Προς το περιεχόμενο

Σοκολατολογία-Σοκολατογνωσία

evabb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλά kαπ κέικς στην Ελλάδα που μπορώ να βρω?

τα cinnabon , οπως ειπε η ευα , εχουν ωραια cupcakes , ειδικα αυτο το ασπρο , omnom omnom...:D

μετα μεγαλη ποικιλια και ωραιες γευσεις , εχει στο i love cupcakes στη Γλυφαδα και το Emi's cupcakes στο Κολωνακι.

αυτα ξερω , με ενα google search τα βρισκεις και τα δυο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

τα cinnabon , οπως ειπε η ευα , εχουν ωραια cupcakes , ειδικα αυτο το ασπρο , omnom omnom...:D

μετα μεγαλη ποικιλια και ωραιες γευσεις , εχει στο i love cupcakes στη Γλυφαδα και το Emi's cupcakes στο Κολωνακι.

αυτα ξερω , με ενα google search τα βρισκεις και τα δυο.

αμα το ασπρο ειναι ομνομ ομνομ το σοκολατα τι να πει; ^_^ ^_^ ^_^ το red velvet παλι δεν καταλαβα τι ηταν. σαν βανιλια γευση με frosting λεμονι αλλα κατι αλλο;

http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Geysi/Glyka/pws-h-klimatikh-allagh-tha-eksafanisei-thn-pio-glykia-adynamia-mas-th-sokolata.1656072.html

Ευτηχώς που το 2050 θα μαι γέρος και δεν θα μου μένουν πολλά ψωμιά (αν φτάσω φυσικά alive μέχρι το 2050...) γιατί σίγουρα δεν θα θελα να ζω σε έναν κόσμο χωρίς σοκολάτα, γιαμ γιαμ :)

• Super Moderators

http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Geysi/Glyka/pws-h-klimatikh-allagh-tha-eksafanisei-thn-pio-glykia-adynamia-mas-th-sokolata.1656072.html

Ευτηχώς που το 2050 θα μαι γέρος και δεν θα μου μένουν πολλά ψωμιά (αν φτάσω φυσικά alive μέχρι το 2050...) γιατί σίγουρα δεν θα θελα να ζω σε έναν κόσμο χωρίς σοκολάτα, γιαμ γιαμ :)

τρώτε από τώρα να προλάβουμε!!!

αυτο κανουμε :-D

+00

Το θέμα είναι ότι προσωπικά το έχω ξεσκίσει. Τρελή κατανάλωση όλων των μορφών. Είμαι 30.....και στην θέα της σοκολάτας γίνομαι τρίχρονο :lol:

και μιας και ειναι το θεμα της σοκολατας πρεπει να εκθιασω την σειρα chocomania του body shop (limited edition)

Πιο πετυχημενη μυρωδια σοκολατας σε πραμα που δεν ειναι σοκολατα δεν εχω ξαναμυρισει, θες να φας τις κρεμες αλλα το γραφουν πανω οτι δεν ειναι για φαγωμα. :-D

new.jpg

φαντασου chill το 18χρονο ξανθο πιπινακι σου με μυρωδια σοκολατας να θες να το φας κυριολεκτικα. ;)

• Super Moderators

δεν παίζει να υπάρχει χειρότερο πράγμα από να μυρίζεις κάτι τέτοιο και να μην έχεις κοντά σου σοκολάτα για να φας...

δεν παίζει να υπάρχει χειρότερο πράγμα από να μυρίζεις κάτι τέτοιο και να μην έχεις κοντά σου σοκολάτα για να φας...

ασε εχω κοντεψει να χωσω τα μουτρα μου εκει μεσα ουκ ολιγες φορες!

Χθες δοκίμασα μια λάκτα με (γεύσεις) φράουλα και γιαούρτι ... φοβάμαι πως μετά απ΄αυτό το αίσχος δεν θα ξαναφάω σοκολάτα! Αίσχος!

Χθες δοκίμασα μια λάκτα με (γεύσεις) φράουλα και γιαούρτι ... φοβάμαι πως μετά απ΄αυτό το αίσχος δεν θα ξαναφάω σοκολάτα! Αίσχος!

Για την συγκεκριμενη, επειδη την δοκιμασα και εγω, εχω να πω ενα μπραβο στην εταιρια που την εβγαλε στην αγορα.

Οταν καταφερνεις να φτιαξεις κατι τοσο απαισιο με υλικα την σοκολατα και την φραουλα, μονο συγχαρητηρια σου αξιζουν,

γιατι το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να προσπαθησες πολυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...