TriLoBiTe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Το παγωτό το έχεις δοκιμάσει υποθέτω ε; Στο bounty προτιμώ την παγωμένη version, όπως και στη mars φυσικά.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ενδείκνυται για διαβητικούς και σε αυτούς που βρίσκονται σε δίαιτα το παρακάτω επιδόρπιο: Που το πουλάνε να παρω ένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Εβαλα και για τις κυρίες ενα επιδόρπιο να μην λέτε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Αχ αυτος ηταν πανεμορφος.Ελβετος.Αλλα σκοτωθηκε με το ποδηλατο του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Στο bounty προτιμώ την παγωμένη version, όπως και στη mars φυσικά.. Είναι πετυχημένη προσπάθεια αυτά τα παγωτά ναι! (Δεν φτάνουν το lollipop αλλά οκ... ) (Που χάθηκες; Σκεφτόμουν να ρωτήσω στις μικρές απορίες! ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ughhh shut up xD την επομενη θα χτυπησω νουτελα μαζι με μπανανα και θα τα βαλω λιγο στο φουρνο η μπορει να τα γεμισω με κρεμα ζαχαροπλαστικης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 την επομενη θα χτυπησω νουτελα μαζι με μπανανα και θα τα βαλω λιγο στο φουρνο η μπορει να τα γεμισω με κρεμα ζαχαροπλαστικης Στην έχει δώσει ειδικός αυτή τη διατροφή;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Στην έχει δώσει ειδικός αυτή τη διατροφή;; ναι παω σε εναν πολυ καλο διατροφολογο, τον ιδιο εχει και ο Οβελιξ χαχαχα Serano της Ιον-άπαιχτη η αγαπημενη της μητερας μου και η δικια μου, παλια την εβρισκα και σε μεγαλο μεγεθος τωρα μονο σε μικρο, καποτε επισης υπηρχαν και σοκολατακια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 την επομενη θα χτυπησω νουτελα μαζι με μπανανα και θα τα βαλω λιγο στο φουρνο η μπορει να τα γεμισω με κρεμα ζαχαροπλαστικης Βασικά βάλε ινδοκάρυδο και τύλιξέ τα σε μια κρέπα, άκου τον παλιό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 ΙΟΝ αμυγδάλου άσπρη, αλλά και κανονική. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Δεν μπορω να σκεφτω κατι με πιο γεματη/γαματη γευση Rocher_Ferrero.JPG Σε παγωτο..απο μικρο παιδι το εχω στην καρδια μ!! Viennetta-Vanilla-39899-big.jpg Ακομα καλυτερη ειναι η Viennetta σοκολατα αλλα νομιζω δεν κυκλοφορει στην Ελλαδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 ΙΟΝ αμυγδάλου άσπρη, αλλά και κανονική. Ωπα μισο λεπτο γιατι επαθα ενα σοκ!!Υπαρχει λευκη ΙΟΝ αμυγδαλου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Ωπα μισο λεπτο γιατι επαθα ενα σοκ!!Υπαρχει λευκη ΙΟΝ αμυγδαλου?? εννοείται. και κανονική με καραμελωμένα αμύγδαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anwnymh29 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 εννοείται. και κανονική με καραμελωμένα αμύγδαλα. Ειχα στο νου μου την κλασικη την ΙΟΝ..ναι μωρε την εχω δει.. (μην δινεις σημασια εχω αρχισει και το χανω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2016 Cadbury's dairy milk....η οποία δεν υπάρχει πουθενά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα