NemeSis1990 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Το ψυγείο μου έχει μπόλικο χώρο και νομίζω πως χωράει το lian li μου. Να τολμήσω να το αφήσω μέσα ή θα υπάρξει πρόβλημα? Ξέρω, θα μου πείτε να πάρω καμιά ψήκτρα της προκοπής αλλά να πάει τζάμπα τόσος χώρος μέσα στο ψυγείο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 ...είναι no frost; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μπα πολυ υγρασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NemeSis1990 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μπα πολυ υγρασια. Κι εγώ αυτό σκέφτηκα... Επίσης μια άλλη ιδέα είναι να το βγάλω στο μπαλκόνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 μπαλκονι χωρις πλαινο καπακι...θα πεσουν οι temps κατακορυφα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Μπα πολυ υγρασια. Ο καταψύκτης έχει αυτό το πρόβλημα, η κανονική ψύξη μπορεί και να κάνει για τη δουλειά ιδίως αν δε βάζεις πολλά φρούτα και λαχανικά μέσα? Αλλά ένα θέμα είναι πώς θα βγάλεις τα καλώδια έξω. Με αφορμή το νήμα μου δημιουργήθγηκε μια απορία. Ρίξτε μια ματιά στο μπλα μπλα σε 5 λεπτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Τι ψυγειο και μαλακιες;;; Θα γεμισει νερα το κουτι....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Τι ψυγειο και μαλακιες;;;Θα γεμισει νερα το κουτι....... πες τα ντε . οποιος θελει κατι τετοια απλα ανοιγει τις πορτες - μπαλκονια διαπλατα η βαζε air condition στο κρυο . ετσι θα πετυχεις ενα καλο overclock κ μια ακομα πιο καλη πνευμονια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Πάντως αν μονωθεί κατάλληλα, ίσως να είναι εφικτό. Το "open-window o/c" είναι πιο εύκολο, try it . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 πιο ευκολο ως προς τις θερμοκρασιες ? η ροη αερα που παει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Όταν λέω οpen window o/c εννοώ όπως είπες και'συ, τα πάντα ανοιχτά (μπαλκονόπορτες παράθυρα τα πάντα όλα, όταν έχει μπόλικο κρύο, ή A/C να ρίχνει τα room temps), όχι το πλαινό παράθυρο του κουτιού. Και πιο έυκολο ως προς το να υλοποιηθεί, ανοίγεις την μπαλκονόπορτα, βάζεις μπουφαν και ready to go Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 σοορυ μαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oriok Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ποιο κουτί έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lunatic89 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Παιδια τι λετε?ΔΕΝ υπαρχει περιπτωση να μπει το μηχανημα στο ψυγειο...Και το ψυγείο θα κανει κακο στο μηχανημα λόγω υγροποιήσεων κλπ και το μηχανημα θα κανει κακο στο ψυγειο....Ας πουμε ότι ξεχναμε το θεμα της υγρασιας μεσα στο ψυγειο και είναι όλα οκ για το μηχάνημα... Το ψυγειο ειναι σχεδιασμενο να κραταει μια θερμοκρασια μεσα στον χώρο του.Αν εσυ του βάλεις ενα τόσο μεγάλο φορτίο θερμότητας όπως ενας υπολογιστής, το ψυγείο θα λειτουργεί συνέχεια προσπαθώντας να πιασει την θερμοκρασία που λέει ο θερμοστάτης του ΧΩΡΙΣ να την πιανει με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τα φτύσει...Αλλά μέχρι να τα φτύσει θα σε έχει κάνει η ΔΕΗ gold member γιατί τα μισά της κερδη θα προέρχονται απ το ψυγείο σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
N.I.C Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Το ψυγειο ειναι σχεδιασμενο να κραταει μια θερμοκρασια μεσα στον χώρο του.Αν εσυ του βάλεις ενα τόσο μεγάλο φορτίο θερμότητας όπως ενας υπολογιστής, το ψυγείο θα λειτουργεί συνέχεια προσπαθώντας να πιασει την θερμοκρασία που λέει ο θερμοστάτης του ΧΩΡΙΣ να την πιανει με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να τα φτύσει...Αλλά μέχρι να τα φτύσει θα σε έχει κάνει η ΔΕΗ gold member γιατί τα μισά της κερδη θα προέρχονται απ το ψυγείο σου.... Όντως παίζει και αυτό. Αλλά θαρρώ πως δεν εννοούσε να το αφήσει μόνιμα μέσα, για να κανένα bench ίσως. Οι υγροποιήσεις ίσως να μπορούν να αντιμετωπιστούν με την κατάλληλη μόνωση (armaflex/μονωτική τσίχλα κλπ) και με δυνατούς ανεμιστήρες τύπου Delta, αλλά και πάλι δεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.