Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μαρζιπαν? Κρατα το για παρτυ σου ευα

ναι το ωραιο μαρζιπαν ομως οχι η φτηνη αηδια που βαζουν συνηθως που ειναι σαν το εχεις ραντισει με κακο αμαρετο. αυτο δεν εχει ιχνος πικριλας.

My name is Chuao. Amedei Chuao.

Μετά απ' αυτό δε θα ξαναβάλετε στο στόμα σας σοκολάτα. Βασικά, τις υπόλοιπες δε θα τις λέτε σοκολάτες. ^_^

μην λες μεγαλες κουβεντες. εχω δοκιμασει παρα πολλες σοκολατες γενικα, τις εν λογω οχι, αλλα παντα κραταω μια πισινη. ειναι ιταλικες οποτε δεν ενθουσιαζομαι αν δεν δοκιμασω.

• Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

online shops για βελγικες σοκολατες/πραλινες

Godiva

http://www.godiva-online-store.eu/index_en.htm

Neuhaus

http://www.neuhaus-online-store.com/index_en.htm

Leonidas

http://www.leonidas-chocolates.gr/htm/login.aspx

το eshop του marcolini δεν λειτουργουσε

και ενα σαιτ με διαφορες βελγικες λιχουδιες/μπυρες κτλ αλλα δεν γνωριζω που στελνει

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έφαγα μια Lacta lov'it oreo και δε μπορώ να πω πως μου αρεσε όσο η άλλες της σειρας...

(Παίζει να παω βέλγιο λογω erasmus και το βλέπω να γυρνάω +20 κιλά χαλαρά!!)

Παρασκευή/Σαββατο είχε -20% το Carrefour στις σοκολάτες και μου έφυγε ένα 25αρακι ^_^

Δημοσ.

Βελγικες σοκολατες μπορεις να βρεις και εδω.Καλα βεβαια σιγουρα θα εχει τεραστια ποικιλια στο Βελγιο,δεν υπαρχει συγκριση!Αλλα κατι ειναι και αυτο,Εχω δει σιγουρα στα ΑΒ αλλα δε τις εχω δοκιμασει.Αν θες μπορεις να αποφευγεις τη ζαχαρη.Υπαρχουν οι βελγικες cavalier χωρις ζαχαρη αλλα δε χανουν καθολου απο τη γευση τους...τελειες και χωρις πολλες ενοχες!^_^

Δημοσ.

Αρχικά όχι δε μετράγανε, άλλα από τότε που ποσταρίστηκε αυτό όσο πάει και εκφυλίζεται το θρεντ. ;ρ

(btw κάτι λάκτες με oreo, μπισκότο ή και γκοφρέτα, τις γουστάρω αρκετά)

Δημοσ.

Έφαγα μια Lacta lov'it oreo και δε μπορώ να πω πως μου αρεσε όσο η άλλες της σειρας...

(Παίζει να παω βέλγιο λογω erasmus και το βλέπω να γυρνάω +20 κιλά χαλαρά!!)

Παρασκευή/Σαββατο είχε -20% το Carrefour στις σοκολάτες και μου έφυγε ένα 25αρακι ^_^

έχουμε πει, κατά γενική ομολογία η "λακτα" δεν είναι σοκολάτα plein ενός δυο φωτεινών εξαιρέσεων. τώρα όσο αφορά το erasmus σου, θα πρέπει να φανείς πολύ δυνατός χαρακτήρας για όσα άτομα ξέρω που ήρθαν βέλγιο, πήραν ΌΛΟΙ κιλά ακόμα και ανορεξικές κοπελες.

και δεν είναι μονο οι σοκολάτες, είναι οι βάφλες, οι πατάτες, τα τυριά, τα ψωμιά. είναι πολύ καλοφαγάδες οι βέλγοι.

Μαζι με ολα αυτα τα Παπαδοπουλου πτι-μπερ με σοκολατα μετρανε για το thread?

πρέπει να μάθεις μια πικρή αλήθεια. τα petit-beurre της παπαδόπουλου είναι από τα χειρότερα που έχω δοκιμάσει ποτε. αυτά και κάτι γερμανικά. και πολύ φτωχά σε σοκολάτα.

κι αυτά εδώ είναι τρομερά με μια ολόκληρη πλακα σοκολάτα πάνω αλλα το μπισκότο δεν είναι petit beure.

με την σειρά όπως τα βλέπεις είναι με σοκολάτα γάλακτος, σοκολάτα γάλακτος με κομματάκια φουντουκιού και μαύρη σοκολάτα. τα αγαπημένα μου είναι αυτά με το φουντούκι.

BiscuitIntense1.jpg

Αρχικά όχι δε μετράγανε, άλλα από τότε που ποσταρίστηκε αυτό όσο πάει και εκφυλίζεται το θρεντ. ;ρ

(btw κάτι λάκτες με oreo, μπισκότο ή και γκοφρέτα, τις γουστάρω αρκετά)

έλα ας κρατάμε ένα επίπεδο εδώ. μια φορα ποστάρισα "λακτα". πρώτη και τελευταία φορα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ποιος το γαμεί το Βέλγιο. Βιέννη:

P1019066.jpg

P1019069.jpg

P1019070.jpg

P1019072.jpg

P1019073.jpg

P1019081.jpg

P1019083.jpg

P1019084.jpg

P1019085.jpg

P1019086.jpg

ωραιο μαγαζι, κυριως μιλαμε για αφθονια :-D. αν και δεν εχω παει ποτε αυστρια και πεθαινω, εχω ακουσει τα καλυτερα για τις σοκολατες τους. :-)

υγ δικογορος του διαβολου mode on

στην τελευταια φωτογραφια διεκρινα βελγικες σοκολατες :devil:

δικηγορος του διαβολου mode off

υγ2 ατιμη υπογλυκαιμια χτυπας οταν δεν πρεπει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...