evabb Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Με τί την συνόδεψες; με αυτό το εξαιρετικά σπάνιο τρόφιμο που λέγεται ψωμί
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2011 με αυτό το εξαιρετικά σπάνιο τρόφιμο που λέγεται ψωμί Και που μπορώ να το βρω αυτό το 'ψωμί' στην Ελλάδα;
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 κρουασάν με σοκολάτα από max perry off topic: επίσης πολύ καλή η lemon pie αλλά μακριά απ΄τα κέηκ τους!
Toufas Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 κρουασάν με σοκολάτα από max perry off topic: επίσης πολύ καλή η lemon pie αλλά μακριά απ΄τα κέηκ τους! Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το κρουασαν σοκολατας απο το ciao. Το ειχα δοκιμασει οταν πηγαινα σχολειο, αλλα πλεον εχω ξεχασει τα παντα.
Praetorianos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το κρουασαν σοκολατας απο το ciao. Το ειχα δοκιμασει οταν πηγαινα σχολειο, αλλα πλεον εχω ξεχασει τα παντα. Γαμεί, αλλά είναι για μια δυο φορές. Την τέταρτη φορά που το δοκίμασα μου έμοιαζε σαν κανονικό κρουασάν. Ενώ δεν είναι. Τέτοιες μαλακίες έκανα και με τα donuts από το Max Perry και με το φοντύ σοκολάτας και έχω καταστρέψει τη γεύση μου.
evabb Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Γαμεί, αλλά είναι για μια δυο φορές. Την τέταρτη φορά που το δοκίμασα μου έμοιαζε σαν κανονικό κρουασάν. Ενώ δεν είναι. Τέτοιες μαλακίες έκανα και με τα donuts από το Max Perry και με το φοντύ σοκολάτας και έχω καταστρέψει τη γεύση μου. δεν καταστρεφεις την γευση, απλα δοκιμασε να φας ενα απλο κρουασαν και δες ποσο αγευστο θα σου φαινεται τωρα.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2011 Τα καλά απλά κρουασάν είναι πάντα υπεροχα
evabb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 απλο ενωοουσα ενα φτηνο τυπου περιπτερου.
noob Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Τα καλά απλά κρουασάν είναι πάντα υπεροχα Eίπες μεγάλη αλήθεια τώρα!Φαντάζομαι πως εννοείς τα κλασικα κρουασάν με μερέντα που παίρναμε στο σχολείο (τα κρουασάν του ενός ευρώ που λέω εγώ) και όχι τα χάλια τύπου περιπτέρου folie,molto κτλ.
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Όχι, δυστυχώς αυτά που εννοώ σαν απλά καλά είναι εκείνα που έτρωγα στη Ρώμη και μόνο!
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ειναι γκουρμεΤ αυτα (πασα απο το αλλο thread)
Toufas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 νομιζω οτι σε μερικους θα αρεσει αυτο το εργο: http://www.youtube.com/watch?v=BKCWELGjpg8
evabb Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2011 ωραια ταινια φαινεται τουφα. θα την δω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα