να γινουν πιο μαλακα και να θελει λιγη περισσοτερη προσπαθεια..

τωρα για το ακουστικο κανενας δεν μπορει να ξερει αν θα παθει κατι...

για παραδειγμα εγω εχω κ850 και σε 2 χρονια εχει κανει 2 φορες αναβαθμιση(και στις 2 τρελαθηκε το κινητο απο μονο του)

δεν θελω ουτε να σε τρομαξω ουτε να σου αλλαξω γνωμη αλλα πιστευω οτι για τιποτα δεν μπορεις να εισαι 100% σιγουρος οτι θα ειναι παντα μια χαρα

Δημοσ.

κατι αλλο

το βρηκες καινουριο;

με παραξενευει γιατι δεν εχω δει πουθενα να το πουλανε ακομη

αν θες πες μου σε σποιλερ σε τι τιμη το βρηκες αν το παρεις καινουριο μηπως στα χρηματα αυτα υπαρχει καμια καλυτερη επιλογη:-) αν θες κ εσυ βεβαια

Δημοσ.

ναι στην cosmote και μαλιστα το παρηγγειλα και αυριο πρεπει να παω να το παρω...το εφεραν απο καταστημα τησ λαρισασ. αν και μου ειχαν πει οτι καταργηθηκε...εγω το παρηγγειλα...οταν καταργειται συνηθωσ ενα κινητο κατα καποιο τροπο δεν σημαινει οτι αποσυρεται λογο δυσλειτουργιων?δεν ειχε πολυ καιρο που βγηκε..!!!

Δημοσ.

το οτι καταργειται δεν σημαινει οτι εχει καποιο προβλημα..μπορει απλα να τελειωσαν τα αποθεματα.Αν ειχε καποιο σοβαρο προβλημα σαν συσκευη θα το ειχε ανακαλεσει η ερικσον πιστευω οπως και καθε εταιρια που σεβεται το ονομα και την φημη της

Η αληθεια ειναι οτι εχει καιρο που βγηκε(νομιζω ειναι πανω απο 1 χρονο μπορει 2)

καλοριζικο λοιπον

και ο,τι απορια εχεις στο μελλον εδω ειμαστε ολοι:-)

Δημοσ.
ναι στην cosmote και μαλιστα το παρηγγειλα και αυριο πρεπει να παω να το παρω...το εφεραν απο καταστημα τησ λαρισασ. αν και μου ειχαν πει οτι καταργηθηκε...εγω το παρηγγειλα...οταν καταργειται συνηθωσ ενα κινητο κατα καποιο τροπο δεν σημαινει οτι αποσυρεται λογο δυσλειτουργιων?δεν ειχε πολυ καιρο που βγηκε..!!!

Mια που εισαι και απ τα λημερια μας, ας απαντησω:P

Πολυ καλο κινητο το εχω πανω απο ενα χρονο. Εχει χαλασει σε μενα το ακουστικο που χρησιμοποιεις για τις κλησεις αλλα δεν το φτιαχνω επειδη προσπαθω ουτως η αλλως να αποφευγω να μιλαω χωρις χαντς φρι.

Κατα τα αλλα, πολυ καλο κνητο και δεν εχει βγαλει αλλο προβλημα, σε αντιθεση με παμπολλα κινητα φιλων που εχουν αλλα μοντελα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...