Προς το περιεχόμενο

στοιχημα!!!

iLiaC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αμα στο στοιχημα εχω κερδισει 200ευρω και εχω βαλει συστημα εναν αγωνα

ποσα περνω στο περιπου???:rolleyes:

δεν καταλαβαινω τι λες!

Δημοσ.

ρε παιδια απλο ειναι -.-

λοιπον αμα κερδισω στο στοιχημα π.χ 200 ευρω και εχω βαλει συστημα εναν αγωνα(δλδ αμα δεν πιασω εναν αγωνα δεν χανω) Ποσο μειωνεται το ποσο που θα παρω εαν κερδισω???

Δημοσ.
ρε παιδια απλο ειναι -.-

λοιπον αμα κερδισω στο στοιχημα π.χ 200 ευρω ........ εαν κερδισω???

Αν ξέρεις πόσα κερδίζεις από την αρχή, ποια είναι η ερώτηση. Sorry, αλλά δεν είναι σαφές αυτό που ζητάς.

Δημοσ.

Κατ'αρχας υπαρχουν πολλα συστηματα οπως το 3-4....4-5-6....

Αναφερθηκα σε αυτα επειδη συνηθως παιζω τα συγκεκριμενα..

Να σου δωσω να καταλαβεις αμα επιλεξεις το 4-5-6 χωρις πολλαπλασιαστη και εχεις παιξει νορμαλ αποδοσεις(απο 1.2 εως 2)

αμα πιασεις τις 4 ομαδες θα σου δωσω λιγοτερα λεφτα απο αυτα που εδωσες,αμα πιασεις 5 θα σου δωσει λιγα παραπανω απο αυτα που εδωσες και αμα πιασεις και τις 6 θα σου δωσει μεν πολλα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα σου δωσει τα ιδια αμα τα επαιζες χωρις συστημα...

Ελπιζω να σε βοηθησα...

Δημοσ.
Κατ'αρχας υπαρχουν πολλα συστηματα οπως το 3-4....4-5-6....

Αναφερθηκα σε αυτα επειδη συνηθως παιζω τα συγκεκριμενα..

Να σου δωσω να καταλαβεις αμα επιλεξεις το 4-5-6 χωρις πολλαπλασιαστη και εχεις παιξει νορμαλ αποδοσεις(απο 1.2 εως 2)

αμα πιασεις τις 4 ομαδες θα σου δωσω λιγοτερα λεφτα απο αυτα που εδωσες,αμα πιασεις 5 θα σου δωσει λιγα παραπανω απο αυτα που εδωσες και αμα πιασεις και τις 6 θα σου δωσει μεν πολλα αλλα σε καμια περιπτωση δεν θα σου δωσει τα ιδια αμα τα επαιζες χωρις συστημα...

Ελπιζω να σε βοηθησα...

ευχαριστω πολυ φιλε...:-)

---------- Προσθήκη στις 08:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:50 ----------

εγω παιζω με αλλο τροπο που ειμαι σχεδον σιγουρος.παιζω τρια παιχνιδια (οχι πολλα) με 24ευρω και τα παιζω π.χ 1η2 ή 1χ (οχι σαν διπλη ευκαιρια κανονικα με την αποδοση που εχουν)

πριν λιγες μερες το εκανα και κερδισα 380 ευρω

Δημοσ.
ευχαριστω πολυ φιλε...:-)

---------- Προσθήκη στις 08:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 07:50 ----------

εγω παιζω με αλλο τροπο που ειμαι σχεδον σιγουρος.παιζω τρια παιχνιδια (οχι πολλα) με 24ευρω και τα παιζω π.χ 1η2 ή 1χ (οχι σαν διπλη ευκαιρια κανονικα με την αποδοση που εχουν)

πριν λιγες μερες το εκανα και κερδισα 380 ευρω

15 χρονών και παίζουν στοίχημα.......!!!!!ετσι....keep walkin...μια χαρα !!!!!! :fear:

Κανένα ποκεράκι???καμια πρέφα???δηλωτή????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...