zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 η πηχτη σοκολατα γινεται προσθετοντας κατι με αμυλο. corn flour η αμυλο πατατας Δεν το έχω ξανακούσει για ρόφημα σοκολάτας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δεν το έχω ξανακούσει για ρόφημα σοκολάτας! Δες το link που έβαλα πιο πάνω. Έχει δίκιο η Ευα. Με corn flour γίνεται πιο πηχτή. Βέβαια άμα θες ακόμα πιο πηχτή τη περνάς και απο δεύτερη βράση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δες το link που έβαλα πιο πάνω. Έχει δίκιο η Ευα. Με corn flour γίνεται πιο πηχτή. Βέβαια άμα θες ακόμα πιο πηχτή τη περνάς και απο δεύτερη βράση. Ε μετά θα γίνει κρέμα και θα θες κουτάλι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimasGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εννοώ την σκόνη που χρησιμοποιουν για την παρασκευή της. Όκ θα δοκιμάσω λοιπόν 3 κουταλιές του γλυκού Cadbury ή Nestlé σε γάλα πλήρες και λίγο συμπυκνωμένο + ζάχαρη και corn flour. Θα γράψω αποτέλεσμα αν πίνεται. Ευχαριστώ. Σπίτι έχω μόνο κουσταρ παουντερ(και κρέμα αραβοσιτου που δεν παίζει να κάνει). Αξίζει να την δοκιμάσω με κουσταρ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον εχω ανακαλυψει αυτο το μαγαζακι για αλλου ειδους προϊόντα αλλα εχει και διαφορες (ψαγμενες?) σοκολατες. Επειδη σε τιμη ειναι τσιμπιμενες ξερει κανεις (εκτος ελλαδος πιθανοτατα) αν αξιζουν τον κοπο; Μην τα σκασω τσαμπα http://www.umamitales.com/shop/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1?limit=100 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alsakari Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Serano της Ιον-άπαιχτη 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 η ιον η ασπρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASFE Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αυγο Kinder+μπαρες!!! Τρωω και τις 8. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Lacta, ION, Milka, Toblerone, Break, crunch τα πάντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Ιον αμυγδάλου κ bounty 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
khr1s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εκτος απο kinder, μου αρεσουνε οι break(και ασπρη σοκολατα και κανονικη) και mars,lacta! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αγαπημενη σοκολατα που ετρωγα παλια ηταν το 3bit. Τωρα κανω αποχη. Χωρις να μου λειπουν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Marabou Ritter Αυτές που πουλάν εδώ στα σούπερ μάρκετ. Την καλύτερη την έφερε ένας φίλος από την Φλαμανδία και ήτο σκέτη κόλαση,αλλά δεν κράτησα το όνομα.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Milka καραμέλα ή φραουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 H άσπρη break είναι η αγαπημένη μου! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα