Wavemaster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εχω ένα λαπτοπ εδώ και 5 περίπου μήνες στον οποίο δεν έχει μπει πάνω μέχρι τώρα η μπαταρία ,επειδή δεν χρειάστηκε ως τώρα αλλά και για να έχω το maximum της αυτονομίας του όταν το χρειαστώ. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα για την μπαταρία που δεν χρησιμοποιείται; Ξέρω ότι οι μπαταρίες πρέπει να φορτίζονται/αποφορτίζονται κάθε τόσο γιατί αχρηστεύονται αλλά τι ισχύει για την μπαταρία που δεν έχει μπει ποτέ πάνω στο λάπτοπ?
vasilisga Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εχω ένα λαπτοπ εδώ και 5 περίπου μήνες στον οποίο δεν έχει μπει πάνω μέχρι τώρα η μπαταρία ,επειδή δεν χρειάστηκε ως τώρα αλλά και για να έχω το maximum της αυτονομίας του όταν το χρειαστώ.Υπάρχει κάποιο πρόβλημα για την μπαταρία που δεν χρησιμοποιείται; Ξέρω ότι οι μπαταρίες πρέπει να φορτίζονται/αποφορτίζονται κάθε τόσο γιατί αχρηστεύονται αλλά τι ισχύει για την μπαταρία που δεν έχει μπει ποτέ πάνω στο λάπτοπ? βαλτη και θα δεις... :lol: δεν παθαινει τιποτα καλο ειναι ομως να μην καθεται πολυ καιρο χωρις δραστηριοτητα
Wavemaster Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Η μπαταρία θα μου χρειαστεί κατά το καλοκαίρι με φθινόπωρο το αργότερο,δηλαδή περίπου ένα χρόνο μετά την αγορά.Μπορεί να ...στερέψει μέχρι τότε? (Υπενθυμίζω η μπαταρία είναι ολοκαίνουργια,δεν έχει μπει ποτέ πάνω στο λάπτοπ)
Xristaras12 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 καλο θα ηταν να την βαλεις επανω να της κανεις 2-3 πληρεις φορτισεις-εκφορτισεις για να εισαι σιγουρος κοιτα δεν νομιζω να παθει κατι,αν σκεφτεις οτι πχ αγοραζουμε ενα κινητο η ενα λαπτοπ το οποιο ειναι μοντελο που εχει βγει ενα χρονο και βαλε(καλα για λαπτοπ δεν ειναι και τοσο σωστο το παραδειγμα)σκεψου ποσο καιρο εχουν να δουλεψουν οι μπαταριες αυτες.. Εξαλλου απο το εργοστασιο ειναι και ελαφρως φορτισμενες.. ελπιζω να σε καλυψα φιλε μου ---------- Προσθήκη στις 01:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:40 ---------- για να έχω το maximum της αυτονομίας του όταν το χρειαστώ. οταν την χρειαστεις πρεπει να εχουν προηγηθει 2-3 φορτισεις για να παρει τα "πανω"της η μπαταρια προσωπικα μπορω να σου πω παντως στο δικο μου 6 μηνες τωρα η αυτονομια της δεν εχει πεσει καθολου.Η χρηση της μπαταριας ειναι περιστασιακη και πολλες φορες την αφαιρω κιολας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.