Anorymous Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Thanks για τη διευκρίνιση! Έχω συνδυάσει τόσα χρόνια τον όρο πραλίνα φουντουκιού με τη μερέντα! Και εγω το ιδιο εκανα μεχρι που αρχισα να βλεπω τον παρλιαρο Χαρα μου να μεταλαμπαδεύω τις γνωσεις μου χαχα Εγώ το θυμάμαι ότι το έλεγαν Champion. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αυτή η γέμιση που έχουν αυτά και τα kinder bueno τί σκατά είναι και μπορείς να την βρείος πουθενά; κυκλοφορει σε μεγαλες συσκευασιες για επαγγελματικη χρηση. Ρωτα καναν κρεπατζη Και εγω το ιδιο εκανα μεχρι που αρχισα να βλεπω τον παρλιαρο Χαρα μου να μεταλαμπαδεύω τις γνωσεις μου χαχα χορηγος διαφημισης liquid bungee team Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Και εγω το ιδιο εκανα μεχρι που αρχισα να βλεπω τον παρλιαρο Χαρα μου να μεταλαμπαδεύω τις γνωσεις μου χαχα Εμ, είσαι ξερόλας, είσαι και πιτσιρίκι. Action λεγόταν το reboot του Champion από τη Δέλτα στα mid-90s. Early 90s λεγόταν Champion, ήταν σε μια συσκευασία μικρότερη του Μιλκο η οποία μπλέδιζε λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
star12 Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 ας αξιωνε καποιος να εισαγει και τη σοκολατα Galaxy απ την αγγλια.Πραματικα δε πεζεται πεντανοστοιμη γευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2015 Εμ, είσαι ξερόλας, είσαι και πιτσιρίκι. Action λεγόταν το reboot του Champion από τη Δέλτα στα mid-90s. Early 90s λεγόταν Champion, ήταν σε μια συσκευασία μικρότερη του Μιλκο η οποία μπλέδιζε λίγο. 31 χρονων γαιδουρι δεν με λες και πιτσιρικι , δεν θημαμε αυτο που λες οποτε θελω αποδιξεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacktan Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2015 Εμ, είσαι ξερόλας, είσαι και πιτσιρίκι. Action λεγόταν το reboot του Champion από τη Δέλτα στα mid-90s. Early 90s λεγόταν Champion, ήταν σε μια συσκευασία μικρότερη του Μιλκο η οποία μπλέδιζε λίγο. 31 χρονων γαιδουρι δεν με λες και πιτσιρικι , δεν θημαμε αυτο που λες οποτε θελω αποδιξεις Τι ωραιο το action !!!! Respect και το milko φραουλα ...Και καπακια μετα χεσιμο !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2015 Σημερα πηρε το ματι μου 2 νεα τσουρεκια απο τον παυλιδη το ενα με κρεμα μπισκοτο και κομματια σοκολατας και ενα με πραλινα, τα δοκιμασε κανεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ενα καινουργιο με κρεμα μπισκοτο το πηρα πριν μερικες μερες.λεω να το εγκαίνιασω το σουκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Αγοράζεις σοκολατοειδή και τα κρατάς σπίτι ίσα με 5 μέρες πριν τα φας;;; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Αγοράζεις σοκολατοειδή και τα κρατάς σπίτι ίσα με 5 μέρες πριν τα φας;;; μην σου πω και μηνες και σε φρικαρω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 ενα καινουργιο με κρεμα μπισκοτο το πηρα πριν μερικες μερες.λεω να το εγκαίνιασω το σουκου. Mαλλον το ιδιο θα λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fylatos Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Από ένα κατάστημα αποκλειστικά με σοκολάτα και στη Μητροπόλεως Θεσσαλονίκη έχει φάει κάνεις; Αξίζει τα λεφτά του; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 μην σου πω και μηνες και σε φρικαρω... ΤΙ ΛΕΕΙ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2015 μην σου πω και μηνες και σε φρικαρω... σε λίγο θα σου έρθει ειδοποίηση αποκλεισμού από το topic... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα