bnvdarklord Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Με ρεγουλα παντως το πιπερι, και σιγα σιγα αλλαζε το, θα δεις ειναι αρκετα νοστιμο Ναι σκεφτόμουν να βάλω για αρχή το 1/4 από οσο βάζω σε αλατι. Θα δω.
bnvdarklord Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Το ελαιολαδο σε αλλες χωρες ειναι το κυριως συστατικο σε κεικ. Και στην ελλάδα που παραδοσιακά το προτιμάνε απο το βουτυρο. Η μητέρα μου πχ φτιάχνει το κλασσικο κεικ βουτυρου με λάδι.
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Moderators Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Παντως η σοκολατα με πιπερι που αναφερθηκε πριν τα σπαει απλα. Εχω δοκιμασει και με λεβαντα που ηταν οκ αλλα καπως meh και με τσαι που ηταν καρα σουπερ. Με καταστρεφετε με καθε (οντοπικ) ποστ που κανετε σε αυτο το θεμα να το ξερετε ε. 3
Silverage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Με καυτερή πιπεριά και με χοντρό αλάτι είναι πολύ φοβερές.Ειδικά με το αλάτι.
bluesattack Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αυτο θα δοκιμασω, καυτη πιπερια.Ειναι και αρχαια συνταγη (Αζτεκοι αν δεν κανω λαθος ? )
bnvdarklord Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αν ειναι το λεγομενο σπορελαιο, ειναι αρκετα συχνη η χριση του επειδη δεν εχει εξτρα υγρασια οπως το βουτυρο και σε μερικες συνταγες δεν το θελεις. Το ελαιολαδο εχει δυνατη γευση, τελευταια φορα που ειχα φαει ηταν κεικ ελαιολαδου και βανιλιας και ηταν απλα τρομερο. Για ελαιόλαδο ελεγα και γω. Μια άλλη φορά ειχε φτιάξει η μανα μου τσουρέκια με ελαιολαδο. Εγω περίμενα να μην βγει καλο χωρις βουτυρο, αλλα ηταν πολυ νοστιμα. Γενικα οταν φτιαχνει γλυκά που θελουν βουτυρο παντα βαζει ελαιολαδο, εκτος αν ειναι 100% απαραιτητο (πχ αν χρειαζεται να το κανεις κρεμα με ζαχαρη κτλ)
Silverage Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Αυτο θα δοκιμασω, καυτη πιπερια.Ειναι και αρχαια συνταγη (Αζτεκοι αν δεν κανω λαθος ? ) Με αλάτι να πάρεις 2
gatokoritso Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2014 Πήρα τα υλικά για τα σοκολατακια.αυριο λογικά θα δοκιμάσω να τα φτιάξω. Προς το παρόν έφαγα μια σερανο και ναι καλά κρατάει αλλά υπαρχει τσιγκουνιά στη γέμιση ρε γαμωτο. Με πιπέρι και με καυτερή έχω φαει αλλά με αλάτι πότε. Μπαίνει στα υπόψη 1
bnvdarklord Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Το αλάτι κανει πιο εντονη της γεύση της σοκολάτας, οταν φτιάχνω ρόφημα βάζω μισο κουταλακι του γλυκού.
Silverage Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ε εντάξει, εσυ το σκίζεις στο αλάτι. Αυτή που ποσταρα παραπάνω έχει 1-2 κόκους σε κάθες κομμάτι αλλά είναι πολύ ωραία.
bnvdarklord Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Χοντρούς κόκκους; Σε μεγάλη κούπα βάζω τόσο, μην νομίζεις κανα φλιτζανάκι 1
bnvdarklord Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Ε ντάξει στα ίδια ειμαστε, εγω στην κούπα βαζω ~75gr σοκολάτα.
evabb Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Μέλος Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 για να σκασετε απο την ζηλια σας το εχω στο ψυγειο μου αυτο baileys chocolate
Mau-Maus Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2014 να τι εβγαλα και γω μολις τωρα απο το δικο μου ψυγειο !!!! ετσι για να σκασεις και συ ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα