iLiaC Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 αμα στο στοιχημα εχω κερδισει 200ευρω και εχω βαλει συστημα εναν αγωνα ποσα περνω στο περιπου???
Dimitris1948 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 αμα στο στοιχημα εχω κερδισει 200ευρω και εχω βαλει συστημα εναν αγωνα ποσα περνω στο περιπου??? δεν καταλαβαινω τι λες!
Neal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 200 ευρώ! Σειρά μου: Τα παιδιά του Ζεβεδαίου, ποιον είχανε πατέρα;
jason_rethymno Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2010 Σειρά μου: Αμα στο στοίχημα βάλω over έναν αγώνα και επιλέξω 3 στήλες πόσο θα πιάσω στο 13 άρι?
iLiaC Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια απλο ειναι -.- λοιπον αμα κερδισω στο στοιχημα π.χ 200 ευρω και εχω βαλει συστημα εναν αγωνα(δλδ αμα δεν πιασω εναν αγωνα δεν χανω) Ποσο μειωνεται το ποσο που θα παρω εαν κερδισω???
RubiksCube Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ρε παιδια απλο ειναι -.-λοιπον αμα κερδισω στο στοιχημα π.χ 200 ευρω ........ εαν κερδισω??? Αν ξέρεις πόσα κερδίζεις από την αρχή, ποια είναι η ερώτηση. Sorry, αλλά δεν είναι σαφές αυτό που ζητάς.
Deponakias Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Κατ'αρχας υπαρχουν πολλα συστηματα οπως το 3-4....4-5-6.... Αναφερθηκα σε αυτα επειδη συνηθως παιζω τα συγκεκριμενα.. Να σου δωσω να καταλαβεις αμα επιλεξεις το 4-5-6 χωρις πολλαπλασιαστη και εχεις παιξει νορμαλ αποδοσεις(απο 1.2 εως 2) αμα πιασεις τις 4 ομαδες θα σου δωσω λιγοτερα λεφτα απο αυτα που εδωσες,αμα πιασεις 5 θα σου δωσει λιγα παραπανω απο αυτα που εδωσες και αμα πιασεις και τις 6 θα σου δωσει μεν πολλα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα σου δωσει τα ιδια αμα τα επαιζες χωρις συστημα... Ελπιζω να σε βοηθησα...
iLiaC Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Κατ'αρχας υπαρχουν πολλα συστηματα οπως το 3-4....4-5-6....Αναφερθηκα σε αυτα επειδη συνηθως παιζω τα συγκεκριμενα.. Να σου δωσω να καταλαβεις αμα επιλεξεις το 4-5-6 χωρις πολλαπλασιαστη και εχεις παιξει νορμαλ αποδοσεις(απο 1.2 εως 2) αμα πιασεις τις 4 ομαδες θα σου δωσω λιγοτερα λεφτα απο αυτα που εδωσες,αμα πιασεις 5 θα σου δωσει λιγα παραπανω απο αυτα που εδωσες και αμα πιασεις και τις 6 θα σου δωσει μεν πολλα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα σου δωσει τα ιδια αμα τα επαιζες χωρις συστημα... Ελπιζω να σε βοηθησα... ευχαριστω πολυ φιλε... ---------- Προσθήκη στις 08:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:50 ---------- εγω παιζω με αλλο τροπο που ειμαι σχεδον σιγουρος.παιζω τρια παιχνιδια (οχι πολλα) με 24ευρω και τα παιζω π.χ 1η2 ή 1χ (οχι σαν διπλη ευκαιρια κανονικα με την αποδοση που εχουν) πριν λιγες μερες το εκανα και κερδισα 380 ευρω
AFANIS_ Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 ευχαριστω πολυ φιλε... ---------- Προσθήκη στις 08:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:50 ---------- εγω παιζω με αλλο τροπο που ειμαι σχεδον σιγουρος.παιζω τρια παιχνιδια (οχι πολλα) με 24ευρω και τα παιζω π.χ 1η2 ή 1χ (οχι σαν διπλη ευκαιρια κανονικα με την αποδοση που εχουν) πριν λιγες μερες το εκανα και κερδισα 380 ευρω 15 χρονών και παίζουν στοίχημα.......!!!!!ετσι....keep walkin...μια χαρα !!!!!! Κανένα ποκεράκι???καμια πρέφα???δηλωτή????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.