eric-27 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Καλησπερα πειδια, ειμαι κενουργιος στο φορουμ ¨)ηθελα να ροτησω,βρηκα αυτο το προγραμμα το οπιο μπορει να ενσοματοση τους υποτητλους στο avi αρχειο,αλλα οταν βαζω ελλινηκους υποτητλους μου βγαζει σιμβολα,γιατι??? οταν ομως ενσοματοσω ανγγλικους μου τα δειχνει κανονικα ! τι προβλημα υπαρχει ? και δεν βρησκω καπου στης ριθμισης επιλογι για να αλλαζω και να μου βγαζει την αντιστηχη γλλοσα!αν καπιον ζερει και μπορει να με βοηθήσει! σας ευχαριστω!
micos000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Ψάξε κάπου στις ρυθμίσεις του προγράμματος που να λέει για τα fonts που θα χρησιμοποιηθούν. Αν έχει επιλογή για code page ή κωδικοποίηση κάντην στα Ελληνικά. Από εκεί και πέρα, αν δεν διορθωθεί θα πρέπει να πας στον πίνακα ελέγχου, τοπικές ρυθμίσεις και γλώσσα ή να δώσεις για εκτέλεση (WINDOWS+R πλήκτρα) το intl.cpl Πήγαινε στην καρτέλα Για προχωρημένους και στην επιλογή για Μη unicode προγράμματα βάλε Ελληνικά. Υ.Γ. Αν έχεις Firefox βάλε ΑΥΤΟ το addon. Αν δεν έχεις, βάλε Firefox και το παραπάνω addon. Κατηγόρησε κανένας τα greeklish;;; Γρήγορα στον Καιάδα.
kotsaris03 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Δες και αυτό αν δεν σου κάνει, που σου κάνει.. [ame] [/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.