Garnele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Όχι. Τότε. Απλά είχα ξεχάσει να του το πω.* Αν δεν κάτσει το πρόγραμμα που θέλω να παρακολουθήσω με τα μαθήματα στο Μόναχο, θα ρθω τον Ιούλιο όμως να το κάνω εκεί. =ρ *και μετά από τόσο καιρό ανακαλύπτω ότι δεν του αρέσει κιόλας! Τζάμπα στο πήρα μωρή;!
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δεν είχε ξεχάσει να μου το πει εν τω μεταξύ, ξέρω ότι κατέληξε στο στομάχι της αδερφής της, αλλά ακόμα και αν μου άρεσε το μάρτσιπαν, πάλι χαλάλι γιατί η αδερφή είναι dooper-pink.
insomniaK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Κοπελιά, τον ιούλιο θα φας τις σοκολάτες (για να μην είμαστε εκτός θέματος) μόνη σου. Θα γλύφω το παγωτό μου, που μπορεί να έχει και σοκολάτα, στη Χαβάη και ελπίζω ότι θα έχω μετακομίσει μακρυά από εδώ.
Garnele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Α τότε είχα ξεχάσει ότι δεν είχα ξεχάσει να στο πω. Τέλος πάντων, το νόημα είναι ότι το Μάρτσιπαν σας έχει όλους. Τώρα αυτά με τους ανανάδες και τα αχλάδια και τις λευκές σοκολάτες δεν τα πολυκαταλαβαίνω, και ούτε τσονι πίνω ψηλέ. Ε βέβαια, ανανάδες και αχλάδια, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΣΥ ΡΕ =ρ
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μόνο μοχίτο στο κωλόκρυο κολλητά στο καλοριφέρ. Επίσης, από περιέργεια, το μάρτσιπαν, ΤΙ ΕΙΝΑΙ; Φυτό ξερωγώ, πάστα καρπών, τι;
insomniaK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 αηδία με βάση το αμύγδαλο. Καλά, τα τελευταία 10 μηνύματα έχουν φάει και από 5 edit το καθένα, για να φτάσουν τη μορφή που τα διαβάζουμε τώρα.
Garnele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ναι. Και αρνούμαι κάθε κατηγορία για μοχίτο αγκαλιά με το καλοριφέρ: καλοκαίρι ήταν. Άνοιξη, έστω. Επαναφέροντας το θέμα με τέχνη και διακριτικότητα Μ. Καθαρά και τακτοποιημένα.
Nomikaria Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Πολύ καλή ζεστή σοκολάτα πάντως στο petite fleur Ομήρου! Απόλαυση!!
noasgr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Πολύ καλή ζεστή σοκολάτα πάντως στο petite fleur Ομήρου!Απόλαυση!! +1 Έχει και στο Χαλάνδρι, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.
Nomikaria Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 +1Έχει και στο Χαλάνδρι, πίσω από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Ναι το διάβασα πρόσφατα και θέλω να πάω και σ'εκείνο,γιατί πέρα από τέλεια σοκολάτα έχει και φοβερή ατμόσφαιρα το μαγαζάκι!
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 flash! fondue απο τα haagen-dazs δεν το εχω δοκιμασει αλλα μου φαινεται πολυ καλο μην μου πειτε οτι δεν εχει ουτε haagen-dazs στην ελλαδα ---------- Προσθήκη στις 18:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:41 ---------- αηδία με βάση το αμύγδαλο. Καλά, τα τελευταία 10 μηνύματα έχουν φάει και από 5 edit το καθένα, για να φτάσουν τη μορφή που τα διαβάζουμε τώρα. αναλογως απο που το φας, αυτο που βαζουν συνηθως στις σοκολατες ειναι θεοπικρο και αηδια αντιθετως αυτο εδω απο τον leonidas ειναι πολυ καλο.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 mozartkugeln (αν το έγραψα σωστά), sachertorte συνοδεία panna montata και giantuiotti Caffarel. παγωτό γεύση bacio (δεν ήξερα πως μοιάζει το όνειρο μέχρι που το δοκίμασα στη Φλωρεντία).
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ονομα για ολο αυτα πλιζ.... σορρυ αλλα το τελευταιο μου μοιαζει λιγο για......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα