ΜΙχαλιεςς Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εχουμε 3-4 thread που μιλαμε για σοκολατες...Αυτο θα πει αγαπη!! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αν εξαιρέσεις αυτές που έχουν ξηρούς καρπούς και τις λευκές, όλες pretty much. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lewnidas_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Serano της Ιον-άπαιχτη Μόλις μου θύμησες την αγαπημένη μου σοκολάτα... Αν και έχω να φάω πααααρα πολύ καιρό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Lacta , ION, Bounty, Mars, Snickers. All xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
subdee Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αν εξαιρέσεις αυτές που έχουν ξηρούς καρπούς και τις λευκές, όλες pretty much. Μα αυτές είναι οι καλύτερες! Επίσης φανταστική μία λευκή με ινδική καρύδα, πρέπει να την έχουν τα lidl. Μάρκα Bellarom. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Μα αυτές είναι οι καλύτερες! Επίσης φανταστική μία λευκή με ινδική καρύδα, πρέπει να την έχουν τα lidl. Μάρκα Bellarom. Λατρεύω ινδική καρύδα, πολλές φορές αγοράζω σκέτα sticks με δαύτη. Κι ο ΑΒ είχε τέτοια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Λατρεύω ινδική καρύδα, πολλές φορές αγοράζω σκέτα sticks με δαύτη. Κι ο ΑΒ είχε τέτοια. Κι εγώ τα παίρνω αυτά! Επίσης bounty, τρουφάκια, γενικά μου αρέσει πολύ. Στις γλυκιές κρέπες ας πούμε δεν υπάρχει περίπτωση να μη βάλω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Iris_89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Κι εγώ τα παίρνω αυτά! Επίσης bounty, τρουφάκια, γενικά μου αρέσει πολύ. Στις γλυκιές κρέπες ας πούμε δεν υπάρχει περίπτωση να μη βάλω! Σαλάκιααααα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φιρίκι Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Γενικά προτιμώ την μαύρη σοκολάτα, κυρίως Παυλίδη Υγείας, αλλά συνήθως τιμώ γάλακτος, Serano, Derby, ION αμυγδάλου, Triplo, Tronky, Caprice. Στο σημείο αυτό να πω οτι για 'μένα η λευκή σοκολάτα δεν είναι σοκολάτα, περιέχει ναι μεν βούτουρο κακάο αλλά ούτε θεοβρωμίνη είναι ούτε xocoatl... Επίσης, σχεδόν ποτέ δεν παίρνω παγωτό σοκολάτα. Σπανίως τρώω παγωτό έτσι κι' αλλιώς, ιδίως βιομηχανικό, και πάντως όχι με γεύση σοκολάτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Serano!!! Dem memories xD Ψήθηκα για σοκολάτα με αυτά που διαβάζω. Μετά όταν πάω για κάτι ψώνια θα πάρω μια. Θα την ποστάρω στο anti - fit. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
φραμπάλα Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Lacta σκετη. Παυλιδης με φραουλα ή μπανανα. Γκοφρετες κουκουρουκου. 3bit 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Θέλω να γράψω ένα ποίημα για αυτή τη σοκολάτα.και γι αυτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isay Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ritter Αυτές που πουλάν εδώ στα σούπερ μάρκετ. Την καλύτερη την έφερε ένας φίλος από την Φλαμανδία και ήτο σκέτη κόλαση,αλλά δεν κράτησα το όνομα.... Lidl της περιοχης σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δεν ξερω αν την πουλανε στην Ελλαδα. Απο αυτες που κυκλοφορουν παντου στην Ελλαδα μ'αρεσει η Lacta με τη γκοφρετα ή το σοκολατενιο μπισκοτο μεσα. Γενικα μ αρεσουν ελαφριες σοκολατες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα