margaritagr Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Ωραια σοκολατα ειναι η oreo της cadbury Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Εμένα οτι έχει oreo μέσα δεν με μου πολυ αρεσει. Παρα γλυκίζει μου φαίνεται. Απο εκει και περα καλο νεο (νομιζω) προϊόν ειναι αυτό: 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 ^ Όπα! Για δώσε info. Πού τα βρήκες αυτά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Soulseeker Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Στα ΑΒ (στο Ελληνικό συγκεκριμένα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V for Vagelis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2015 Cinnabon με σοκολάτα έχετε δοκιμάσει; Άλλο ένα λιώσιμο... Tιν_τούτο_ ωρέ. :shock: "It's a six foot high cinnamon swirl cake made for one sad fat man." - Louis C.K. https://www.youtube.com/watch?v=-N1MoKF31mg 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 H lila χάλασε (όπως και πάρα πολλά προϊόντα) λίγο. Η kiss δεν έχει καμία σχέση εκτός απο την εμφάνιση. Οh wait.. Έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να μη χάλασε ούτε η kiss ούτε η lila και απλά να μεγαλώσατε ε; Kαι συ wait.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ηοlly fuck τη θυμαμαι αυτη τη συσκευασια... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ηοlly fuck τη θυμαμαι αυτη τη συσκευασια... Το αντίθετο θα ήταν το περίεργο. Θύμησες μιας άλλης εποχής, θύμησες της εφηβείας σου.. :-D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2015 Ψψψψ νοσταλγιες απο τα νιατα μου δημοτικο την επαιρνα απο το κυλικειο τοτε εκανε 50 δραχμες! Το αντίθετο θα ήταν το περίεργο. Θύμησες μιας άλλης εποχής, θύμησες της εφηβείας σου.. :-D Σεβασμος στου ηλικιωμένους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ω εσύ, Άρχοντα των Σοκολατών, μίλα μας για την παλιά την kiss. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Ω εσύ, Άρχοντα των σοκολατών, μίλα μας για την παλιά την kiss. ηταν γλυκια και αφρατη ελιωνε στο στομα αχ να χα τωρα μια δυο ντουζινες χαχα Σοκοφρετα, κις και ντερμπι ηταν τρελο vfm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Μέχρι πότε περίπου κυκλοφορούσε με την πρώτη συσκευασία? 92-93? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 αχχχχχχχ......kiss, derby, duplo, παστακι YES, lila pause και μια αλλη που εσκαγε στο στομα σου οταν τη μασουσες (ειχε κατι μπιλακια που κανανε μικρες "εκρηξεις" στον ουρανισκο). BLISS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MT60RS Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 παστακι YES, ειδικα το πρασινο με το φουντουκι http://en.wikipedia.org/wiki/Pop_Rocks Η πρωτη μου παραγγελια απο ebay. Ειχε 3-4 γευσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2015 Παίζει φώτο από το παστακι yes? Κάτι μου λέει αλλά δεν μπορώ να το θυμηθώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα