zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 με μελι και βινη φυσικα και το θημαμε Συμπαθητικό ήταν αυτό! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ευχαριστώ δεν το είχα σκεφτεί! Για αυτο υπρχουν οι φιλοι χαχαχα Σημερα btw εφαγα kinder σοκολατα, ποσα χρονια ειχα να φαω μπορει και 10 ισως και πιο πολυ, μικρος την επαιρνε η μανα μου γιατι και καλα ειχε πολυ γαλα και ηταν πιο υγιηνη απο της αλλες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Για αυτο υπρχουν οι φιλοι χαχαχα Σημερα btw εφαγα kinder σοκολατα, ποσα χρονια ειχα να φαω μπορει και 10 ισως και πιο πολυ, μικρος την επαιρνε η μανα μου γιατι και καλα ειχε πολυ γαλα και ηταν πιο υγιηνη απο της αλλες Ωραίες οι kinder! Αυτό είναι το καλύτερο νομίζω: 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ωραίες οι kinder! Αυτό είναι το καλύτερο νομίζω: μπα δεν μου αρεσει προτιμω αυτο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 tronky, the best 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 tronky, the best και αυτο ειχα καιρο να το φαω και το εφαγα της προαλες Και αυτο τα σπαει!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ωραίες οι kinder! Αυτό είναι το καλύτερο νομίζω: Αυτή η γέμιση που έχουν αυτά και τα kinder bueno τί σκατά είναι και μπορείς να την βρείος πουθενά; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ακόμα Σκατολογία το διαβάζω! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αυτή η γέμιση που έχουν αυτά και τα kinder bueno τί σκατά είναι και μπορείς να την βρείος πουθενά; πραλινα φουντουκιου εχουν , πουλανε σε μαγαζια αλλα μπορεις να κανεις και μονος σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 πραλινα φουντουκιου εχουν , πουλανε σε μαγαζια αλλα μπορεις να κανεις και μονος σου. Πραλίνα φουντουκιού χωρίς κακάο; Είναι πολύ ωραία κρέμα πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Πραλίνα φουντουκιού χωρίς κακάο; Είναι πολύ ωραία κρέμα πάντως! η πραλινα ρε δεν εχει κακαο κανονικα ειναι ψημενοι ξυροι καρποι που τους κανεις αλοιφη, το πιο γνωστο ειναι με τα φουντουκια αλλα μπορεις και με αμυγδαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 η πραλινα ρε δεν εχει κακαο κανονικα ειναι ψημενοι ξυροι καρποι που τους κανεις αλοιφη, το πιο γνωστο ειναι με τα φουντουκια αλλα μπορεις και με αμυγδαλα. Ναι εννοώ ότι είναι πραλίνα φουντουκιού (όπως πχ η μερέντα που είναι γνωστή πραλίνα φουντουκιού) αλλά χωρίς σοκολάτα, μόνο με ζάχαρη και ό,τι άλλο βάζουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Ναι εννοώ ότι είναι πραλίνα φουντουκιού (όπως πχ η μερέντα που είναι γνωστή πραλίνα φουντουκιού) αλλά χωρίς σοκολάτα, μόνο με ζάχαρη και ό,τι άλλο βάζουν Η μερεντα ειναι πραλινα φουντουκιου με κακαο και γαλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Η μερεντα ειναι πραλινα φουντουκιου με κακαο και γαλα Thanks για τη διευκρίνιση! Έχω συνδυάσει τόσα χρόνια τον όρο πραλίνα φουντουκιού με τη μερέντα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 με μελι και βινη φυσικα και το θημαμε Εγώ το θυμάμαι ότι το έλεγαν Champion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα