Προς το περιεχόμενο

Σοκολατολογία-Σοκολατογνωσία

evabb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

μιλκα φράουλα , μίλκα πραλίνα και ίον αμυγδάλου ... Α και κάτι καλές που έχει η Νεστλε

όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε θαρρώ

Η μόνη καλη σοκολάτα που μου άρεσε ήταν κάτι μπίλιες με ενα πράσινο πράγμα στον πηρύνα σκέτη ΓΚΑΥΛΑ που μου έφερε η θεία μου απο την Βιέννη ... Mozart έλεγαν απόξω

ετούτες ειναι:

salzburg-0036.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδες περιμενω αδερφο μου να γυρισει απο Βελγιο αλλα επειδη δε θα προλαβει να παει Βρυξελλες θα μου αγορασει σοκολατες απο αεροδρομιο.

Εχετε καμμια προταση?cote d'or κλασικα?τι αλλες γευσεις σε αυτες μπορει να βρει?Καμμια αλλη μαρκα ισως?

Παιδες περιμενω αδερφο μου να γυρισει απο Βελγιο αλλα επειδη δε θα προλαβει να παει Βρυξελλες θα μου αγορασει σοκολατες απο αεροδρομιο.

Εχετε καμμια προταση?cote d'or κλασικα?τι αλλες γευσεις σε αυτες μπορει να βρει?Καμμια αλλη μαρκα ισως?

δεν εχει και πολλες cote d'or στο αεροδρομιο απο αποψη ποικιλιας αλλα ολο και κατι θα βρει. επισης πες τους να σου παρει neuhaus τις εχουν χωρισμενες σε κατηγοριες σε κουτακια, all black, all white, no alcohol, τρουφες, μια γενικη σε κοκκινο κουτι που γαμαει αααααχ

Εγω χτες πηρα μια μπαρα Atkins Advantage (μαλλον σχετιζεται με τη γνωστη διαιτα Atkins) με την ενδειξη "Dark Chocolate Crunch". Δεν ειναι ακριβως σοκολατα, εχει λεει 22% τραγανες νιφαδες σογιας, 22% σοκoλατα με γλυκαντικες ουσιες. Το βασικο χαρακτηριστικο της ειναι 20g πρωτεινης και μονο 0.5g ζαχαρη. Βαρος 60g, τιμη... 3€ !!

41fHbNV7iKL._SL500_AA300_.jpg

Στα ιντερσπορ την πηρες?Ειναι πανακριβες εγω παιρνω καποιες φορες μια αλλη της ιδιας εταιριας με γευση Chocolate Brownie,ειναι πολυ νοστιμη και δεν εχει ζαχαρη(το 0,5 ειναι νομιζω η γλυκαντικη ουσια και οχι κανονικη ζαχαρη).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...