Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μας εφερε ενας γνωστος προσφατα κατι σοκολατες απο Ελβετια και δοκιμασα σημερα εντελως ανυποψιαστος... Πρεπει να ηταν καποια απο αυτες http://www.villars.com/Pauses-gourmandes-avec-les-chocolats-Villars.detailavec+M5172c99e847.0.html?&tx_ficheproduits_pi1[famille]=18&tx_ficheproduits_pi1[gamme]=2&tx_ficheproduits_pi1[id]=252&tx_ficheproduits_pi1[prod]=33 

Μιλαμε για τρελη ποσοτητα ποτου μεσα οχι μαλακιες...Στην αρχη μου φανηκε περιεργο αλλα μετα πορωθηκα :P

Δημοσ.

Μας εφερε ενας γνωστος προσφατα κατι σοκολατες απο Ελβετια και δοκιμασα σημερα εντελως ανυποψιαστος... Πρεπει να ηταν καποια απο αυτες http://www.villars.com/Pauses-gourmandes-avec-les-chocolats-Villars.detailavec+M5172c99e847.0.html?&tx_ficheproduits_pi1[famille]=18&tx_ficheproduits_pi1[gamme]=2&tx_ficheproduits_pi1[id]=252&tx_ficheproduits_pi1[prod]=33 

Μιλαμε για τρελη ποσοτητα ποτου μεσα οχι μαλακιες...Στην αρχη μου φανηκε περιεργο αλλα μετα πορωθηκα :P

Δεν μου έχει αρέσει καμιά σοκολάτα-σοκολατάκι με ποτό μέσα...νομίζω ότι δεν ταιριάζουν καθόλου αυτά τα δύο!

• Like 2
Δημοσ.

Δεν μου έχει αρέσει καμιά σοκολάτα-σοκολατάκι με ποτό μέσα...νομίζω ότι δεν ταιριάζουν καθόλου αυτά τα δύο!

τι λες ρε αντιχρηστε χαχαχα παυλιδης τσερυ τα σπαει

• Like 1
Δημοσ.

ΙΕΡΟΣΥΛΕΕΕ

• Like 3
Δημοσ.

τι λες ρε αντιχρηστε χαχαχα παυλιδης τσερυ τα σπαει

ΙΕΡΟΣΥΛΕΕΕ

Εντάξει, όπως έχω πει δεν είμαι και πολύ φαν της σοκολάτας γενικότερα οπότε δεν μετράει και τόσο η γνώμη μου...:)

Δημοσ.

Εντάξει, όπως έχω πει δεν είμαι και πολύ φαν της σοκολάτας γενικότερα οπότε δεν μετράει και τόσο η γνώμη μου... :)

Α τώρα σε θυμήθηκα.. είσαι ο μικρούλης που χρήζει φροντιστηρίου από την ευαμπίμπη!

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει, όπως έχω πει δεν είμαι και πολύ φαν της σοκολάτας γενικότερα οπότε δεν μετράει και τόσο η γνώμη μου... :)

κοιτατε τι συνεχιζει να λεει καλα ενας μοντ να τον μπαναρει δεν υπαρχει χαχα

• Like 1
Δημοσ.

κοιτατε τι συνεχιζει να λεει καλα ενας μοντ να τον μπαναρει δεν υπαρχει χαχα

Κάντε με πάλι αδμήν. Για το Θεό.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω ετσι ελεγα αλλα αυτη με το ουισκι ηταν κατι διαφορετικο....πικριζει το ποτο στην αρχη και μετα η σοκολατα σου φαινεται ακομα πιο γαματη. Ασε που κανεις και κεφαλακι ευκολα :P

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω ετσι ελεγα αλλα αυτη με το ουισκι ηταν κατι διαφορετικο....πικριζει το ποτο στην αρχη και μετα η σοκολατα σου φαινεται ακομα πιο γαματη. Ασε που κανεις και κεφαλακι ευκολα :P

και να σε πιασει η τροχαια για αλκοτεστ και τους λες κυριε αστυνομε δεν εχω πιει μονο κατι σοκολατακια εφαγα χαχα

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...