kuzko21 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 καλο.. Γενικά μπανανα με σοκολατα σε κρέπα ας πουμε ειναι πολυ καλος συνδυασμος αλλά σοκολατα μπανανα ειχαμε στο σχολειο θυμαμαι μια τυπισσα που ειχε μινι μαρκετ , και εφερνε σοκολατα καθε μερα σχολειο. απο ''ευγενεια'' μας εδινε ενα κομματακι... καποια μερα εφερε μια Παυλιδη μπανανα.Δεν αρεσε σε κανενα και κανεις δεν της εφαγε ουτε ενα τοσο δα κομματακι. Ε , αυτο ηταν , μονο αυτη εφερνε μετα για ΠΑΝΤΑ! ΠΑΝΤΑ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Καλά τι διάολο, όλη τη μπανανοσοκολατοπαραγωγή της Παυλίδης μόνος μου την κρατούσα τόσα χρόνια? Και ντάξει αν σας φαινόταν αισχρή αυτή, φαντάζομαι δεν έτυχε να δοκιμάσετε το βύσσινο. Παναγία και Χριστέ, δεν έχω ξαναματαδοκιμάσει χειρότερο συνδυασμό και πιο απαίσια γέμιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εσυ και η κοπελιτσα που τις εκλεβε τη σοκολατα ο Kuzko και η συμμορία του.. Γενικά η σοκολάτα μου αρεσει πολύ σκετη, με διαφορες πραλίνες και ξηρους καρπους αλλά από φρουτα μονο με φραουλα, αν και συνηθως το περιοριζω ακομα περισσότερο σε σοκολατα, ξηρους καρπους και βαρια βαρια καμια καραμέλα. Σε σοκολατάκια ή αλλα είδη ζαχαροπλαστείου μου ταιριάζουν περισσότερο τα φρουτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Εσυ και η κοπελιτσα που τις εκλεβε τη σοκολατα ο Kuzko και η συμμορία του.. Γενικά η σοκολάτα μου αρεσει πολύ σκετη, με διαφορες πραλίνες και ξηρους καρπους αλλά από φρουτα μονο με φραουλα, αν και συνηθως το περιοριζω ακομα περισσότερο σε σοκολατα, ξηρους καρπους και βαρια βαρια καμια καραμέλα. Σε σοκολατάκια ή αλλα είδη ζαχαροπλαστείου μου ταιριάζουν περισσότερο τα φρουτα. το σοκολατακι με συντεταγμενες (3,3) η αλλιως τριτη σειρα (μετρωντας απο κατω) και τριτο απο αριστερα ειναι γεμιστο με καραμελα να πεθανεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Το 2,2 είναι σε περιτύλιγμα; Το 3,2 είναι υπερτροφικό κουκούτσι ελιάς; Εχω την εντύπωση πως σε τέτοιες συσκευασίες που προσπαθούν να χωρέσουν όλα τα διαφορετικά είδη γεύσεων, τα περισσότερα δεν τρόγωνται. Σαν να τα έχουν κάνει πρόχειρα προσπαθώντας να χωρέσουν περισσότερα. Ίσως και να είναι ιδέα μου βέβαια αλλά όσες φορές έχω φάει αυτό αποκόμισα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2012 Το 2,2 είναι σε περιτύλιγμα; Το 3,2 είναι υπερτροφικό κουκούτσι ελιάς; Εχω την εντύπωση πως σε τέτοιες συσκευασίες που προσπαθούν να χωρέσουν όλα τα διαφορετικά είδη γεύσεων, τα περισσότερα δεν τρόγωνται. Σαν να τα έχουν κάνει πρόχειρα προσπαθώντας να χωρέσουν περισσότερα. Ίσως και να είναι ιδέα μου βέβαια αλλά όσες φορές έχω φάει αυτό αποκόμισα τα εν λογω σοκολατακια/πραλινες ειναι Neuhaous. το (2,2) ειναι οντως τυλιγμενο και το (3,2) ειναι καρπος κακαου το σχημα οχι ελια. τα περισσοτερα απ αυτα στην εικονα τα εχω δοκιμασει και ειναι γαματα. στο μαγαζι φτιαχνεις τους δικους σου συνδιασμους μεσα στο κουτι. τα ετοιμα κουτια εχουν χωρισμενα τα σοκολατακια σε κατηγοριες, πχ best of, all white, all dark, alcohol free και αλλα. στην εικονα πρεπει να ειναι η συλλογη best of. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dynamikhgynaika Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Εμένα επειδή αποφεύγω τη ζάχαρη και γενικά τα γλυκά, μου αρέσει η μαύρη σοκολάτα (όλες οι μάρκες αρκεί να μην έχει ζάχαρη) Άσε που η μαύρη σοκολάτά περιέχει αντιωξειδωτικά οπότε κάνει καλό και στον οργανισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Τα μονα που δεν κάνουν καλό είναι η στέρηση και η πλεονεξία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Τα μονα που δεν κάνουν καλό είναι η στέρηση και η πλεονεξία. πεολειξία διάβασα τις πρώτες δυο φορές... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μαυρη σοκολατα (60% minimum κακαο) με γεμιση raspberries (20%) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adi32 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Προσπαθωντας να κοψω τα γλυκα και τις σοκολατες κατεληξα εδω με ενα κομματακι τη μερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Προσπαθωντας να κοψω τα γλυκα και τις σοκολατες Master, show me the way. Σοβαρά πρέπει να βρω κανα υποκατάστατο γιατί όταν 30αρήσουμε και το κορμί δεν καίει θερμίδες σαν καταβόθρα θα αρχίσουν οι στρογγυλοποιήσεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Master, show me the way. Σοβαρά πρέπει να βρω κανα υποκατάστατο γιατί όταν 30αρήσουμε και το κορμί δεν καίει θερμίδες σαν καταβόθρα θα αρχίσουν οι στρογγυλοποιήσεις.. υπαρχουν και οι σοκολατες για διαβητικους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 υπαρχουν και οι σοκολατες για διαβητικους Από γεύση πως πάνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Από γεύση πως πάνε? Eιχα παρει μια φορα καταλαθος απο ζαχαροπλαστειο και παιζει να ηταν καλύτερη απο μια κανονικη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα