evabb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μαρζιπαν? Κρατα το για παρτυ σου ευα ναι το ωραιο μαρζιπαν ομως οχι η φτηνη αηδια που βαζουν συνηθως που ειναι σαν το εχεις ραντισει με κακο αμαρετο. αυτο δεν εχει ιχνος πικριλας. My name is Chuao. Amedei Chuao. Μετά απ' αυτό δε θα ξαναβάλετε στο στόμα σας σοκολάτα. Βασικά, τις υπόλοιπες δε θα τις λέτε σοκολάτες. μην λες μεγαλες κουβεντες. εχω δοκιμασει παρα πολλες σοκολατες γενικα, τις εν λογω οχι, αλλα παντα κραταω μια πισινη. ειναι ιταλικες οποτε δεν ενθουσιαζομαι αν δεν δοκιμασω.
evabb Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 online shops για βελγικες σοκολατες/πραλινες Godiva http://www.godiva-online-store.eu/index_en.htm Neuhaus http://www.neuhaus-online-store.com/index_en.htm Leonidas http://www.leonidas-chocolates.gr/htm/login.aspx το eshop του marcolini δεν λειτουργουσε και ενα σαιτ με διαφορες βελγικες λιχουδιες/μπυρες κτλ αλλα δεν γνωριζω που στελνει
Tomahawk Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Έφαγα μια Lacta lov'it oreo και δε μπορώ να πω πως μου αρεσε όσο η άλλες της σειρας... (Παίζει να παω βέλγιο λογω erasmus και το βλέπω να γυρνάω +20 κιλά χαλαρά!!) Παρασκευή/Σαββατο είχε -20% το Carrefour στις σοκολάτες και μου έφυγε ένα 25αρακι
xri_ni Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Βελγικες σοκολατες μπορεις να βρεις και εδω.Καλα βεβαια σιγουρα θα εχει τεραστια ποικιλια στο Βελγιο,δεν υπαρχει συγκριση!Αλλα κατι ειναι και αυτο,Εχω δει σιγουρα στα ΑΒ αλλα δε τις εχω δοκιμασει.Αν θες μπορεις να αποφευγεις τη ζαχαρη.Υπαρχουν οι βελγικες cavalier χωρις ζαχαρη αλλα δε χανουν καθολου απο τη γευση τους...τελειες και χωρις πολλες ενοχες!
ikaruga24 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μαζι με ολα αυτα τα Παπαδοπουλου πτι-μπερ με σοκολατα μετρανε για το thread?
vocals_ Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Αρχικά όχι δε μετράγανε, άλλα από τότε που ποσταρίστηκε αυτό όσο πάει και εκφυλίζεται το θρεντ. ;ρ (btw κάτι λάκτες με oreo, μπισκότο ή και γκοφρέτα, τις γουστάρω αρκετά)
evabb Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2011 Έφαγα μια Lacta lov'it oreo και δε μπορώ να πω πως μου αρεσε όσο η άλλες της σειρας... (Παίζει να παω βέλγιο λογω erasmus και το βλέπω να γυρνάω +20 κιλά χαλαρά!!) Παρασκευή/Σαββατο είχε -20% το Carrefour στις σοκολάτες και μου έφυγε ένα 25αρακι έχουμε πει, κατά γενική ομολογία η "λακτα" δεν είναι σοκολάτα plein ενός δυο φωτεινών εξαιρέσεων. τώρα όσο αφορά το erasmus σου, θα πρέπει να φανείς πολύ δυνατός χαρακτήρας για όσα άτομα ξέρω που ήρθαν βέλγιο, πήραν ΌΛΟΙ κιλά ακόμα και ανορεξικές κοπελες. και δεν είναι μονο οι σοκολάτες, είναι οι βάφλες, οι πατάτες, τα τυριά, τα ψωμιά. είναι πολύ καλοφαγάδες οι βέλγοι. Μαζι με ολα αυτα τα Παπαδοπουλου πτι-μπερ με σοκολατα μετρανε για το thread? πρέπει να μάθεις μια πικρή αλήθεια. τα petit-beurre της παπαδόπουλου είναι από τα χειρότερα που έχω δοκιμάσει ποτε. αυτά και κάτι γερμανικά. και πολύ φτωχά σε σοκολάτα. κι αυτά εδώ είναι τρομερά με μια ολόκληρη πλακα σοκολάτα πάνω αλλα το μπισκότο δεν είναι petit beure. με την σειρά όπως τα βλέπεις είναι με σοκολάτα γάλακτος, σοκολάτα γάλακτος με κομματάκια φουντουκιού και μαύρη σοκολάτα. τα αγαπημένα μου είναι αυτά με το φουντούκι. Αρχικά όχι δε μετράγανε, άλλα από τότε που ποσταρίστηκε αυτό όσο πάει και εκφυλίζεται το θρεντ. ;ρ (btw κάτι λάκτες με oreo, μπισκότο ή και γκοφρέτα, τις γουστάρω αρκετά) έλα ας κρατάμε ένα επίπεδο εδώ. μια φορα ποστάρισα "λακτα". πρώτη και τελευταία φορα.
nickarmy Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 πριν λιγο καιρό απο τα εν λόγο καταστήματα που έδειξε ο lucifer (αξιζαν τα ευρώ τους)
evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Ποιος το γαμεί το Βέλγιο. Βιέννη: ωραιο μαγαζι, κυριως μιλαμε για αφθονια . αν και δεν εχω παει ποτε αυστρια και πεθαινω, εχω ακουσει τα καλυτερα για τις σοκολατες τους. υγ δικογορος του διαβολου mode on στην τελευταια φωτογραφια διεκρινα βελγικες σοκολατες δικηγορος του διαβολου mode off υγ2 ατιμη υπογλυκαιμια χτυπας οταν δεν πρεπει.
Material_Defender_1032 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 @Luci http://www.youtube.com/watch?v=ZW38ItWzXHg&feature=related
evabb Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2011 τα m&m είναι σοκολάτα ή όχι? ε οχι... αλλα αυτα με το φυστικι γαμανε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα