nickarmy Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 [ame] [/ame]τίτλου ευχαριστώ,πρέπει να ειναι παλιό
Phantolino Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Πωω που το θυμηθηκες αυτο? Αν θυμαμαι καλα ειναι RTS απο το 2000, αν ψαχνεις να το κατεβασεις θα το βρεις δυσκολα σε τορρεντ μονο σε ραπιντσεαρ. Πες μου να σου στειλω pm αμα θες λινκς.
Chrisad Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Πωω που το θυμηθηκες αυτο? Αν θυμαμαι καλα ειναι RTS απο το 2000, αν ψαχνεις να το κατεβασεις θα το βρεις δυσκολα σε τορρεντ μονο σε ραπιντσεαρ. Πες μου να σου στειλω pm αμα θες λινκς. δεν επιτρέπονται τέτοιου είδους αναζητήσεις παιδια... λίγο προσοχή. Είναι περίεργες ημέρες.
Chrisad Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 στους κανονισμούς του φόρουμ αναφέρεται ρητά : Ιδιαίτερα, τα μέλη οφείλουν: Να μην δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομου υλικού ή υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. η αναζήτηση που κάνεις, καθώς και η απάντηση που πήρες, είναι για παιχνίδι το οποίο δεν διατηθεται δωρεάν. Εκτός και αν η αναζήτηση σου έχει να κάνει με το από που θα αγοράσεις αυτό το παιχνίδι. Κάτι που δεν διατυπώνεται σωστά. Αν είναι έτσι τότε δικό μου λάθος... η τιμή του είναι $14.95 και demo μπορεις να κατεβάσεις από εδω http://download.cnet.com/Star-Wars-Force-Commander-demo/3000-7483_4-10042497.html
nickarmy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 βασικά ρώτησα ποιο είναι όχι που θα το βρώ... (τους κανονες τους θυμομαστε γιαυτο μου ειπε για πμ...)
nickarmy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 βασικα τον εκανα μια αντιγραφεί και το πάτησα στο goole αλλα δεν ειδα κατι σπουδαίο και δεν το πολυέψαξα
vocals_ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 http://www.google.gr/search?q=sw+force+commander&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:el:official&client=firefox-a Σόρρυ αλλά το ασήμαντο λινκ ποιο είναι από όλα που δεν λέει και τίποτα σπουδαίο ;
nickarmy Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 απογοητεύτηκα δεν παίζει στα 7 και το χπ mode είναι για πέταμα έχετε καμιά λύση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.