gatokoritso Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Εγώ το κάνω χωρίς θερμόμετρο με το μάτι και την υφή. Μέχρι τώρα τα έχω καταφέρει μια χαρά. Βασικά θα ήθελα να πάρω θερμόμετρο value for money αλλά δεν το έχω ψάξει πολύ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 thermapen και τιποτα αλλο αυτο ειναι πραγματικα πανευκολο και εντυπωσιαζει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Τί λες βρε τουφα; Θα δώσει 100 ευρώ για θερμόμετρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 100 ευρα??? Παναγία μ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=370644123230&ssPageName=ADME:L:OU:GB:1123 "100 ευρω" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 refurbished Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 thermapen και τιποτα αλλο αυτο ειναι πραγματικα πανευκολο και εντυπωσιαζει Εχω κανει αλλα οχι ακριβως νομισματα, ειχα δει μια γαματη συνταγη με μπεικον καραμελα και σοκολατα τα οποια εκανε ενας τυπας και τα μοσχοπουλουσε. Πολυ θα ηθελα να τα δοκιμαζα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Στο my market εχει μια δεν θυμαμαι ονομα με γευση μοκα και μπισκοτο αρκετα καλη. Θα τη δοκιμάσω φίλε αλλά κάτι μου λέει πως και με το μπισκότο μαζί δε θα είναι αρκετά δυνατή η γεύση του καφέ για να ''την ακούσω''. Θυμάται κανείς τη nestle με καφέ (νομίζω ήταν nestle) που είχε βγει πριν μερικά χρόνια. Γιατί τη σταμάτησαν οι άμπαλοι ρεε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Θα τη δοκιμάσω φίλε αλλά κάτι μου λέει πως και με το μπισκότο μαζί δε θα είναι αρκετά δυνατή η γεύση του καφέ για να ''την ακούσω''. Θυμάται κανείς τη nestle με καφέ (νομίζω ήταν nestle) που είχε βγει πριν μερικά χρόνια. Γιατί τη σταμάτησαν οι άμπαλοι ρεε?? Ναι ειναι αρκετα δυνατη δηλαδη δεν την ολη με τιποτα ενα δυο κομματια να φας και "φτιαχνεσαι" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Kαλό αυτό άντε να δούμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 refurbished Απο την ιδια την εταιρια. Εχω το δικο μου 2μιση χρονια στην δουλεια και δεν εχω αλλαξει ουτε μπαταρια. Αλλα οκ, ξερεις πιο καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 @Sellers τσίμπατες τις έχει ο AH με bonus 3για 5€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Απο την ιδια την εταιρια. Εχω το δικο μου 2μιση χρονια στην δουλεια και δεν εχω αλλαξει ουτε μπαταρια. Αλλα οκ, ξερεις πιο καλα. Όχι ξέρεις εσυ που πήρες ένα θερμόμετρο και έβγαλες άποψη για όλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 που πήρες ένα θερμόμετρο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2014 @Sellers τσίμπατες τις έχει ο AH με bonus 3για 5€. Mολις τις απολαμβάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα