Προς το περιεχόμενο

Κουτί στο ψυγείο?

NemeSis1990

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Την επομενη φορα που θα βγαλεις τα ψαρια απο την καταψυξη για το τηγανι προσεξε μην παρεις μαζι κανενα δισκο :lol:

Δημοσ.

Την 4η θεση παντως στις GTS 250 σε vantage την ειχα πιασει καπου στον Νοεμβρη με 2 ανοιχτα κλιματιστικα στους 16 :P Αν εξω εχει χαμηλοτερη θερμοκρασια απο το AC τοτε ανοιξε παραθυρα και αστο λιγακι να κρυωσει το δωματιο, αλλιος παρε κανενα κανιστρο και ριξε ξηρο παγο :P Tωρα με ριξαν 7ο αλλα περιμενω κατι λεφτα για να πανε για κανιστρο cpu και καρτας γραφικων :P

Δημοσ.

Παντως εγω με αερα(coolermaster V8)

Και με ολα τα παραθυρα ανοιχτα(περιπου 10-12 βαθμους θερμοκρασια δωματιου)

Εχω δει στον q6600 unbeliavable με ανοιχτα καπακια σε κουτι καπου στους 23-24 STRESSED.Αν θυμαμαι καλα...

Δημοσ.

Εχω δει στον q6600 unbeliavable με ανοιχτα καπακια σε κουτι καπου στους 23-24 STRESSED.Αν θυμαμαι καλα...

Εμενα με v8 και HAF 932 στα 4.2 βαραω 89αρια. Στα 4 ειμαι με 1.28 αλλα στα 4.2 θελει 1.4 οποτε ανεβαινει κατακορυφα η θερμοκρασια... :(

Δημοσ.
Eσυ ομως εισαι με σομπα aka i7 :P

Nαι αλλα τραβαει πολυ αυτη η σομπα ρε γμτ. Που θα παει δεν θα ερθουν τα κανιστρα. Με 24/7 στα 4 ειμαι οκ, για bencharisma ομως θελω παραπανω...

Δημοσ.

Και απο που προμηθευεσαι τον ξηρο παγο ή το υγρο αζωτο;;;

Δεν ειναι δυσκολο να βρεις τετοιου ειδους υλικα(μιλαω κυριως για το αζωτο);;

Δημοσ.

για δοκιμασε αλλη μια φορα .πολυ δυσκολο 24 βαθμους stressed . 23-24 σε idle ναι μαζι σου .

Δημοσ.

Δεν μπορω τωρα γιατι δεν εχω την V8 πανω.Συν οτι εδω Αρτα εχει βαλει ψιλοζεστες..

Αλλα καπου τοσο ητανε....Μπορει να ητανε και 29 δε θυμαμαι καλα....

Δημοσ.

Πως κάθε φορά η συζήτηση με τον euklidi καταλήγει στoν super duper uber wow extreme overclocked i7 του που μόνο καφέ δεν μας έχει πει αν ψήνει,δεν μπορώ να το καταλάβω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...