frenzy Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Η μία σοκολατένια κορμάκια, ο άλλος σοκολατένια bras, ρε σεις τις τρώμε δεν τις φοράμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Εσύ είσαι ακόμα πιο πρόστυχος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Καλά η γκαρνέλε που είναι κοριτσάκι, εσύ ρε αδικαιολόγητε, δε ντρέπεσαι λίγο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGARAS Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2010 marcolini! η πιο ακριβη σοκολατα των βρυξελλων ειναι να χαζευεις εκει μεσα αλλα δεν ειναι για ποσοτητα Ναι σωστή είσαι, αυτός είναι ο ναός. Ναι από τιμές έτσουξε και όντως είναι περίεργη σοκολάτα ήθελα να πάρω και για κάποιους δώρο από εκεί. Πολύ ωραίο αν και δηλώνω τρελός θαυμαστής μιας από τις πιο απλές σοκολάτες... kinder bueno Αλλά γενικά υπάρχουν τόσες πολλές που είναι αδύνατον να ξέρεις ακριβώς τι υπάρχει. Αυστρία έφαγα απίστευτο παγωτό σοκολάτα και εντάξει οι Ελεβετικές σοκολάτες είναι must. Γενικά καμιά χώρα δεν αφήνουμε με παράπονο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Cue Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Πέρα από Pierre Marcolini και GoDiva μην ξεχνάμε και τα "εσωτερικού", Zonar's στο Σύνταγμα. Αν είναι βέβαια μια σοκολάτα να την πληρώνουμε σε χρυσό... Οι Cadburys μου αρέσουν πολύ. Αγγλικές συνήθειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μλκς εντάξει. Δε ξανακάνω κλικ σε αυτό το τόπικ. Είναι βιασμός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Η τραγικότητα ενός ευρωπαίου: "οι πατρίδες της σοκολάτας είναι 3: Αυστρία, Βέλγιο και Ελβετία." Λόγω του τροπικού τους κλίματος φαντάζομαι. Πατρίδα της σοκολάτας είναι η κεντρική (και νότια) αμερική και καλλιεργείται πια και σε χώρε της κεντρικής αφρικής και στην ινδονησία... Απο εκεί και πέρα οι σοκολάτες είναι ψιλομπιάχ, αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις που γαμούν και δέρνουν. ναι οκ τα κακαοδεντρα βγαινουν κοντα στον ισημερινο δεν λεω αλλα οι βιομηχανιες που την κανουν αυτο το θεικο πραμα που ειναι, ειναι στην ευρωπη ---------- Προσθήκη στις 10:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:52 ---------- Πέρα από Pierre Marcolini και GoDiva μην ξεχνάμε και τα "εσωτερικού", Zonar's στο Σύνταγμα. Αν είναι βέβαια μια σοκολάτα να την πληρώνουμε σε χρυσό... Οι Cadburys μου αρέσουν πολύ. Αγγλικές συνήθειες. καθε φορα που παω λονδινο παιρνω οποσδηποτε μια απ αυτες τις τεραστιες του κιλου ---------- Προσθήκη στις 14:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 10:53 ---------- μια αλλη που μου ηρθε τυχαια στο μυαλο. μιλκα καραμελα μιλκα με μους σοκολατα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 σημειώστε και αυτά απο Ιταλία μεριά...σοκολατάκια μεν...αλλά τέλεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGARAS Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μλκς εντάξει. Δε ξανακάνω κλικ σε αυτό το τόπικ. Είναι βιασμός. Συμφωνώ απόλυτα αλλά πως να αντισταθείς στον πειρασμό που λέγεται σοκολάτα??? Άντε τώρα και δεν έχω τίποτα στο σπίτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Α ναι, εμένα μου αρέσει η μίλκα γιαούρτι. Γενικά μου αρέσει το κακάο, σκέτο κακάο, χωρίς ζάχαρες γάλατα και τέτοια, η σοκολάτα ΥΓΕΙΑΣ και εκείνη η μαύρη πλάκα που έχει ο Νεντίμ στην Κομοτηνή και οι ελίτσες που δίνουν στα μνημόσυνα. Και τα άλλα τα τετράγωνα τα ΙΟΝ με το πράσινο περιτύλιγμα και το φουντούκι μέσα. Αυτά. Και επίσης κυλάει ένα δάκρυ όποτε σκέφτομαι το μαροκίνο (Marocchino), τον εσπρεσσάκο εκείνο που τον φτιάχνεις και ρίχνεις σκόνη κακάο μέσα και λίγο αφρόγαλα και τον μοκατσίνο (Mocaccino) που ρίχνεις τον εσπρέσσο στο ποτήρι, ζεστή σοκολάτα από πάνω και αφρόγαλα τέλος. Πραγματικά, ενώ υπάρχουν τα δυο παραπάνω, το να πάω να πάρω κάτι τυλιγμένο σε αλουμινόχαρτο από το περίπτερο μου φαίνεται τόσο μα τόσο ξενέρωτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Για κάποιον που ρώτησε για ρόφημα σοκολάτας, προφανώς και ότι είναι σε σκόνη μόνο σοκολάτα δεν είναι! Παίρνουμε την αγαπημένη μας σοκολάτα (κατά προτίμηση όχι γάλακτος) και τη λιώνουμε μέσα σε ένα ζεστό μείγμα με ίσα μέρη γάλα & κρέμα γάλακτος. Το τι ποσότητες θα βάλετε εξαρτάται από τα γούστα σας και το πόσο πηχτή τη θέλετε! Η καβλιστερότερη ζεστή σοκολάτα στην αθήνα είναι σε ένα cafe που δεν θυμάμαι το όνομα αλλά είναι στον πεζόδρομο δίπλα από το μικρό ζαχαροπλαστείο Zonars. Την τρως άνετα και με το κουταλάκι μιας και είναι σχεδόν σαν κρέμα! Από κει και πέρα, περάστε μια βόλτα από το delicatessen Βασιλόπουλος (δεν έχει σχέση με τη μεγαλη αλυσίδα super market) στην Σταδίου! Απίστευτες ποικιλίες και είδη σοκολάτας που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Τι σχέση έχει που είμαι αγοράκι και δε μου αρέσουν οι σοκολάτες; Λοιπόν, επειδή ούτως ή άλλως έχω ήδη κατηγορηθεί ότι υποστηρίζω τα γερμανικά προϊόντα, να προτείνω κανά δυο που (λένε ότι) αξίζουν. Τα προϊόντα της φαμίλιας Νiederegger από το luebeck με το marzipan, όχι όλα, με το marzipan. Υπάρχουν αρκετές παραλλαγές, με marzipan και λεμόνι, λικέρια και άλλα. Οι γεροκοκόνες γραμματείς με το πρωινό τους τσάι, τους αρέσει να έχουν σοκολατάκια Lindt, οk σοκολατάκια είναι με διάφορες γεύσεις. Αλλά γενικά, γερμανιδές και μεγαλοκοπέλες πιστεύω ότι ξέρουν. Και η τελευταία εταιρεία που κάνει γκελ στο κοινό είναι η Hachez, στις σοκολάτες που σίγουρα η έμπνευση τους δεν είναι γερμανική, όπως με τσιλι και μαρακούγια και άλλα τέτοια όμορφα. Η γεύση τους είναι ιδιαίτερη. Προσωπικά, η μοναδική σοκολάτα που γουσταρίζω, είναι λευκή με ανανά με βάση την Lindt, που πουλιέται όμως χύμα, δηλαδή είναι σαν χασάπικο το κατάστημα πηγαίνεις και ζητάς συγκεκριμένη ποσότητα, την οποία την κόβουν μπροστά σου από μία πλάκα σοκολάτα. Ξέρω άνθρωπο που γουστάρει τρελά σε ίδια φάση, αυτή με τον τζίντζερ, ενδεικτικά αυτών οι τιμές ξεκινούν από 150 ευρώ το κιλό και πάνε μέχρι τα 300 ευρώ το κιλό. Η δεύτερη που μου αρέσει όχι τόσο πολύ, είναι λευκή σοκολάτα τιραμισού. Οι γεύσεις αυτών των σοκολατών είναι ιδιαίτερες και πλησιάζουν πολύ το γλυκό που έχει και σοκολάτα, παρά τη σοκολάτα πλάκα που έχουμε στο μυαλό μας. Να πω και την αμαρτία μου, όταν υπάρχουν ζαχαροπλαστεία σαν κι αυτό (που η κριτική που αναφέρεται είναι ταπεινή μπροστά στην ποιότητα και στις γεύσεις του, αν και η βαθμολογία είναι άριστη) που χρησιμοποιούν τη σοκολάτα με μαεστρία για να σαγηνεύσουν τον ουρανίσκο των θαμώνων, είναι αμαρτία από το θεό (χοχοχοχο) να καταναλώνεται η σοκολάτα σε μπάρα, μπιαχ. Πάντως, η πάστα αμυγδάλου με αχλάδι σας πιάνει τον κώλο και απαιτείτε να μη σας τον αφήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Μάγτσιπαν;;;;;;;; Μπλιεργκχ. Η σοκολάτα το πολύ ξηροκάρπι μέσα. Φρούτα και μαρτσιπάν και βιολέτες και παπαριές οκ, για κοριτσάκια με κούκλες και για αυτούς που δεν πίνουν τζόνη κόκκινο αλλά μόνο μαύρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Garnele Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Γαμάει το μάρτσιπαν ρε σιχαμένε, πως το ξέχασα. Ναι, να προστεθεί και το μάρτσιπαν σε αυτά που μου αρέσουν. Στο μεταξύ Λούσι, καλά που δε σε είδα μετά το ταξίδι σε Αμβούργο-Lübeck κλπ διότι το μόνο που σου είχα πάρει ήταν μια τεράστια κουκουβάγια μάρτσιπαν. =ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
insomniaK Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ξαναήρθες ρε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα