Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Αν ψαξεις με τον γαλλικο τιτλο χωρις το accent στο Ε θα την βρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Όχι, δυστυχώς αυτά που εννοώ σαν απλά καλά είναι εκείνα που έτρωγα στη Ρώμη και μόνο! Τότε δεν είπες μεγάλη αλήθεια! Και δηλαδή αυτά στη Ρώμη τι διαφορετικό έχουν από αυτά που λέω εγώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 αληθινο κρουασαν πρεπει να μυριζει βουτυρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Eίπες μεγάλη αλήθεια τώρα!Φαντάζομαι πως εννοείς τα κλασικα κρουασάν με μερέντα που παίρναμε στο σχολείο (τα κρουασάν του ενός ευρώ που λέω εγώ) και όχι τα χάλια τύπου περιπτέρου folie,molto κτλ. Τότε δεν είπες μεγάλη αλήθεια! Και δηλαδή αυτά στη Ρώμη τι διαφορετικό έχουν από αυτά που λέω εγώ? Δεν ξέρω πότε και πού έκανες σχολείο, αλλά σε κάθε περίπτωση όταν λέω απλό κρουασάν δεν εννοώ ποτέ κάτι γεμιστό με το ο,τιδήποτε. Τώρα τι διαφορετικό έχουν τα κρουασάν στη Ρώμη δε μπορώ να σου πω, μπορώ μόνο να τα αναγνωρίσω όταν τα δοκιμάσω και μέχρι τώρα δεν έχω πέσει έξω. Είναι μικρά, τραγανά, πεντανόστιμα και μυρίζουν υπέροχα από μακριά! Επίσης είναι τόσο νόστιμα στο απλό, που διστάζεις να προτιμήσεις κάποιο με γέμιση γιατί δεν μπορείς να φανταστείς ότι μπορεί να είναι ωραιότερο - μόνο διαφορετική γεύση (κρέμα, σοκολάτα, μαρμελάδα) ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δεν ξέρω πότε και πού έκανες σχολείο, αλλά σε κάθε περίπτωση όταν λέω απλό κρουασάν δεν εννοώ ποτέ κάτι γεμιστό με το ο,τιδήποτε. Τώρα τι διαφορετικό έχουν τα κρουασάν στη Ρώμη δε μπορώ να σου πω, μπορώ μόνο να τα αναγνωρίσω όταν τα δοκιμάσω και μέχρι τώρα δεν έχω πέσει έξω. Είναι μικρά, τραγανά, πεντανόστιμα και μυρίζουν υπέροχα από μακριά! Επίσης είναι τόσο νόστιμα στο απλό, που διστάζεις να προτιμήσεις κάποιο με γέμιση γιατί δεν μπορείς να φανταστείς ότι μπορεί να είναι ωραιότερο - μόνο διαφορετική γεύση (κρέμα, σοκολάτα, μαρμελάδα) ... Δυστυχώς όχι στη Ρώμη. Αλλά όχι μόνο στα σχολεία (πλέον δεν ξέρω αν τα πουλάνε στα κυλικεία κάτι είχα ακούσει ότι τρόφιμα τύπου κρουασάν θεωρούντσι ανθυγιεινά και θα τα απαγόρευαν)το κλασικό κρουασάν με τη γέμιση μερέντα πωλείται παντού σε φούρνους,τυροπιτάδικα κτλ.Εγώ όταν λέω κρουασάν δε μπορώ να το φανταστώ ποτέ σκέτο.Δηλαδή πιστεύω πως η μερέντα έχει δημιουργηθεί για ένα λόγο για να κάνει πεντανόστιμα τα κρουασάν και τις κρέπες.Αν έτρωγα κρουασάν σκέτο ή μερέντα σκέτη κάτι θα μου έλειπε.Θα συμφωνήσω όμως στο τραγανά που είπες έτσι πρέπει να είναι τα κρουασάν και όχι ''ψωμένια'' όπως είναι όλα τα τύπου περιπτέρου.Έτσι όπως περιγράφεις τα κρουασάν της Ρώμης θα μου άρεσε να τα δοκιμάσω με γλυκόξινη μαρμελάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αγοράζεται σοκολάτες από εξωτερικό? Για πείτε site να γλυκάνουμε τον πόνο μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Δυστυχώς όχι στη Ρώμη. Αλλά όχι μόνο στα σχολεία (πλέον δεν ξέρω αν τα πουλάνε στα κυλικεία κάτι είχα ακούσει ότι τρόφιμα τύπου κρουασάν θεωρούντσι ανθυγιεινά και θα τα απαγόρευαν)το κλασικό κρουασάν με τη γέμιση μερέντα πωλείται παντού σε φούρνους,τυροπιτάδικα κτλ.Εγώ όταν λέω κρουασάν δε μπορώ να το φανταστώ ποτέ σκέτο.Δηλαδή πιστεύω πως η μερέντα έχει δημιουργηθεί για ένα λόγο για να κάνει πεντανόστιμα τα κρουασάν και τις κρέπες.Αν έτρωγα κρουασάν σκέτο ή μερέντα σκέτη κάτι θα μου έλειπε.Θα συμφωνήσω όμως στο τραγανά που είπες έτσι πρέπει να είναι τα κρουασάν και όχι ''ψωμένια'' όπως είναι όλα τα τύπου περιπτέρου.Έτσι όπως περιγράφεις τα κρουασάν της Ρώμης θα μου άρεσε να τα δοκιμάσω με γλυκόξινη μαρμελάδα. Αν είσαι Αθήνα ή περνάς από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, μπορείς να δοκιμάσεις κρουασάν στο καφέ του σταθμού του τρένου ή στο Puro Gusto στις αναχωρήσεις, είναι ό,τι πιο κοντινό σε ιταλικό κρουασάν έχω πετύχει στην Αθήνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 αληθινο κρουασαν πρεπει να μυριζει βουτυρο Αφού πρώτα στο σκάσω στο κεφάλι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Αφού πρώτα στο σκάσω στο κεφάλι. θες να πεις οτι το συσκευασμενο τιγκα στα συντηριτικα ειναι καλυτερο απο το φρεσκο που εβγαλε ο οποιοσδηποτε ραντομ φουρναρης απο τον οποιοδηποτε ραντομ φουρνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Φυσικά και είναι καλύτερο. Όλο το σχολείο με τέτοια κρουασάν το έβγαλα, γι΄ αυτό σήμερα είμαι αυτό το τέρας γνώσης και κάλλους που είμαι. Και δεν είμαι μια ράντομ γκόμενα όπως εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freedubus Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2011 Κάθετα πρέπει να το βάζεις ε, όχι έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noob Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Αν είσαι Αθήνα ή περνάς από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, μπορείς να δοκιμάσεις κρουασάν στο καφέ του σταθμού του τρένου ή στο Puro Gusto στις αναχωρήσεις, είναι ό,τι πιο κοντινό σε ιταλικό κρουασάν έχω πετύχει στην Αθήνα Πριν λίγα χρόνια περνούσα αρκετές φορές από το αεροδρόμιο και τώρα που έχω καιρό να πάω μου λες για τα κρουασάν?? Ευκαιρία να ξαναπάω τότε thanx for the info. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μπορώ να σου συστήσω και τα Swedco στη Ρόδο, μια απ΄τις φορές που θα πας αεροδρόμιο κάνε έναν κόπο και έλα να δοκιμάσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2011 το εχω ξαναπει αλλα δεν με ακουτε, το καλυτερο κρουασαν Πανεπιστημειου 10 Αθηνα το μαγαζι λεγεται Paul Boulangerie http://www.qubo.gr/det24657-paul-boulangerie-athina-kentro.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα