mariamapa Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια ξερει κανεις να μου πει πως θα στειλω μηνυμα απο υπολογιστη δωρεαν σε κινητο? ---------- Προσθήκη στις 23:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:31 ---------- πως θα στειλω μηνυμα απο υπολογιστη σε κινητο δωρεαν.δεν ξερω
dermitzos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Κάτι μυρίζει.. Και αυτό νομίζω ότι είναι το κλείδωμα
macabre_sunsets Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Άμα έχεις OTENET μπορείς μέσω του cool4u.otenet.gr.
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Κάτι μυρίζει.. Και αυτό νομίζω ότι είναι το κλείδωμα ναι και εγώ κάτι μυρίζω
angelapos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 olatzaba.gr http://www.olatzaba.gr/index.asp?page=sms Στέλμεις ΜΙΑ φορά ένα sms από το κινητό σου με μια μικρή χρέωση (2-3 ευρώ) και μετά μπορείς να στείλεις απεριόριστα (αλλά μέχρι 5 την ημέρα) χωρίς καμία χρέωση, sms σε κινητά από τον υπολογιστή σου. απλά στο sms που θα στέλνεις θα περιέχεται και μια φράση του τύπου "γράψου και συ στο olatzaba" ή κάπως έτσι
isay Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 olatzaba.gr http://www.olatzaba.gr/index.asp?page=sms Στέλμεις ΜΙΑ φορά ένα sms από το κινητό σου με μια μικρή χρέωση (2-3 ευρώ) και μετά μπορείς να στείλεις απεριόριστα (αλλά μέχρι 5 την ημέρα) χωρίς καμία χρέωση, sms σε κινητά από τον υπολογιστή σου. απλά στο sms που θα στέλνεις θα περιέχεται και μια φράση του τύπου "γράψου και συ στο olatzaba" ή κάπως έτσι Περίεργα μου ακούγονται
vasilisga Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια ειναι εναντιων των κανονων του forum να αναφερουμε τετοια site??? για ποιο λογο?
micos000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Άμα έχεις OTENET μπορείς μέσω του cool4u.otenet.gr. Νομίζω ότι πρέπει να έχει λογαριασμό σε connex αλλιώς δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.
ANHLIKOS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εγω εως πριν κατι μήνες έστελνα απο το TxtMe . (Δεν νομίζω να είναι εναντίων των κανόνων του forum. Αν είναι να σβηστεί το μήνυμά μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.