Προς το περιεχόμενο

Σοκολατολογία-Σοκολατογνωσία


evabb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παίδες  δε βρίσκω σε κανένα market σοκολάτα με γέμιση καφέ. Έχετε δει πουθενά? 

Στο my market εχει μια δεν θυμαμαι ονομα με γευση μοκα και μπισκοτο αρκετα καλη.  

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τα εφτιαξα τα σοκολατακια!!πολυ νοστιμα με βγηκανε μεχρι και η μανα μου που ειχε ξινισει η μουρη της οταν της ειπα οτι θα τα φτιαξω τωρα εχει φαει 4 χιχιχιχιχι.

 

απο τη συνταγη εκοψα τα υλικα στη μεση γιατι 65 ηταν πολλα.θήκη χρησιμοποιησα την απλη σιλικονης.
παω να φαω αλλο ενα :P

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο εμφανιση σουπερ.Για δωσε λιγο αν θες την συνταγη και τον τροπο παρασκευης

Καλα πως εφτιαξες το μεσα σχημα τοσο συμμετρικο ? Για.. βγαλε μια φωτο και το φορμακι  :-)

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ειναι απο τη συνταγη του alimentas κανα δυο σελιδες πισω.

http://www.insomnia.gr/topic/329514-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%AF%CE%B1/page-48?do=findComment&comment=53035010

το μονο που εχω να προσθεσω ειναι οτι αν κοψετε τη δοσολογια στη μεση οπως εκανα εγω χρειαζεστε 1 κουβερτουρα υγειας+ ενα κομματακι απο δευτερη.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απο εμφανιση σουπερ.Για δωσε λιγο αν θες την συνταγη και τον τροπο παρασκευης

Καλα πως εφτιαξες το μεσα σχημα τοσο συμμετρικο ? Για.. βγαλε μια φωτο και το φορμακι  :-)

θηκη απο τα τζαμπο με 2 ευρα B)

http://www.e-jumbo.gr/pd/forma-silikonis-kardies-gia-sokolatakia-5759.htm?lang=el&path=41363785

 

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

θηκη απο τα τζαμπο με 2 ευρα B)

http://www.e-jumbo.gr/pd/forma-silikonis-kardies-gia-sokolatakia-5759.htm?lang=el&path=41363785

 

σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.

 

Mονο αυτη η θηκη ? Και το μεσα πως το γεμισες ?  :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΜΠΡΑΒΟ ρε γατοκοριτσο,τρομερα φενονται.Η μονη παρατηρηση τελειως πληροφοριακα επειδη το θυμαμαι ειναι οτι μετα το βρασικο την ελια την ψιλοκοψε ξανα απλα για να γινει καλυτερη κατανομη.

 

Κατα τ αλλα για πες γευστικα τη γνωμη σου,ο συνδιασμος ελια-ελαιολαδο-λευκη-μαυρη αν κ ''κουλος'' δεν εδενε φοβερα???

 

Απ το ιδιο σεμιναριο παλι εχει αλλη μια περιεργη συνταγη με μανγκο κ βαλσαμικο,οποιος θελει ''χτυπαει''.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ήταν πολύ φυσικός συνδυασμός.δηλαδη όταν τρως το σοκολατακι δεν σου πάει το μυαλό ότι έχει ελιές, λάδια αλλά κάτι γλυκό και οικείο.κατι σαν σταφίδα αλλά με ποιο εθιστική,ιδιαίτερη γεύση.ναι την επόμενη φορά θα τα ψιλοκοψω κι άλλο.

 

Αν και δεν γουστάρω μάνγκο εδώ που φτάσαμε ρίξε και αυτή.ειμαι πολύ περίεργη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλα είδα το video του γατοκοριτσίου και σιγουρα αν το επιχειρήσω θα τα κάνω όλα χαλια :Ρ

 

Απορίες

1) Μπορω να κάνω χοντρικά tempering χωρίς θερμόμετρο ή δεν έχει νοημα αν δεν ειναι ακριβες;

2) Το tempering επηρρεάζει την γευση, ή ειναι μονο για να ναι ομοιομορφο το χρωμα και η υφη;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...