Toufas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 +1 στα σπιτικα γλυκα.Αυτες οι γκουρμεδιες με τις σωστες αναλογιες καλες και σωστες αλλα σαν τον εκτροχιασμο που βιωνεις σπιτι σου βαζοντας x2 την ποσοτητα κουβερτουρας και αλλες αντιστοιχες ιδεες του κοιλιοδουλου,δν προκειται να τον βιωσεις σε κανενα καλο ζαχαροπλαστειο η cafe. ελεος με την καταχρηση της λεξης γκουρμε γαμω! Ξερεις, η ζαχαροπλαστικη ειναι χημεια. Δεν μπαινει 2χ κουβερτουρα επειδη το παραπανω λιπος της σοκολατας θα αλλαξει την συνταγη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 pure βουτυρο κακαο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Milka happy cows: Καλούτσικη γεύση αλλά βαρετή. Cuddburry fruits and nuts: Χάνεται το nut, έπρεπε να προσπαθήσουν περισσότερο. Τρόγεται καλά όμως. Αυτό εδώ: Χάλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Caotonik? seriously? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Που να τις βρούμε τις cote d'or;Αεροδρόμιο θέλει εισητήριο, ΑΒ δεν ξέρουμε σε ποιό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ελεος με την καταχρηση της λεξης γκουρμε γαμω! ποια είναι τα ακριβή χαρακτηριστικά ενός γκουρμέ πιάτου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g_alkis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Να κοστίζει πολύ, να το έχει φτιάξει ένας τρέντουλας σεφ και να συνδυάζει 26 συστατικά σε ένα πιάτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ποια είναι τα ακριβή χαρακτηριστικά ενός γκουρμέ πιάτου; http://www.thefreedictionary.com/gourmet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Να κοστίζει πολύ, να το έχει φτιάξει ένας τρέντουλας σεφ και να συνδυάζει 26 συστατικά σε ένα πιάτο. Aυτά τα ήξερα κι εγώ να συνδυάζεις μπανάνα με μοσχαράκι και ξηρούς καρπούς... http://www.thefreedictionary.com/gourmet δηλαδή γκουρμέ είναι ένα πιάτο που το χει φτιάξει γευσηγνώστης; χμ, βγάζει νόημα.. ωραία δουλειά by the way Φαντάζομαι τον εαυτό μου τώρα να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, να δοκιμάζω εθνικ φαγητά και να συλλέγω συνταγές για να τα συνδυάσω όλα αυτά με έναν γκουρμέ τρόπο... Πρέπει να φαντάζομαι τέτοια πράματα... με βοηθάει στην κατάθλιψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 gourmet ειναι αυτος που απολαμβανει το φαγητο, ξεχωριζει τις γευσεις και τα κρασια, διαλεγει. δεν ειναι ο λαιμαργος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 gourmet ειναι αυτος που απολαμβανει το φαγητο, ξεχωριζει τις γευσεις και τα κρασια, διαλεγει. δεν ειναι ο λαιμαργος. θα πρέπει να δοκιμάζει πολλές γεύσεις. να δοκιμάζω έγραψα, δεν είπα να πέφτω με τα μούτρα σε παρακαλώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 g_alkis οπως παντα λες ανοησιες. Aυτά τα ήξερα κι εγώ να συνδυάζεις μπανάνα με μοσχαράκι και ξηρούς καρπούς... δηλαδή γκουρμέ είναι ένα πιάτο που το χει φτιάξει γευσηγνώστης; χμ, βγάζει νόημα.. ωραία δουλειά by the way Φαντάζομαι τον εαυτό μου τώρα να ταξιδεύω σε όλο τον κόσμο, να δοκιμάζω εθνικ φαγητά και να συλλέγω συνταγές για να τα συνδυάσω όλα αυτά με έναν γκουρμέ τρόπο... Πρέπει να φαντάζομαι τέτοια πράματα... με βοηθάει στην κατάθλιψη. Μου αρεσει και εσυ "που το ηξερες" Να μαντεψω οτι πιστευεις οτι ακους απο ασχετους παντου στην ζωη σου? Και ο συνδιασμος που εβαλες μονο σε βιβλιο του harry potter θα ηταν για εκεινα τα jellybeans που ειχανε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 θα πρέπει να δοκιμάζει πολλές γεύσεις. να δοκιμάζω έγραψα, δεν είπα να πέφτω με τα μούτρα σε παρακαλώ πολύ! οχι το διευκρίνισα γτ ειπες οτι γκουρμετ ειναι το φαγητό μαγειρεμένο απο καποιον γευσιγνώστη. g_alkis οπως παντα λες ανοησιες. Μου αρεσει και εσυ "που το ηξερες" Να μαντεψω οτι πιστευεις οτι ακους απο ασχετους παντου στην ζωη σου? Και ο συνδιασμος που εβαλες μονο σε βιβλιο του harry potter θα ηταν για εκεινα τα jellybeans που ειχανε... α μην το λες εχω φαει αφρικανικο κοτοπουλο στην κατσαρολα με μπανανες αντι για πατατες. φυσικα η μπανανα ηταν plantain. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Αλλο το μοσχαρι, αλλο το κοτοπουλο/αλλο η μπανανα και αλλο η plantain (στην κουζινα, οχι ταξολογικα το 2ο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 g_alkis οπως παντα λες ανοησιες. Μου αρεσει και εσυ "που το ηξερες" Να μαντεψω οτι πιστευεις οτι ακους απο ασχετους παντου στην ζωη σου? Και ο συνδιασμος που εβαλες μονο σε βιβλιο του harry potter θα ηταν για εκεινα τα jellybeans που ειχανε... το είπα ειρωνικά, τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις.. πρέπει να βάζουμε εκατο πενήντα εικονίτσες για τα πιάσεις; αντί να λες εξυπνάδες πες τί είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα