evabb Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 αναφαιρομαι σε πιο προσιτα πραγματα βρε κοιτα αμα την διαφορα την βλεπεις δεν νομιζω οτι ειναι θεμα καθησυχασμου, δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και βλακειες που τις πληρωνεις και ειναι μουφες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2012 δοκιμασα σημερα τη λακτα με τα oreo μπισκοτα, δε λεει τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 εφαγα προχθες ενα σοκολατενιο cupcake απο το cinnabon, ηταν τοσοοοοοο :rolleyes: τοσοοοο αααααχ :wub: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 μιλκα φράουλα , μίλκα πραλίνα και ίον αμυγδάλου ... Α και κάτι καλές που έχει η Νεστλε όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε θαρρώ Η μόνη καλη σοκολάτα που μου άρεσε ήταν κάτι μπίλιες με ενα πράσινο πράγμα στον πηρύνα σκέτη ΓΚΑΥΛΑ που μου έφερε η θεία μου απο την Βιέννη ... Mozart έλεγαν απόξω ετούτες ειναι: Βρηκα τυχαια μια συνταγη για σοκολατακια τυπου Mozart ...Δε ξερω αν η γευση ειναι σαν αυτα στη φωτο.Για οποιον ενδιαφερεται Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2012 Λοιπόν, το παραπάνω μου θύμισε αυτό: Από Στρασβούργο μου το έφεραν, φημισμένο γλυκό εκεί (φαντάζομαι και αλλού), chataigne (κάστανο) το λένε. Αν βρω κάπου συνταγή θα δώσω σύνδεσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Βρηκα τυχαια μια συνταγη για σοκολατακια τυπου Mozart ...Δε ξερω αν η γευση ειναι σαν αυτα στη φωτο.Για οποιον ενδιαφερεται Link Τα εκανα με καποιες δικές μου αλλαγουλες. Μαμησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Ναι?Εγω δε τα εχω φτιαξει ακομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον σημερα που περασα απο τις αναχωρισεις στο ελ βενιζελος (γυριζα στο βελγιο) ειδα οτι εχει :tobleron σε γαιδουρινα μεγεθη, lindt, leonidas, godiva, guylian αλλα καθολου cote d'or. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2012 λοιπον σημερα που περασα απο τις αναχωρισεις στο ελ βενιζελος (γυριζα στο βελγιο) ειδα οτι εχει :tobleron σε γαιδουρινα μεγεθη, lindt, leonidas, godiva, guylian αλλα καθολου cote d'or. Τώρα που το ξαναθυμήθηκα, ιεροσυλία και περίεργα γούστα μπορεί, αλλά τώρα πια η Toblerone δεν μου κάνουν καμία αίσθηση. Μου φαίνονται πολύ μέτριες σοκολάτες για το όνομα και για την τιμή που φέρουν. Το κατάλαβα όταν πρόσφατα δοκίμασα ενώ είχα να φάω καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2012 Ναι?Εγω δε τα εχω φτιαξει ακομα. Yes. Συμβουλη να μη βαλεις οση αχνη λέει και με 1/3 της κουπας ηταν πολυ γλυκα, αντι για λικερ ή ρουμι μπορεις να βάλεις χυμό πορτοκάλι και το πιο βασικό στην κουβερτούρα που θα λιώσεις μη βάλεις ούτε γάλα, ούτε βούτυρο γιατί με το 1ο δεν θα έχει ωραία υφή και με το 2ο αν τα βαλεις ψυγείο θα ασπρίσουν επειδή θα παγώσει το λίπος. Τελος για να παρουν ωραίο σχήμα πρεπει να περιμένεις να φτασει η κουβερτουρα στους 31-32C για να το καταλάβεις ακουμπας μια σταγώνα στο κατω χείλος και αν ειναι περιπου στη θερμοκρασία του σώματος εισαι οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Τώρα που το ξαναθυμήθηκα, ιεροσυλία και περίεργα γούστα μπορεί, αλλά τώρα πια η Toblerone δεν μου κάνουν καμία αίσθηση. Μου φαίνονται πολύ μέτριες σοκολάτες για το όνομα και για την τιμή που φέρουν. Το κατάλαβα όταν πρόσφατα δοκίμασα ενώ είχα να φάω καιρό. ενα δικιο θα στο δωσω, η ιδια η σοκολατα δεν λεει τπτ, η μαλακιουλες που εχει μεσα ειναι νοστιμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
capten- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλά kαπ κέικς στην Ελλάδα που μπορώ να βρω? Όταν είμαι μια στις τόσες στις Ηπα του δίνω και καταλαβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 στο cinnabon μου αρεσε πολυ το σοκολατενιο cup cake του και σημερα διαβαζα εδω http://www.oneman.gr/keimena/diaskedash/oneman_food/me-gluka-apo-ton-kanada.1642805.html αλλα δεν ξερω καθολου τι ποιοτητα ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Yes. Συμβουλη να μη βαλεις οση αχνη λέει και με 1/3 της κουπας ηταν πολυ γλυκα, αντι για λικερ ή ρουμι μπορεις να βάλεις χυμό πορτοκάλι και το πιο βασικό στην κουβερτούρα που θα λιώσεις μη βάλεις ούτε γάλα, ούτε βούτυρο γιατί με το 1ο δεν θα έχει ωραία υφή και με το 2ο αν τα βαλεις ψυγείο θα ασπρίσουν επειδή θα παγώσει το λίπος. Τελος για να παρουν ωραίο σχήμα πρεπει να περιμένεις να φτασει η κουβερτουρα στους 31-32C για να το καταλάβεις ακουμπας μια σταγώνα στο κατω χείλος και αν ειναι περιπου στη θερμοκρασία του σώματος εισαι οκ. Δεν τα λες καλα απο αποψη ζαχαροπλαστικης, αλλα για την συγκεκριμενη συνταγη το θεμα της ειναι πως ειναι λαθος. Μια τρουφα με μαρζιπαν στην μεση ειναι απο οτι καταλαβαινω, και την περιγραφει λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2012 Καλά kαπ κέικς στην Ελλάδα που μπορώ να βρω? Όταν είμαι μια στις τόσες στις Ηπα του δίνω και καταλαβαίνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα