star12 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 επαιξα σε ενα διαγωνισμο για την kinder προσϝφατα και τωρα κολησα.Οκ ειναι ολιγον παιδικη σοκολατα αλλα ειναι γευστικη με σοκολατα και γευση γαλα. επισης της παυλιδης με γευση κερασι και τσερι ειναι ολα τα λεφτα.Προσπαθω να μην τη κατασπαραζω ολοκληρη μη παχυνω χεχε
nickarmy Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σαλονικα http://www.laurence-chocolate.gr/ Αλλα η φιλη ειπε οτι, μου τις αγορασε: απο μια εκθεση προιοντων (or something) -οπως γινονται διαφορες τετοιες- εντος στο Μετρο Συνταγμα, μολις τις προαλλες Ανωτερη > Lila Pause -χαλαρα θα τσακιζα 2-3 τεμαχια...καθε πρωι αντι πρωινου! ξεχάστηκα να γράψω , αγόρασα τα βαζάκια που είχαν με καραμέλα και λευκή σοκολάτα (με αμυγαδο νομίζω ) δεν υπάρχουν απλώς αλλα ακριβούτσικα βάση ποσότητας edit WHITE ALMOND CRUNCH
Anorymous Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εντελως στο ακυρο βρηκα σε ενα ψιλικατσιδικο της γειτονιας αυτη την σοκολατα και πηρα να δοκιμασω απο περιεργια. Αρκετα καλη τωρα ειδα οτι εχει τεραστια ποικιλια ξερεις κανεις που μπορω να τις βρω ?
thant Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 ξερεις κανεις που μπορω να τις βρω ? Ma φυσικά στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς..
Anorymous Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ma φυσικά στο ψιλικατζίδικο της γειτονιάς.. μπα μονο αυτη την μια ειχε και δεν ξερω πως και την εφερε ειδα οτι εχει πολλες γευσεις και θα ηθελα να δοκιμασω και αλλες
JimasGR Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ψάχνω την σκόνη που χρησιμοποιουν στην σοκολάτα τα μικελ. Αν γνωρίζει κανείς ας βοηθήσει παρακαλώ.
haris_216 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εντελως στο ακυρο βρηκα σε ενα ψιλικατσιδικο της γειτονιας αυτη την σοκολατα και πηρα να δοκιμασω απο περιεργια. Αρκετα καλη τωρα ειδα οτι εχει τεραστια ποικιλια ξερεις κανεις που μπορω να τις βρω ? Συμπτωματικά είδα ότι είχε το περασμένο Σάββατο στο σ/μ Bazaar στην Πειραιώς (λίγο πριν το Leroy). Λογικά θα πρέπει να έχει στα καταστήματα της αλυσίδας. Δοκίμασα την αντίστοιχη με γεύση creme brulee και ήταν πολύ καλή. 1
Anorymous Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Συμπτωματικά είδα ότι είχε το περασμένο Σάββατο στο σ/μ Bazaar στην Πειραιώς (λίγο πριν το Leroy). Λογικά θα πρέπει να έχει στα καταστήματα της αλυσίδας. Δοκίμασα την αντίστοιχη με γεύση creme brulee και ήταν πολύ καλή. θα παω να τσεκαρω, θελω να δοκιμασω αυτη με την γέμιση τιραμισου αν την βρω
haris_216 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 θα παω να τσεκαρω, θελω να δοκιμασω αυτη με την γέμιση τιραμισου αν την βρω Στο κατάστημα που ανέφερα την είχε, αλλά προτίμησα την creme 1
thomasG4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ψάχνω την σκόνη που χρησιμοποιουν στην σοκολάτα τα μικελ. Αν γνωρίζει κανείς ας βοηθήσει παρακαλώ. Δεν νομίζω να έχουν κάποια ειδική σκόνη. Έχεις δοκιμάσει να τη φτιάξεις με κουβερτούρα (60% κακάο) λιωμένη σε γάλα; Πρέπει να βάλεις κορν φλαουρ και σκόνη γάλακτος στο μείγμα. Δες εδώ τη παρακάτω εκτέλεση: http://www.buzzfeed.com/christinebyrne/jacques-torres-hot-chocolate#.qxej0y7LD 1
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομίζω να έχουν κάποια ειδική σκόνη. Έχεις δοκιμάσει να τη φτιάξεις με κουβερτούρα (60% κακάο) λιωμένη σε γάλα; Πρέπει να βάλεις κορν φλαουρ και σκόνη γάλακτος στο μείγμα. Δες εδώ τη παρακάτω εκτέλεση: http://www.buzzfeed.com/christinebyrne/jacques-torres-hot-chocolate#.qxej0y7LD Μήπως εννοεί τη σκόνη που ρίχνουν από πάνω, όχι αυτή που φτιάχνουν τη σοκολάτα.
thomasG4 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μήπως εννοεί τη σκόνη που ρίχνουν από πάνω, όχι αυτή που φτιάχνουν τη σοκολάτα. Πάει καιρός που είχα πιει σοκολάτα απο mikel και δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια άμα είχε σκόνη απο πάνω. Πάντως θυμάμαι ότι μου είχε αρέσει και ήταν πιο πηχτή σε σχέση με άλλες σοκολάτες που έχω δοκιμάσει σε άλλες καφετέριες, που τη κάνουν σαν caotonic.
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Πάει καιρός που είχα πιει σοκολάτα απο mikel και δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια άμα είχε σκόνη απο πάνω. Πάντως θυμάμαι ότι μου είχε αρέσει και ήταν πιο πηχτή σε σχέση με άλλες σοκολάτες που έχω δοκιμάσει σε άλλες καφετέριες, που τη κάνουν σαν caotonic. Εγώ δεν έχω πιει ποτέ αλλά έχω την εντύπωση ότι βάζουν, όπως και στο καπουτσίνο Πάντως με μπόλικη σοκολάτα και μόνο με γάλα (όχι νερό) βγαίνει μια χαρά! Μπορεί να δοκιμάσει και με εβαπορέ, όλο ή μισό μισό.
evabb Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Πάει καιρός που είχα πιει σοκολάτα απο mikel και δεν θυμάμαι να σου πω την αλήθεια άμα είχε σκόνη απο πάνω. Πάντως θυμάμαι ότι μου είχε αρέσει και ήταν πιο πηχτή σε σχέση με άλλες σοκολάτες που έχω δοκιμάσει σε άλλες καφετέριες, που τη κάνουν σαν caotonic. Εγώ δεν έχω πιει ποτέ αλλά έχω την εντύπωση ότι βάζουν, όπως και στο καπουτσίνο Πάντως με μπόλικη σοκολάτα και μόνο με γάλα (όχι νερό) βγαίνει μια χαρά! Μπορεί να δοκιμάσει και με εβαπορέ, όλο ή μισό μισό. η πηχτη σοκολατα γινεται προσθετοντας κατι με αμυλο. corn flour η αμυλο πατατας Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2016 από evabb 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα