Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

κρουασάν με σοκολάτα από max perry :devil: :devil: :devil:

off topic: επίσης πολύ καλή η lemon pie αλλά μακριά απ΄τα κέηκ τους!

Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το κρουασαν σοκολατας απο το ciao. Το ειχα δοκιμασει οταν πηγαινα σχολειο, αλλα πλεον εχω ξεχασει τα παντα.

Δημοσ.

Εχω ακουσει πολυ καλα λογια για το κρουασαν σοκολατας απο το ciao. Το ειχα δοκιμασει οταν πηγαινα σχολειο, αλλα πλεον εχω ξεχασει τα παντα.

Γαμεί, αλλά είναι για μια δυο φορές. Την τέταρτη φορά που το δοκίμασα μου έμοιαζε σαν κανονικό κρουασάν. Ενώ δεν είναι.

Τέτοιες μαλακίες έκανα και με τα donuts από το Max Perry και με το φοντύ σοκολάτας και έχω καταστρέψει τη γεύση μου.

Δημοσ.

Γαμεί, αλλά είναι για μια δυο φορές. Την τέταρτη φορά που το δοκίμασα μου έμοιαζε σαν κανονικό κρουασάν. Ενώ δεν είναι.

Τέτοιες μαλακίες έκανα και με τα donuts από το Max Perry και με το φοντύ σοκολάτας και έχω καταστρέψει τη γεύση μου.

δεν καταστρεφεις την γευση, απλα δοκιμασε να φας ενα απλο κρουασαν και δες ποσο αγευστο θα σου φαινεται τωρα. :-D

Δημοσ.

Τα καλά απλά κρουασάν είναι πάντα υπεροχα :wub:

Eίπες μεγάλη αλήθεια τώρα!Φαντάζομαι πως εννοείς τα κλασικα κρουασάν με μερέντα που παίρναμε στο σχολείο (τα κρουασάν του ενός ευρώ που λέω εγώ) και όχι τα χάλια τύπου περιπτέρου folie,molto κτλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...