cthulhucarbide Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2014 Συγχώρεσε μας που είμαστε τοσο κατώτεροι σου στο θέμα σοκολάτα, απλά την είδα και μου άρεσε και λεω να την ποστάρω σε ένα θέμα του 2012. Είπα, δεν θα τον πειράξει τόσο πολύ τον κθουλού. Δεν πήγαινε για σένα το ποστ είναι η αλήθεια. Απλώς στο παρελθόν κάποιοι έλεγαν ότι αν δεν έχει μέσα πάνω από 50-60-τάδε % κακάο μέσα δεν είναι σοκολάτα αλλά για πέταμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Δεν εχω ιδέα. Ελλάδα δεν την είχα δει ποτέ. Ολλανδία όταν ηρθα ηταν ηδη εδώ και αγαπηθήκαμε σχεδόν αμέσως. Αλλά το χω παρακάνει, σοβαρά. Τουλάχιστον μια καθε μερα. Επίσης και μια άλλη της μίλκα είναι ωραία με αλμυρό μπισκότο, που πηγαίνει ωραία με την σοκολάτα. Τωρα τελευταία έχω αρχίσει και χάνω τις αντιστάσεις μου προς το ράφι-τομέα με τις Cote d'Or. Ετσι και κανω την αρχή πιστεύω θα χαθει ο έλεγχος. κοιτα δες το αλλιως. μια cote d'or ισον 3 milka απο θεμα κορεσμου σοκολατα να σου παει το ζαχαρο 200 και να συνεχιζεις. Δεν πήγαινε για σένα το ποστ είναι η αλήθεια. Απλώς στο παρελθόν κάποιοι έλεγαν ότι αν δεν έχει μέσα πάνω από 50-60-τάδε % κακάο μέσα δεν είναι σοκολάτα αλλά για πέταμα 50-60% παμε στις μαυρες το νομικο μινιμουμ ειναι καπου στο 25% δεν θυμαμαι και καλα. και ναι η λακτα δεν ειναι σοκολατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Για πείτε καμιά άλλη περίεργη γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 κοιτα δες το αλλιως. μια cote d'or ισον 3 milka απο θεμα κορεσμου σοκολατα να σου παει το ζαχαρο 200 και να συνεχιζεις. 50-60% παμε στις μαυρες το νομικο μινιμουμ ειναι καπου στο 25% δεν θυμαμαι και καλα. και ναι η λακτα δεν ειναι σοκολατα. 1ον, η λάκτα είναι σοκολάτα. 2ον, ακόμα και άμα δεν είναι η λάκτα, τότε η άλλη με τα ορεο πως γίνεται να είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 ειναι σοκολατα με ορεο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Από τις "κοινές θνητές" σοκολάτες δεν έχω βρει καλύτερη από αυτή : 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Η λάκτα δεν είναι σοκολάτα επειδή...; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 γιατι εχει ενα κιλο ζαχαρη και γαλα?σιριουσλι οποτε κανω το λαθος να φαω λακτα τα δοντια μου κλαινε.. τη μιλκα απο την αλλη την παλευω καλυτερα.τεσπα το τελευταιο καιρο εχω κολλησει με αυτα με τα φερανε και τα περνω σαν αντιβιωση 1 μετα απο καθε γευμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IOSTEFO Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα τις έχει ο AH με bonus αλλά τις cote d'or δεν τις αλλάζω με τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 τεσπα το τελευταιο καιρο εχω κολλησει με αυτα με τα φερανε και τα περνω σαν αντιβιωση 1 μετα απο καθε γευμα Φιλενάδα τα ιδια. Απο τοτε που τα δοκιμασα τα λιγουρευομαι συνεχεια. Ειναι γαμάτα με το λικερ μέσα. Το τελευταιο χρόνο λατρευω (δλδ ανετα γεμιζω οοοοοολα τα ντουλαπια μου με) αυτο: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Η λάκτα δεν είναι σοκολάτα επειδή...; γιατι ειναι για τον πουτσο, βουτυρο με ζαχαρη χρωματισμενο καφε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Σήμερα τις έχει ο AH με bonus αλλά τις cote d'or δεν τις αλλάζω με τίποτα. Mόλις τις τσίμπησα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 ποια πηρες; btw μενεις ολλανδια πλεον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Οreo και bubbly. Αλλα εκανα και την αρχη με τις cote d'or, μια με μπισκότα και μια με praline noisette. Και καλωσηρθατε κιλά. Ναι, μεχρι και τον σεπτέμβριο του 15 at least. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2014 Good μπορουμε να κανουμε κανα insomnia north europe meeting μιας και ειμαστε αρκετα μελη στην γυρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα