Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Aυτος που του αρεσει το καλο φαγητο. Αυτος ο ορισμος ειναι πιο καλος http://en.wikipedia.org/wiki/Connoisseur Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Aυτος που του αρεσει το καλο φαγητο. Αυτος ο ορισμος ειναι πιο καλος http://en.wikipedia.org/wiki/Connoisseur τότε γιατί μιλάμε για γκουρμέ φαγητό αν είναι χαρακτηρισμός για άνθρωπο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Επειδη τα ατομα που το λενε ειναι ασχετοι ή/και φιγουρατζηδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Επειδη τα ατομα που το λενε ειναι ασχετοι ή/και φιγουρατζηδες. σίγουρα, ωστόσο όμως η γλώσσα είναι ζωντανός οργανισμός όπως λένε και από τα λάθη ακόμα πλάθεται, και κάτι που είναι λάθος τελικά υιο8ετείται και χρησιμοποιείται με τον καιρό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ναι, και με το να λεμε τις ιδιας ανοησιες με τους αλλους δεν βοηθαμε σε κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ναι, και με το να λεμε τις ιδιας ανοησιες με τους αλλους δεν βοηθαμε σε κατι. με το ίδιο σκεπτικό για ποιο λόγο χρησιμοποιείς ξένη λέξη; ποια είναι η αντίστοιχη λέξη του γκουρμέ στα ελληνικά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 ποια είναι η αντίστοιχη λέξη του γκουρμέ στα ελληνικά; ο γουρμές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 με το ίδιο σκεπτικό για ποιο λόγο χρησιμοποιείς ξένη λέξη; ποια είναι η αντίστοιχη λέξη του γκουρμέ στα ελληνικά; Γευσιγνωστης? Δεν ξερω, και δεν εχουν ολες οι λεξεις μεταφραση στις αλλες γλωσσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Γευσιγνωστης? Δεν ξερω, και δεν εχουν ολες οι λεξεις μεταφραση στις αλλες γλωσσες εμένα πάλι το γκουρμέ μου κάνει να προέρχεται απο το γαστρονομία.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Εδω αλλοι νομιζουν οτι υπαρχει θεος, σε αυτο που νομιζεις θα κολλησουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 g_alkis οπως παντα λες ανοησιες. Άποψή σου. Εγώ πάλι λέω οτι έχω δίκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Εδω αλλοι νομιζουν οτι υπαρχει θεος, σε αυτο που νομιζεις θα κολλησουμε? ναι εντάξει κι εσύ πάλι δεν είσαι για να συζητήσεις σήμερα, αί κοιμήσου καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 μια χαρα ειμαι στο να συζηταω σταβι, το θεμα δεν ειναι για να συζητησουμε την εννοια της λεξεις gourmet ομως. Αν θες να την συζητησεις μονο με εμενα, στειλε μου pm, αν ειναι γενικα κανε νεο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Ρε τη μπαλεύετε πάλι? Πόσταρε η evabb σοκολατάρα κι εσείς 3 σελίδες τρολλάρετε για το τι είναι γκουρμέ? Ό,τι γουστάρει ο καθένας είναι, ποστάρετε σοκολάτες ή τρεχάτε στο φαγητοθέμα να λύσετε τα φιλολογικά σας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Η λέξη έγινε επίκαιρη λόγω της διαφήμισης, ο μαναπατέρα βάζω (μοιάζει με ισπανικό ή μου φαίνεται; ) πάντως λέει γκουρμέδες, αναφέρεται δηλαδή σε άτομα. Το wiki αναφέρει ότι στην πράξη χρησιμοποιείται και σε φαγητά κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα