Anorymous Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2014 αυτη μονο εγω την θεωρω τελεια γκοφρετα η υπαρχει κ αλλος ? σοκοφρετα ΙΟΝ φουντουκι μονο Α και ΙΟΝ σοκοφρετινια 1
Sova Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Godiva, Neuhaus, Leonidas! Λατρεία, αλλά με μέτρο. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 κοίτα τι κάνει βραδιάτικα... 1
Anorymous Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 υποφερετε ΜΜΜΜ δεν με θαμπωνεις με τα πλουτη σου και εμεις οι φτωχοι εχουμε την σοκολατιτσα μας 1
cthulhucarbide Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 υποφερετε Αυτό έχει γέμιση με μαλακή σοκολάτα σαν μους ή έχει και τίποτα τραγανό μέσα;
evabb Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2014 εξαρταται, δεν ειναι ολα ιδια, καποια ειναι μαλακα κι αλλα τραγανα.
gatokoritso Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 υποφερετε αυτο που ειναι σαν παγωτακι με αρεσει.αν μου προσφερες να παρω ενα αυτο θα επαιρνα. 1
hurin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 ΄Ενας γνωστός μου θα πάει Παρίσι για 4 μέρες, και με ρώτησε τί να μου φέρει. Τί (σοκολατένιο) να ζητήσω?
CheOnWeb Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2014 Μερικά πράγματα στη ζωή ειναι απλά. Φτιάχνεις μια ζεστή, υγρή, bitter σοκολάτα και την τρως χρησιμοποιώντας για κουταλάκι κομμάτια ΙΟΝ Αμυγδάλου. 1
bnvdarklord Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2014 Απλό(=με ελάχιστα υλικά)και γρήγορο Ρόφημα Σοκολάτας Οι περισσότερες συνταγές που έβρισκα για ρόφημα σοκολάτας είτε ήθελαν κόπο (πχ μπεν μαρι) ή υλικά που δεν έχω καθε μέρα σπίτι(κρέμα γάλακτος, γάλα, cornstarch κτλ) οπότε μετα απο διαφορα πειράματα κατεληξα σε αυτή τη συνταγή η οποια γινεται πολύ γρηγορα, μόνο με σοκολάτα: Δοσολογίες για μία κουπα ειναι: 75gr κουβερτούρα < 60%*, νερό και 1/4-1/2 κ.γλ. αλάτι. Το αλάτι δεν ειναι απαραίτητο, αλλα ενισχύει την γεύση της σοκολάτας. Σπάμε την σοκολάτα σε μικρά κομμάτια(δεν χρειάζεται και ψιλοκομμένη) και τα ριχνουμε στην κουπα με το αλάτι. Ζεσταίνουμε το νερο στον βραστήρα μέχρι να αρχίσει να βγάζει τις πρώτες μικρές φυσσαλίδες(δεν εχω θερμομετρο ίσως ειναι 50-60 βαθμοι αυτό), και το ρίχνουμε την κουπα, ανακατέβοντας μέχρι να λιώσει η σοκολάτα τελειως. Το νερό δεν πρέπει να βράσει γιατι θα χαλάσει την γευση της σοκολατας. * με περισσότερο κακάο δεν λιώνει τόσο καλά(θα έχει "ψιχουλα σοκολάτας" μέσα το ρόφημα) - για αυτές ισως χρειάζεται μπεν μαρι.
evabb Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 αυτο ειναι το δωρο που εκανα στον αντρα μου για τα γεννεθλια του. του τις εστειλα πακετο. 5
bnvdarklord Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Α δεν ειναι να ανοιγω αυτο το thread τετοιες ωρες... 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 3 Απριλίου 2014 αυτο ειναι το δωρο που εκανα στον αντρα μου για τα γεννεθλια του. του τις εστειλα πακετο. Ho ho! Lucky guy! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα