d3m0n Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δεν σου είπα γιατί benchάρεις,αλλά κάθε φορά επιδυκνύεις τον i7 σου λες και είναι ο καλύτερος επεξεργαστής ή ότι μόνο εσύ έχεις i7 ή ότι μόνο εσύ benchάρεις.Κάθε φορά ψάχνεις να πεις τα κατορθώματα του i7 σου. Τι να πούμε και εμείς με τους C2Q δηλαδή,ήδη με βάζεις σε σκέψεις για αναβάθμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 σαμουαν ιν χιαρ ισ σοου τζελουσ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 σαμουαν ιν χιαρ ισ σοου τζελουσ Άσε ρε άμα ήθελα να είχα πάει σε i7 θα το είχα κάνει γιατί μου δώθηκε η ευκαιρία,απλά ο Q9550 καλύπτει. Αλλά όλα την ώρα επιδυκνύει τον i7 του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ο τροπος που αντιδρας παντως δειχνει οτι εισαι ζηλιαρης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leantech Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 χαλαρώστε ρε παιδιά ηρεμία... και εσυ μάζεψε τον i7 σου,αφου βλέπεις οτι ενοχλεί... Εγώ P4 έχω, και είμαι καλά... χαλαρά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Τι να κανουμε ρε φιλε..4 ghz ειναι αυτα με αερα να μην τα δειξουμε;;;Ειναι σαν να μου λες οτι η jenna jameson πρεπει να φοραει ζιβαγκο Καλα κανει το παιδι.... Θα bencharει οσο αυτος γουσταρει και στο κατω κατω δεν εκανε και τπτ κακο...Απλα ανεφερε οτι με την ιδια ψυχτρα με εμενα φτανει τα 4 με i7. Peace.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ωραία και ΄γω είμαι στα 4.1GHz με αέρα θα μου δώσεις καραμέλα; Δεν είναι επειδή είπε για τον i7 το κάνει συνέχεια,όποτε απαντάει σε θέμα το ίδιο κάνει μιλάει για τον i7 του,την V8 και το HAF32.Μιλάμε σε όποιο θέμα και ν΄απαντήσει απλά προσπαθεί να δείξει και να πει τα κατορθώματα του και είναι εκνευριστικό απ΄τη μία να διαβάζεις ένα thread και απ΄την άλλη ν΄ακούς για τον i7 του euklidi.Κάνε ένα feedback στα post του από το profile του και θα καταλάβεις τι εννοώ. Και μάντεψε ! Ναι ζηλεύω την GTS250:lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ωραία και ΄γω είμαι στα 4.1GHz με αέρα θα μου δώσεις καραμέλα; Δεν είναι επειδή είπε για τον i7 το κάνει συνέχεια,όποτε απαντάει σε θέμα το ίδιο κάνει μιλάει για τον i7 του,την V8 και το HAF32.Μιλάμε σε όποιο θέμα και ν΄απαντήσει απλά προσπαθεί να δείξει και να πει τα κατορθώματα του και είναι εκνευριστικό απ΄τη μία να διαβάζεις ένα thread και απ΄την άλλη ν΄ακούς για τον i7 του euklidi.Κάνε ένα feedback στα post του από το profile του και θα καταλάβεις τι εννοώ. Και μάντεψε ! Ναι ζηλεύω την GTS250:lol: Βασικα για το HAF λεω κυριως που μου εριξε καμια 20αρια βαθμους. Ναι ειναι οτι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα και το προτινω σε οποιον ζητησει βοηθεια εδω μεσα. Οχι για να δειξω οτι εχω και γαμω τα κουτια αλλα γιατι αξιζει καθε σεντ απο τα λεφτα σου καθως εχει απιστευτη αποδοση. Ο ι7 αναφερεται γιατι ειναι ιδιαιτερα ζεστος επεξεργαστης. Απο εκει και περα τι να πει και ο NOP$TRIM που ο 920 του παιζει στα 4.2 με 1.2 ρευμα οταν εμενα θελει 1.4. Ξεκολλα λιγακι και σταματα να κυνηγας ανεμομυλους. Δεν θελουν ολοι να διξουν οτι εχουν καλυτερο επεξεργαστη απο εσενα απαραιτητα. Αν δεν θες να ακους για αλλους επεξεργαστες και συστηματα μην μπαινεις εδω μεσα και κατσε ολη τη μερα να βλεπεις τον επεξεργαστη σου να μην στι σπαει και κανεις αλλος Η μηπως απο εδω και περα να λεω. Ξερεις τι; Εχω ενα κουτι που εχει αποδοση αλλα δεν θα σου πω ποιο ειναι γιατι δεν αρεσει στον d3m0n. χαχααχα. Α και την 250 την πηρα μεχρι να βγουν οι gt 300. Σιγα μην επαιρνα καρτα γραφικων με 200 + ευρω για να την αλλαξω σε ενα 7μηνο. lol lol lol. Μπραβο λοιπον που εισαι στα 4.1. Μαγεια σου και ο επεξεργαστης σου ειναι μια χαρα. Η μηπως πρεπει να κατσω να στη λεω και για αυτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3m0n Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δεν καταλαβαίνεις τι ήθελα να σου πω,αλλά τέλος πάντων το λήγω εδώ το θέμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
totalius Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=zR-5zaYjx4M]http://www.youtube.com/watch?v=zR-5zaYjx4M[/ame] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
11demian111 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 απλα λολ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπαρχει περιπτωση το ψυγειο να δουλευει ρε σεις... Πρωτον θα υπηρχε υγροποιηση... Και δευτερον οι θερμοκρασιες του θα ητανε κατα πολυυυυ χαμηλοτερες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euklidis Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δεν υπαρχει περιπτωση το ψυγειο να δουλευει ρε σεις...Πρωτον θα υπηρχε υγροποιηση... Και δευτερον οι θερμοκρασιες του θα ητανε κατα πολυυυυ χαμηλοτερες... To ψυγειο δεν ειναι σε αρνητικη θερμοκρασια. ειναι στους 2+ βαθμους. Η καταψηξη ειναι πιο χαμηλα λιγακι. Αρα ειναι νορμαλ θερμοκρασιες για ενα OCed μηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.