Προς το περιεχόμενο

Σοκολατολογία-Σοκολατογνωσία

evabb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αν εξαιρέσεις αυτές που έχουν ξηρούς καρπούς και τις λευκές, όλες pretty much.

Μα αυτές είναι οι καλύτερες! :P

Επίσης φανταστική μία λευκή με ινδική καρύδα, πρέπει να την έχουν τα lidl. Μάρκα Bellarom.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μα αυτές είναι οι καλύτερες! :P

Επίσης φανταστική μία λευκή με ινδική καρύδα, πρέπει να την έχουν τα lidl. Μάρκα Bellarom.

Λατρεύω ινδική καρύδα, πολλές φορές αγοράζω σκέτα sticks με δαύτη. Κι ο ΑΒ είχε τέτοια.

• Like 1

Λατρεύω ινδική καρύδα, πολλές φορές αγοράζω σκέτα sticks με δαύτη. Κι ο ΑΒ είχε τέτοια.

Κι εγώ τα παίρνω αυτά! Επίσης bounty, τρουφάκια, γενικά μου αρέσει πολύ. Στις γλυκιές κρέπες ας πούμε δεν υπάρχει περίπτωση να μη βάλω! :)

• Like 1

Κι εγώ τα παίρνω αυτά! Επίσης bounty, τρουφάκια, γενικά μου αρέσει πολύ. Στις γλυκιές κρέπες ας πούμε δεν υπάρχει περίπτωση να μη βάλω! :)

Σαλάκιααααα

• Like 1

Γενικά προτιμώ την μαύρη σοκολάτα, κυρίως Παυλίδη Υγείας, αλλά συνήθως τιμώ γάλακτος, Serano, Derby, ION αμυγδάλου, Triplo, Tronky, Caprice.

Στο σημείο αυτό να πω οτι για 'μένα η λευκή σοκολάτα δεν είναι σοκολάτα, περιέχει ναι μεν βούτουρο κακάο αλλά ούτε θεοβρωμίνη είναι ούτε xocoatl...

Επίσης, σχεδόν ποτέ δεν παίρνω παγωτό σοκολάτα. Σπανίως τρώω παγωτό έτσι κι' αλλιώς, ιδίως βιομηχανικό, και πάντως όχι με γεύση σοκολάτα.

Serano!!! Dem memories xD

Ψήθηκα για σοκολάτα με αυτά που διαβάζω. Μετά όταν πάω για κάτι ψώνια θα πάρω μια. Θα την ποστάρω στο anti - fit.:)

• Like 1

Ritter 

Ritter-all.jpg

Αυτές που πουλάν εδώ στα σούπερ μάρκετ.

Την καλύτερη την έφερε ένας φίλος από την Φλαμανδία και ήτο σκέτη κόλαση,αλλά δεν κράτησα το όνομα.... -_-

Lidl της περιοχης σου

34567-1.jpg

Δεν ξερω αν την πουλανε στην Ελλαδα. Απο αυτες που κυκλοφορουν παντου στην Ελλαδα μ'αρεσει η Lacta με τη γκοφρετα ή το σοκολατενιο μπισκοτο μεσα. Γενικα μ αρεσουν ελαφριες σοκολατες :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...