zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 η πηχτη σοκολατα γινεται προσθετοντας κατι με αμυλο. corn flour η αμυλο πατατας Δεν το έχω ξανακούσει για ρόφημα σοκολάτας!
thomasG4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δεν το έχω ξανακούσει για ρόφημα σοκολάτας! Δες το link που έβαλα πιο πάνω. Έχει δίκιο η Ευα. Με corn flour γίνεται πιο πηχτή. Βέβαια άμα θες ακόμα πιο πηχτή τη περνάς και απο δεύτερη βράση. 2
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δες το link που έβαλα πιο πάνω. Έχει δίκιο η Ευα. Με corn flour γίνεται πιο πηχτή. Βέβαια άμα θες ακόμα πιο πηχτή τη περνάς και απο δεύτερη βράση. Ε μετά θα γίνει κρέμα και θα θες κουτάλι!
JimasGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εννοώ την σκόνη που χρησιμοποιουν για την παρασκευή της. Όκ θα δοκιμάσω λοιπόν 3 κουταλιές του γλυκού Cadbury ή Nestlé σε γάλα πλήρες και λίγο συμπυκνωμένο + ζάχαρη και corn flour. Θα γράψω αποτέλεσμα αν πίνεται. Ευχαριστώ. Σπίτι έχω μόνο κουσταρ παουντερ(και κρέμα αραβοσιτου που δεν παίζει να κάνει). Αξίζει να την δοκιμάσω με κουσταρ ?
Soulseeker Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2016 Λοιπον εχω ανακαλυψει αυτο το μαγαζακι για αλλου ειδους προϊόντα αλλα εχει και διαφορες (ψαγμενες?) σοκολατες. Επειδη σε τιμη ειναι τσιμπιμενες ξερει κανεις (εκτος ελλαδος πιθανοτατα) αν αξιζουν τον κοπο; Μην τα σκασω τσαμπα http://www.umamitales.com/shop/%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%B1?limit=100
Dinos_12345 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Lacta, ION, Milka, Toblerone, Break, crunch τα πάντα. 1
khr1s Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Εκτος απο kinder, μου αρεσουνε οι break(και ασπρη σοκολατα και κανονικη) και mars,lacta!
Liverpool89 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Αγαπημενη σοκολατα που ετρωγα παλια ηταν το 3bit. Τωρα κανω αποχη. Χωρις να μου λειπουν 1
LongTom Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2016 Marabou Ritter Αυτές που πουλάν εδώ στα σούπερ μάρκετ. Την καλύτερη την έφερε ένας φίλος από την Φλαμανδία και ήτο σκέτη κόλαση,αλλά δεν κράτησα το όνομα.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα