Toufas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Νομιζω οτι το 100% κακαο δεν σημαινει οτι δεν εχει το βουτυρο(την λευκη σοκολατα) του μεσα για αυτο θα εχει και καποια κανονικη δομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 αυτες ειναι για γλυκα δεν ειναι για να τις φαμε ετσι ρε παιδια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 100%; δλδ πιανεις την σκονη το κακαο και την τρως με το κουταλι; γτ δεν μου φαινεται λογικο. Όχι κανονική ήταν σε πλάκα.Μπορεί να είναι όπως λέει ο τούφας δεν ξέρω αλλά απ'οτι θυμάμαι ήταν ακριβή.Αν θυμηθώ και την μάρκα θα σου πώ. Να και μια που βρήκα στο google Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 αυτες ειναι για γλυκα δεν ειναι για να τις φαμε ετσι ρε παιδια! οχι ειναι για να τις φας. υπαρχει και η μαγειρικη σοκολατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Εγώ σταθερά εδώ και χρόνια μόνο μια τρώω, την Παυλίδης την μαύρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 παιζει να βρω πουθενα αυτην την σοκολατα στην ελλαδα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 γιατι οι λάκτες δεν θεωρουνται σοκολατες ευα? Εγω παντως και τις μαρς σοκολατες τις θεωρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 γιατι οι λάκτες δεν θεωρουνται σοκολατες ευα? Εγω παντως και τις μαρς σοκολατες τις θεωρω βουτυρο βαμενο καφε ειναι η λακτα. η μαρς ειναι γλυκο/σνακ σοκολατες ειναι οι μπαρες/τεμπλετες οχι κατι που εχει μια φλουδιτσα σοκολατας πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 βουτυρο βαμενο καφε ειναι η λακτα. Ρε Εύα, έχεις μήπως δοκιμάσει τις μπάρες της Cadbury? Παρόλο το δυνατό όνομα, δεν ξετρελάθηκα, πλήν του φουντουκιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Ρε Εύα, έχεις μήπως δοκιμάσει τις μπάρες της Cadbury? Παρόλο το δυνατό όνομα, δεν ξετρελάθηκα, πλήν του φουντουκιού. ναι εχω δοκιμασει. κοιτα οτνως δεν εχουν αυτη την βαρι-εντονη-αχ λιωνω γευση των cote d'or αλλα ειναι αξιοπρεπης. ε δεν ειναι και λακτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ε δεν ειναι και λακτα. ρε μπας και στις έφερνε κανας πρώην κι έχεις τέτοια εμμονή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ρε μπας και στις έφερνε κανας πρώην κι έχεις τέτοια εμμονή οχι αλλα ποτε δεν μου αρεσαν, ακομα κι οταν δεν ειχα δοκιμασει καλες σοκολατες, η λακτα παντα μου αφηνε μια αισθηση κενου, απογοητευσης. κι αυτη η τρελα που δερνει ολο τον κοσμο και την εκθιαζουν μου την δινει στα νευρα γτ ειναι καθαρο μαρκετιν και ελλειψη κριτικης ικανοτητας. οταν κατι ειναι πολυ κακο δεν χρειαζεται μετρο συγκρισης για να το καταλαβεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Freakster Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 αηδία τις βρίσκω και γω.. λες και τρως σκέτη ζάχαρη, λιγώνεις, λιώνει ακόμα και το χειμώνα, ρε ουστ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Star_Light Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 ευα ποσα κιλα εισαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2012 64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα