Freakster Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Έτοιμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 ολα τα λεφτα μπα; έβγαλε και μίλκα τζάφακεϊκ; σλουρπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Μήπως έχει βγάλει και κανένα παγωτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 η μίλκα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 μιλκα φράουλα , μίλκα πραλίνα και ίον αμυγδάλου ... Α και κάτι καλές που έχει η Νεστλε όλα τα άλλα είναι νάχαμε να λέγαμε θαρρώ Η μόνη καλη σοκολάτα που μου άρεσε ήταν κάτι μπίλιες με ενα πράσινο πράγμα στον πηρύνα σκέτη ΓΚΑΥΛΑ που μου έφερε η θεία μου απο την Βιέννη ... Mozart έλεγαν απόξω ετούτες ειναι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τις μπαλες του mozart http://en.wikipedia.org/wiki/Mozartkugel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ξερατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 ξερατο. δεν λες πάλι καλά που δεν έχουν καμιά λευκή κρέμα για γέμιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bnvdarklord Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 δεν λες πάλι καλά που δεν έχουν καμιά λευκή κρέμα για γέμιση... Δεν παρατηρισες καλα την 1η εικονα στην wikipedia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 oh god damn it... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Παιδες περιμενω αδερφο μου να γυρισει απο Βελγιο αλλα επειδη δε θα προλαβει να παει Βρυξελλες θα μου αγορασει σοκολατες απο αεροδρομιο. Εχετε καμμια προταση?cote d'or κλασικα?τι αλλες γευσεις σε αυτες μπορει να βρει?Καμμια αλλη μαρκα ισως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Παιδες περιμενω αδερφο μου να γυρισει απο Βελγιο αλλα επειδη δε θα προλαβει να παει Βρυξελλες θα μου αγορασει σοκολατες απο αεροδρομιο. Εχετε καμμια προταση?cote d'or κλασικα?τι αλλες γευσεις σε αυτες μπορει να βρει?Καμμια αλλη μαρκα ισως? δεν εχει και πολλες cote d'or στο αεροδρομιο απο αποψη ποικιλιας αλλα ολο και κατι θα βρει. επισης πες τους να σου παρει neuhaus τις εχουν χωρισμενες σε κατηγοριες σε κουτακια, all black, all white, no alcohol, τρουφες, μια γενικη σε κοκκινο κουτι που γαμαει αααααχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Τις μπαλες του mozart http://en.wikipedia.org/wiki/Mozartkugel τις λατρευω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xreokopia Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Εγω χτες πηρα μια μπαρα Atkins Advantage (μαλλον σχετιζεται με τη γνωστη διαιτα Atkins) με την ενδειξη "Dark Chocolate Crunch". Δεν ειναι ακριβως σοκολατα, εχει λεει 22% τραγανες νιφαδες σογιας, 22% σοκoλατα με γλυκαντικες ουσιες. Το βασικο χαρακτηριστικο της ειναι 20g πρωτεινης και μονο 0.5g ζαχαρη. Βαρος 60g, τιμη... 3€ !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2012 Στα ιντερσπορ την πηρες?Ειναι πανακριβες εγω παιρνω καποιες φορες μια αλλη της ιδιας εταιριας με γευση Chocolate Brownie,ειναι πολυ νοστιμη και δεν εχει ζαχαρη(το 0,5 ειναι νομιζω η γλυκαντικη ουσια και οχι κανονικη ζαχαρη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα