Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

η πηχτη σοκολατα γινεται προσθετοντας κατι με αμυλο. corn flour η αμυλο πατατας

Δεν το έχω ξανακούσει για ρόφημα σοκολάτας!

  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν το έχω ξανακούσει για ρόφημα σοκολάτας!

 

Δες το link που έβαλα πιο πάνω. Έχει δίκιο η Ευα. Με corn flour γίνεται πιο πηχτή. Βέβαια άμα θες ακόμα πιο πηχτή τη περνάς και απο δεύτερη βράση.

  • Like 2
Δημοσ.

Δες το link που έβαλα πιο πάνω. Έχει δίκιο η Ευα. Με corn flour γίνεται πιο πηχτή. Βέβαια άμα θες ακόμα πιο πηχτή τη περνάς και απο δεύτερη βράση.

Ε μετά θα γίνει κρέμα και θα θες κουτάλι!  :D

Δημοσ.

Εννοώ την σκόνη που χρησιμοποιουν για την παρασκευή της. Όκ θα δοκιμάσω λοιπόν 3 κουταλιές του γλυκού Cadbury ή Nestlé σε γάλα πλήρες και λίγο συμπυκνωμένο + ζάχαρη και corn flour. Θα γράψω αποτέλεσμα αν πίνεται. Ευχαριστώ.

Σπίτι έχω μόνο κουσταρ παουντερ(και κρέμα αραβοσιτου που δεν παίζει να κάνει). Αξίζει να την δοκιμάσω με κουσταρ ?

Δημοσ.

Λοιπον εχω ανακαλυψει αυτο το μαγαζακι για αλλου ειδους προϊόντα αλλα εχει και διαφορες (ψαγμενες?) σοκολατες.

Επειδη σε τιμη ειναι τσιμπιμενες ξερει κανεις (εκτος ελλαδος πιθανοτατα) αν αξιζουν τον κοπο;

Μην τα σκασω τσαμπα :P

 

http://www.umamitales.com/shop/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1?limit=100

  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Marabou

Swedish_candy_Marabou_Chocolate.jpg

 

Ritter 

Ritter-all.jpg

Αυτές που πουλάν εδώ στα σούπερ μάρκετ.

Την καλύτερη την έφερε ένας φίλος από την Φλαμανδία και ήτο σκέτη κόλαση,αλλά δεν κράτησα το όνομα.... -_-

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...