Praetorianos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 οχι αλλα ποτε δεν μου αρεσαν, ακομα κι οταν δεν ειχα δοκιμασει καλες σοκολατες, η λακτα παντα μου αφηνε μια αισθηση κενου, απογοητευσης. κι αυτη η τρελα που δερνει ολο τον κοσμο και την εκθιαζουν μου την δινει στα νευρα γτ ειναι καθαρο μαρκετιν και ελλειψη κριτικης ικανοτητας. οταν κατι ειναι πολυ κακο δεν χρειαζεται μετρο συγκρισης για να το καταλαβεις. Κάτσε ρε, πως θα έχεις κριτική ικανότητα αν δεν έχεις δοκιμάσει πολλές/καλές σοκολάτες? Είναι πάντως και τα γούστα ή ακόμα και η όρεξη (?!) του καθενός. Υπάρχουν περίοδοι που μ' άρεσε απίστευτα η μαύρη Παυλίδης, ενώ τώρα καθόλου. Αγόραζα την άσπρη Crunch σε τελάρα και τώρα μου φέρνει μια απίστευτη βουτιρίλα στο στόμα. Μόνο οι δύο Cote d'or μου αρέσουν σταθερά και η Cadbury φουντούκι. Και μην ξεχνάς ότι υπάρχουν άτομα που τρώνε σοκολάτα με μέντα ενώ εμένα μου προκαλεί αηδία και μόνο η σκέψη, μπροστά της θεωρώ την Lacta αριστούργημα. Εν τω μεταξύ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ άνοιξαν Max Perry στο Ηράκλειο τώρα που έφυγα. Το πρώτο κατάστημα εκτός Αττικής, το άνοιξαν στο Ηράκλειο τη μοναδική χρονιά που δεν μπορώ να πάω. Που να τους καεί συθέμελα.
Star_Light Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 O AB βασιλοπουλος φερνει κατι καλες με πραλινα... δεν θυμαμαι πως τις λενε τσιμπησα πριν λιγο μια ασπρη απεξω και πραλινα απο μεσα. Τουμπανιάρικια . Μ αρεσε. 0.98 έκανε. Ημουν ετοιμος να παρω την break την κιτρινη απεξω με τα μπισκοτινια αλλα ειπα να δοκιμασω κατι καινουργιο και μη ελληνικο. Η επιλογη μου τελικα με δικαιωσε.
evabb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Κάτσε ρε, πως θα έχεις κριτική ικανότητα αν δεν έχεις δοκιμάσει πολλές/καλές σοκολάτες? Είναι πάντως και τα γούστα ή ακόμα και η όρεξη (?!) του καθενός. Υπάρχουν περίοδοι που μ' άρεσε απίστευτα η μαύρη Παυλίδης, ενώ τώρα καθόλου. Αγόραζα την άσπρη Crunch σε τελάρα και τώρα μου φέρνει μια απίστευτη βουτιρίλα στο στόμα. Μόνο οι δύο Cote d'or μου αρέσουν σταθερά και η Cadbury φουντούκι. Και μην ξεχνάς ότι υπάρχουν άτομα που τρώνε σοκολάτα με μέντα ενώ εμένα μου προκαλεί αηδία και μόνο η σκέψη, μπροστά της θεωρώ την Lacta αριστούργημα. Εν τω μεταξύ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ άνοιξαν Max Perry στο Ηράκλειο τώρα που έφυγα. Το πρώτο κατάστημα εκτός Αττικής, το άνοιξαν στο Ηράκλειο τη μοναδική χρονιά που δεν μπορώ να πάω. Που να τους καεί συθέμελα. συμφωνω οτι τα γουστα αλλαζουν και προφανως δεν ειναι ιδια για ολους. ουτε εμενα μου αρεσει η σοκολατα με μεντα. αυτο για την κριση που λες το εξηγησα, ειναι αυτο το αισθημα κενου. η ιον τουλαχιστον ειναι καλυτερη, εστω και με αυτη την συγκριση βλεπεις την διαφορα.
flik Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Συμφωνώ με την evabb. Σε όσους αρέσει η lacta, είναι ή λόγω marketing και ποτέ δεν πρόσεξαν οτι μια break ή η ion αμύγδαλο πχ είναι σαφώς καλύτερη σοκολάτα, ή απλά δεν τους αρέσει η σοκολάτα. Δηλαδή πως να το κάνουμε ρε παιδιά, άμα δεν έχει ίχνος κακάο, δεν είναι σοκολάτα. Ναι γούστα είναι, μπορεί κάποιος να τη βρίσκει καλύτερη απο όλες, υποκειμενικό αυτό. Αλλά οτι δεν είναι σοκολάτα, είναι αντικειμενικό. Εγώ επειδή αναφέρατε τις bars, μου έχει κολλήσει εδώ και καιρό η cadbury crunchie. Δεν ξέρω αν είναι καλή, αλλά απο μια φωτογραφίε εδώ μέσα, τρελάθηκα!
cthulhucarbide Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Το ότι "δεν αρέσει" σε κάποιους, δεν είναι επιχείρημα για το αν είναι σοκολάτα ή όχι. Και άμα χρειάζεται ένα συγκεκριμένο ποσοστό κακάο και πάνω για να λέγεται σοκολάτα, τότε ας μας το πείτε ποιο είναι για να κάνουμε το διαχωρισμό. Τα γούστα πάντως δεν είναι κριτήριο Αλλά οτι δεν είναι σοκολάτα, είναι αντικειμενικό. Για μένα πάντως είναι πολύ αντικειμενικό, το ότι είναι σοκολάτα
evabb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 In the U.K. and Ireland milk chocolate must contain a minimum of 20% total dry cocoa solids; in the rest of the European Union the minimum is 25%.[35] "White chocolate" contains cocoa butter, sugar, and milk, but no cocoa solids.
Star_Light Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 In the U.K. and Ireland milk chocolate must contain a minimum of 20% total dry cocoa solids; in the rest of the European Union the minimum is 25%.[35] "White chocolate" contains cocoa butter, sugar, and milk, but no cocoa solids. Aγγλο-αμερικανιές αμα δεν νιωσεις την βουτυριλα στο στομα να κολλαει δεν εχει νοημα...
evabb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 ε ναι ρε συ γτ το γουστο δεν παιζει ρολο αμα το ποσοστο που γραφει πανω ειναι σωστο οπως κι αυτο εδω ειναι αντικειμενικα ρουχο κι οχι πατσαβουρι τραπεζομαντηλο
Praetorianos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Συμφοιτητής ετοίμασε ονείρωξη. Η συνταγή δύσκολη και περίπλοκη. Πάρε ό,τι καλύτερο υπάρχει από τα ράφια του σουπερμαρκετ και πέτα τα σε ένα πυρεξ: Οι εικόνες είναι ανακατεμένες λόγω είτε του υπολογιστή, είτε του imageshack, είτε της αυτόματης μετονομασίας, είτε του ανάποδου Ερμή που με κυνηγάει σήμερα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 can't see shit captain...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 σαν ξερατά ζαχαροπλάστη είναι... ...τρώγονται!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 yeah epic meal time!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα