Anorymous Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Cadbury's dairy milk....η οποία δεν υπάρχει πουθενά μαλλον δεν εψαξες καλα, στον ΑΒ Βασιλοπουλο σιγουρα θα βρεις, εμενα μου αρεσει με το φουντουκι 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Παντως έτυχε να παρω απο το lidl κάτι σαν maltesers ιμιτασιόν και ομολογώ δεν είδα διαφορα. Τα τσάκισα 175γρ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Cadbury's dairy milk....η οποία δεν υπάρχει πουθενά Ε όχι και πουθενά, στον ΑΒ όντως έχει (αν και ποτέ δεν έχω πάρει ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Ε όχι και πουθενά, στον ΑΒ όντως έχει (αν και ποτέ δεν έχω πάρει ) στα 2.13 euro, χθες και σήμερα είχε και -20% λόγο προσφορά στις σοκολάτες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2016 στα 2.13 euro, χθες και σήμερα είχε και -20% λόγο προσφορά στις σοκολάτες Godamn.. άμα δεν μπαίνεις στις προσφορές εκτός τεχνολογίας χάνεις τις καλύτερες προσφορές! :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Orpheas1992 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Μολις περιποιηθηκα Marabou απο Σουηδια....Τελικα ειναι πολυ μπροστα και στις σοκολατες οι Σκανδιναβοι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Κανα καλο ροφημα σοκολατας;; Εσεις ποιο προτιματε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Προτιμάμε να λιώνουμε σοκολάτα και να τη φτιάχνουμε extra παχυντική με γάλα και κρέμα γάλακτος. Αν δεν το προτιμάς, ένα αξιοπρεπές ρόφημα σε σκόνη είναι της Monbana. Δεν ξέρω πραγματικά πώς μου έχει ξεφύγει αυτό το thread... Για το καλώς όρισα.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Δεν ξέρω πραγματικά πώς μου έχει ξεφύγει αυτό το thread... Aπορώ με σένα απορώ.. Καλό διάβασμα... 77 δεν τις λες και πολλές 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Κ εμενα δν ξερω πως μου ξεφυγε!!ΜΟΝΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Shadows Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 H καλυτερη σοκολατα που εχω φαει μαζι με την μιλκα καραμελα ηταν η daim,μια μακροστενη χοντρη φετα σκληρης καραμελας με επικαλυψη σοκολατας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Την βρήκε ο άντρας μου στην Γερμανία και κοντεψα να τον χάσω από τον ενθουσιασμό του Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2017 από evabb 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Την βρήκε ο άντρας μου στην Γερμανία και κοντεψα να τον χάσω από τον ενθουσιασμό του http://imagizer.imageshack.us/a/img922/5493/HQoU0t.jpg Τι διαφορά έχει από την κλασσική; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l337 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ζίο έχει φράουλα και γιαούρτι.(υπερβολικά γλυκιά για τα γούστα μου ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2017 Ζίο έχει φράουλα και γιαούρτι. (υπερβολικά γλυκιά για τα γούστα μου ) Φράουλα και γιαούρτι δεν είχε πάντα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα