Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Προσπαθω να μοω στον messanger αλλα πολλες φορες τις τελευταιες μερες μου βγαζει το εξης μυνημα (δινω το url για να μην βαραινω το forum) http://briefcase.pathfinder.gr/download/polot/2808/87138/0/msn.jpg Οτι και να επιλεξω ...τιποτα!!! Και ενας γειτονας που εχει asn μου ειπε οτι εχει το ιδιο προβλημα.Ξερει καποιος κατι για αυτο ? Ευχαριστω πολυ.Επανεφερα το pc 10 μερες πριν με ghost στην αρχη μπηκα αλλα τωρα παλι τα ιδια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anaxiopistos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 το προβλημα το εχω και εγω με otenet αλλα η λυση ειναι να βαζεις μονος σου το password και ετσι θα μπεις σιγουρα.Με αυτοματο τροπο δεν μπενεις ευκολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
madsc Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Γιάννη μου κάτι πρέπει να παίζει με την msn. Για κάποιες μέρες και εμένα τα ίδια μου έκανε. Κανονικά μπήκα πριν από λίγη ώρα. (Ανοίγει συγχρόνως με το Outlook Express, win98se, ie6sp1) sc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2003 <blockquote><font class="small">Quote anaxiopistos:</font><hr> το προβλημα το εχω και εγω με otenet αλλα η λυση ειναι να βαζεις μονος σου το password και ετσι θα μπεις σιγουρα.Με αυτοματο τροπο δεν μπενεις ευκολα <hr /></blockquote> Τωρα μπηκα αυτοματα.Αν ... μουλαρωσει ουτε με χειροκινητο τροπο μπαινει... :grin: :grin: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Ki ego exo to idio problhma. Auth h msn orismenes fores einai gia polla mpougela... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DeCoN Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Gia kapoio logo de briskei to server... an kserame kai thn diefthynsh tou me ena trace route briskame kai pou einai to prob. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGARAS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2003 enoite to msn tis hotmail sosta? pigainte www.trillian.cc kai katevaste to. einai san to msn, alla diaxeirizete kai logariasmo hotmail, kai yahoo kai irc. kai propanton den se petaei pote!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.