Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγω χτες πηρα μια μπαρα Atkins Advantage (μαλλον σχετιζεται με τη γνωστη διαιτα Atkins) με την ενδειξη "Dark Chocolate Crunch". Δεν ειναι ακριβως σοκολατα, εχει λεει 22% τραγανες νιφαδες σογιας, 22% σοκoλατα με γλυκαντικες ουσιες. Το βασικο χαρακτηριστικο της ειναι 20g πρωτεινης και μονο 0.5g ζαχαρη. Βαρος 60g, τιμη... 3€ !!

41fHbNV7iKL._SL500_AA300_.jpg

puke in my mouth...

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εκανες puke απ τη τιμη ή απ το περιεχομενο? :)

Στα ιντερσπορ την πηρες?Ειναι πανακριβες εγω παιρνω καποιες φορες μια αλλη της ιδιας εταιριας με γευση Chocolate Brownie,ειναι πολυ νοστιμη και δεν εχει ζαχαρη(το 0,5 ειναι νομιζω η γλυκαντικη ουσια και οχι κανονικη ζαχαρη).

Απ το super-market της γειτονιας μου τη πηρα. Το αν ειναι νοστιμη παιζεται αλλα δεν ειναι αυτο το θεμα. Τη παιρνεις για συγκεκριμενο λογο(περιεχει 20g πρωτεινης).

Η διαιτα Ατκινς οπως εμαθα στο μεταξυ ειναι αμφισβητησιμη. Συνεπως δε θα την ξαναετρωγα ασχετως τιμης.

Εχει μισο γραμμαριο ζαχαρης και αλλες γλυκαντικες ουσιες.

Λιγες μερες νωριτερα ειχα γραψει σε αυτο το θρεντ για μια ελβετικη μαυρη σοκολατα χωρις καθολου ζαχαρη, μονο με γλυκαντικες ουσιες(100gr στα 2+ ευρω). Μετα απο 2-3 φορες που την εφαγα τελικα καταλαβα οτι η γευση της ειναι απαισια και ξαναγυρισα στη παλια μου μαυρη:)

Δημοσ.

puke in my mouth...

συμφωνω, ή τρως σοκολατα ή δεν τρως, το καλο πραμα δεν χρειαζεται να το τρως σε ποσοτητα για να το ευχαριστηθεις (βλεπε λακτες που θες ενα κουβα για να καταλαβεις κακαο)

Δημοσ.

γκαυλα ειναι ρε συ :) Προσωπικα θεωρω βλακεια και ανουσιο το να δινει κανεις πανω απο 2μισι 3 ευρω για σοκολατα , αν ειναι δυνατον δηλαδη ...

Δημοσ.

γκαυλα ειναι ρε συ :) Προσωπικα θεωρω βλακεια και ανουσιο το να δινει κανεις πανω απο 2μισι 3 ευρω για σοκολατα , αν ειναι δυνατον δηλαδη ...

You just unleashed hell (evabb) :-D

Αλλά για μία στο τόσο καμιά φορά αξίζει.

Δημοσ.

επισης ειναι μαλακια να δινεις πανω απο 150 ευρω για κινητο, πανω απο 15000 για αυτοκινητο, και πανω απο 700 ευρω για υπολογιστη.

Δημοσ.

επισης ειναι μαλακια να δινεις πανω απο 150 ευρω για κινητο, πανω απο 15000 για αυτοκινητο, και πανω απο 700 ευρω για υπολογιστη.

Αυτά τα αγοράζεις μια φορά

Δημοσ.

οσα δινεις αναλογη ποιοτητα παιρνεις!

Αυτά τα αγοράζεις μια φορά

ε οχι και μια φορα, το κινητο. επισης πηγα και ελεγξα ολες τις κατσαρολες μου 18/10 (που το γραφουν) με μαγνητη, ενα περιεργο πραμα καμια να μην κολλαει τον μαγνητη, μα καμια.

Δημοσ.

ψευδαισθηση και αυτοκαθηρυχασμο το λεω αυτο. Τουλαχιστον για το 98% των προιοντων και το 100 αυτων π τα αγοραζουν.

Δημοσ.

ψευδαισθηση και αυτοκαθηρυχασμο το λεω αυτο. Τουλαχιστον για το 98% των προιοντων και το 100 αυτων π τα αγοραζουν.

ελα τωρα, θες να πεις οτι ιδια ποιοτητα ειναι η λαμποργκινι με το φιατακι;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...