algait Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά μόνο εγώ γουστάρω τρελά τη σοκολάτα του Παυλίδη με γέμιση φράουλα?
Höfdingadrapa Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Όχι και 'μενα μου αρέσει. Μη ξεχνάμε kiss και lila pause. =ρ
Cue Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά μόνο εγώ γουστάρω τρελά τη σοκολάτα του Παυλίδη με γέμιση φράουλα? Add to that την Παυλίδης με γέμιση μπανάνα. Εξαιρείται η γέμιση κεράσι γιατί είναι σαν λικέρ και με χαλάει. Επεξ/σία 20 Ιανουαρίου 2010 από Cue Ορθογραφικό που βγάζει μάτι αλλά από ευγένια δε μου το χτύπησε κανείς
Moderators stormrain Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Aυτην με το αχλαδι την εχετε δοκιμασει? Εχω μια τρελη περιεργεια να την φαω αν και δεν μου αρεσει το αχλαδι, αλλα οποτε παω περιπτερο για σοκολατα καταληγω με την νεα ΙΟΝ καραμελα η οποια δεν παιζεται!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Add to that την Παυλίδης με γέμιση μπανάνα. Εξαιρείτε η γέμιση κεράσι γιατί είναι σαν λικέρ και με χαλάει. Αυτή κάποτε με το λικέρ ήταν θεϊκή αλλά μετά όσο περνούσαν τα χρόνια, το λικέρ έγινε κάτι σαν τζελ και μετά μια σκέτη αηδία που απλά η γεύση θύμιζε λικέρ! Αλλά οκ ανακάλυψα άλλες με γέμιση διαφορων ποτών και ηρέμησα!
Cue Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Με τόση συζήτηση πέρασε το μήνυμα. Α και Break καρύδα τώρα που την είδα στο περίπτερο, αλλά κρατήθηκα.
evabb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Aυτην με το αχλαδι την εχετε δοκιμασει? Εχω μια τρελη περιεργεια να την φαω αν και δεν μου αρεσει το αχλαδι, αλλα οποτε παω περιπτερο για σοκολατα καταληγω με την νεα ΙΟΝ καραμελα η οποια δεν παιζεται!! what da fuck???? καλα ρε τωρα μου το λετε για ιον με καραμελα; ποσο αναισθητοι μπορει να ειστε;;; ποσταρετε φωτο οποιος γινεται:cry: παρτε κι εδω αλλο ενα ενδιαφερον σαιτ για χαζεμα κι οχι μονο, και μιας και λενε για καραμελα, η μοναδικη σοκολατα με καραμελα που ξερω εδω ειναι απο αυτη την εταιρια στην πρωτη σελιδα κατω δεξια το τριτο σοκολατακι που ειναι σαν δεντρακι. σοκολατα γαλακτος φουλ με καραμελα γεμισμενο. Νeuhaus
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 what da fuck???? καλα ρε τωρα μου το λετε για ιον με καραμελα; ποσο αναισθητοι μπορει να ειστε;;; ποσταρετε φωτο οποιος γινεται:cry: παρτε κι εδω αλλο ενα ενδιαφερον σαιτ για χαζεμα κι οχι μονο, και μιας και λενε για καραμελα, η μοναδικη σοκολατα με καραμελα που ξερω εδω ειναι απο αυτη την εταιρια στην πρωτη σελιδα κατω δεξια το τριτο σοκολατακι που ειναι σαν δεντρακι. σοκολατα γαλακτος φουλ με καραμελα γεμισμενο. Νeuhaus Τσεκαρε εδω, εχει βγαλει και η Lacta αλλα δεν λεει τιποτα. Πρεπει να ειναι της μοδας μαλλον διοτι εβγαλε και η crunch που επισης δεν λεει τιποτα. Η ΙΟΝ ειναι σαν να εχει baloo μεσα! (μην ξεσπασεις) http://thegroceryboy.blogspot.com/2009/11/blog-post_24.html
evabb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τσεκαρε εδω, εχει βγαλει και η Lacta αλλα δεν λεει τιποτα. Πρεπει να ειναι της μοδας μαλλον διοτι εβγαλε και η crunch που επισης δεν λεει τιποτα. Η ΙΟΝ ειναι σαν να εχει baloo μεσα! (μην ξεσπασεις) http://thegroceryboy.blogspot.com/2009/11/blog-post_24.html τι ειναι το baloo; το ειπα παντως και στην αρχη του θρεαντ η λακτα δεν ειναι σοκολατα, οποτε το σχολιο σου οτι δεν ελεγε τπτ, μου ακουγεται απολυτως φυσικο
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 τι ειναι το baloo; το ειπα παντως και στην αρχη του θρεαντ η λακτα δεν ειναι σοκολατα, οποτε το σχολιο σου οτι δεν ελεγε τπτ, μου ακουγεται απολυτως φυσικο Oι ΒALOO! Οι κλασικες καραμελες βουτυρου (οι οποιες μολις εμαθα πως ειναι και αυτες της ΙΟΝ)! Τις ξερεις σιγουρα εκτος αν εχεις πανω απο 15 χρονια στο εξωτερικο. Λοιπον ο συνδυασμος αυτος δεν παιζεται!
evabb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Oι ΒALOO! Οι κλασικες καραμελες βουτυρου (οι οποιες μολις εμαθα πως ειναι και αυτες της ΙΟΝ)! Τις ξερεις σιγουρα εκτος αν εχεις πανω απο 15 χρονια στο εξωτερικο. Λοιπον ο συνδυασμος αυτος δεν παιζεται! αααα ναι τωρα θυμηθηκα και ταιριαζει; εγω νομισα οτι ηταν λιωμα καραμελα:o:o
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Moderators Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 αααα ναι τωρα θυμηθηκα και ταιριαζει; εγω νομισα οτι ηταν λιωμα καραμελα:o:o Νοpe, ειναι κομματακια που δενουν σε μια γλυκια αρμονια με την σοκολατα και με αυτην την ολη συζητηση θα τα βλεπω στον υπνο μου σε λιγο. ΛΟΛ Μια αλλη εβγαζε με λιωμενη καραμελα παρεμπιπτοντως αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν η Παυλιδης ή αλλη...
evabb Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Νοpe, ειναι κομματακια που δενουν σε μια γλυκια αρμονια με την σοκολατα και με αυτην την ολη συζητηση θα τα βλεπω στον υπνο μου σε λιγο. ΛΟΛΜια αλλη εβγαζε με λιωμενη καραμελα παρεμπιπτοντως αλλα δεν ειμαι σιγουρος αν ηταν η Παυλιδης ή αλλη... ασε δεν μας παιρνει εκανα ηδη μια γουρουνια σημερα
Praetorianos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 πρεπει να μας βρω και κεντρο αποτοξινωσης δλδ :-D ΟΧΙ!!! Δεν θέλω.. Και πάνω που ξεχνούσα το βαφλοφοντύ έρχεται αυτό: Ρε παιδιά μόνο εγώ γουστάρω τρελά τη σοκολάτα του Παυλίδη με γέμιση φράουλα? Όχι και 'μενα μου αρέσει. Μη ξεχνάμε kiss και lila pause. =ρ Αύριο πρωί πρωί στο σουπερμαρκετ για προμήθειες.. Και μην ξεχάσουμε την Crunch την άσπρη. Μόνο την άσπρη όμως.
Blondeamon Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Παιδιά εδω στο Εδιμβούργο παίρνω κάθε μέρα μια μικρή μπάρα dairy milk και νιώθω τον ουρανίσκο μου έτοιμο για γευστικό οργασμό. Τι κακό είναι αυτο με τα γλυκά τους ρε, μας έχουν καταστρέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα