insomniaK Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μπορώ να σου συστήσω και τα Swedco στη Ρόδο, μια απ΄τις φορές που θα πας αεροδρόμιο κάνε έναν κόπο και έλα να δοκιμάσεις Ο παράδεισος των milfs. Όποιος πάει ξαναπάει... για την ιδιοκτήτρια! Και για τα σαντουιτς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 το εχω ξαναπει αλλα δεν με ακουτε, το καλυτερο κρουασαν Πανεπιστημειου 10 Αθηνα το μαγαζι λεγεται Paul Boulangerie http://www.qubo.gr/det24657-paul-boulangerie-athina-kentro.php ΧΑ ΧΑ ΧΑ Πα νά κρι βο! Το κρουασανάκι που λες παίζει να κάνει και 4.5€ κειπέρα. Το CHAMPION στο μαρινόπουλο 0.34€ και άμα θές να το πάς ένα βήμα παραπέρα, το ψήνεις και στην τοστιέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 αντε να κανει 2 ευρω το πολυ που νομιζω οτι ηταν τελικα γυρω στο ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Φραντσεσκα θελεις εσυ να φαει ξυλο ο αλλος που του λες να φαει κρουασαν στην ιταλια ε? Αν το πει κρουασαν θα τις αρπαξει, αφου ειναι κορνετο εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Φραντσεσκα θελεις εσυ να φαει ξυλο ο αλλος που του λες να φαει κρουασαν στην ιταλια ε? Αν το πει κρουασαν θα τις αρπαξει, αφου ειναι κορνετο εκει Μόνο μην μπερδευτεί και πει κορνούτο αντί για κορνέτο και το ξύλο δεν θα το γλιτώσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Πείτε τα ρε παίδες με το τσιγκέλι της τα βγάζω εμ θα φτάσω μέχρι τη Ρώμη για να δοκιμάσω τα κρουασάν τα περίφημα εμ θα τις φάω κιόλας. για κρουασάν λέμε θα πάω αν πω κορνέτο παίζει να μου πασάρουν κάνα χωνάκι Επεξ/σία 6 Δεκεμβρίου 2011 από noob Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 ναι, κορνετο ειναι το κρουασαν στα ιταλικα. Στο thread με την μαγειρικη πιο αργα σημερα θα βαλω εκπομπη για την ρωμη που εξηγει οσα θες αν την επισκεφτεις. Κραταω την κριτικη μου για εκει, γιατι δεν θελω να βγω offtopic! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 το εχω ξαναπει αλλα δεν με ακουτε, το καλυτερο κρουασαν Πανεπιστημειου 10 Αθηνα το μαγαζι λεγεται Paul Boulangerie http://www.qubo.gr/det24657-paul-boulangerie-athina-kentro.php Δοκιμασα αλλα δεν ελεγαν τιποτα ... αντιθετα εφαγα νοστιμοτατα κρουασαν στο καφε του ιστιτουτου γκαιτε και μαλιστα απογευμα αργα! Φραντσεσκα θελεις εσυ να φαει ξυλο ο αλλος που του λες να φαει κρουασαν στην ιταλια ε? Αν το πει κρουασαν θα τις αρπαξει, αφου ειναι κορνετο εκει Κορνετο στη Ρωμη, αντε και μεχρι τη Φλωρεντια, στο Μιλανο νομιζω τα λενε αλλιως (θα ελεγα μπριος αλλα δεν ειμαι και σιγουρη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μωρή αρρώστιες σπιτικά μαφινς με λιωμένη κουβερτούρα και μπανάνες. Είναι εκπληκτικά νόστιμα, αν και θα πήγαινε και ξύσμα από κάποιο φρούτο. Η υπόλοιπη κουβερτούρα έγινε παπάρα με μπισκότα και η υπόλοιπη ζύμη φαγώθηκε με το κουτάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 εχουμε τα ιδια πιατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Βαλε λιγη ζαχαρη σε ενα στεχνο τηγανι σε μετρια δυνατη φωτια, οταν αρχισει να λιωνει βαλε λιγο βουτυρο και μετα οταν λιωσουν τα παντα βαλε τις μπανανες για να παρουν χρωμα την επομενη φορα. Μπορεις να σβησεις και με αλκοολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Βαλε λιγη ζαχαρη σε ενα στεχνο τηγανι σε μετρια δυνατη φωτια, οταν αρχισει να λιωνει βαλε λιγο βουτυρο και μετα οταν λιωσουν τα παντα βαλε τις μπανανες για να παρουν χρωμα την επομενη φορα. Μπορεις να σβησεις και με αλκοολ. Δεν μ' αρέσει καθόλου οτιδήποτε καραμελιζέ, οποιαδήποτε άλλη πρόταση ευπρόσδεκτη. Εντωμεταξύ πήγα σε ένα Frankfurt Christmas Party (χριστουγεννιάτικο γερμανικό πανηγύρι με άφθονα γλυκά, μπύρες και λουκάνικα) και οι θεοί είχαν περάσει σε καλαμάκι ζαχαρωτά βουτηγμένα στη σοκολάτα XD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 φραουλες σουβλακι με σοκολατα. απο godiva συνηθως και σε χωνακι η κουτακι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Praetorianos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2011 φραουλες σουβλακι με σοκολατα. απο godiva συνηθως και σε χωνακι η κουτακι. Ρε ναι, τέτοια πράματα είχα φάει και στο Βέλγιο. Αλλά ζαχαρωτά με σοκολάτα μου φάνηκε πολύ κουφή σαν ιδέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoLdMaNn Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 +1 στα σπιτικα γλυκα.Αυτες οι γκουρμεδιες με τις σωστες αναλογιες καλες και σωστες αλλα σαν τον εκτροχιασμο που βιωνεις σπιτι σου βαζοντας x2 την ποσοτητα κουβερτουρας και αλλες αντιστοιχες ιδεες του κοιλιοδουλου,δν προκειται να τον βιωσεις σε κανενα καλο ζαχαροπλαστειο η cafe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα