cthulhucarbide Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2011 Τρισδιάστατος εκτυπωτής σοκολάτας "Scientists in England have developed a 3D chocolate printer that prints layers of chocolate instead of ink or plastic. 'Now we have an opportunity to combine chocolate with digital technology, including the design, digital manufacturing and social networking. Chocolate has a lot of social purpose, so our intention is to develop a community and share the designs, ideas and experience about it,' says lead scientist Dr Liang Hao." http://idle.slashdot.org/story/11/07/06/1251239/3D-Chocolate-Printer Η μαλακία είναι ότι το λένε σαν να είναι κάτι καινούριο ή δύσκολο. "Scientists in England..." <-- Είναι και επιστήμονες κιόλας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 νομιζα οτι δεν θα ερχοταν ποτε η μερα που θα εγραφα καλα λογια για την λακτα. και να ομως που ηρθε. συγκεκριμενα για αυτη εδω κλασεις ανωτερη απο την κλασσικη λακτα. νιωθεις και λιγο σοκολατα ρε αδερφε! Να ρωτηξω κατι?Γιατι δε πιανεται η Lacta για κανονικη σοκολατα?Για τι πιανεται δηλαδης? Εμενα παντως μου αρεσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 άραγε η γεύση της μερέντας (παυλίδη) είναι η ίδια με της παλιάς μερέντας ή είναι ιδέα μου ότι έχει αλλάξει? επίσης ξέρει κανείς κάτι παραπάνω για την ιδιαίτερη σχέση της σοκολάτας με τον καφέ? δένουν τόσο τέλεια που είναι εντυπωσιακό ... κάθε φορά. δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει να ρίξετε μια-δυο μπάλες παγωτό μέσα στον καφέ σας (για ζεστό καφέ μιλώ αλλά δεν ξέρω πώς βγαίνει και με κρύο) ... κόλαση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
santana99 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Επίσης ζεστό καφέ πχ γαλικό και μέσα 2 σειρές λάκτα ή άλλη σοκολάτα.....!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Να ρωτηξω κατι?Γιατι δε πιανεται η Lacta για κανονικη σοκολατα?Για τι πιανεται δηλαδης? Εμενα παντως μου αρεσει... ειναι μεχρι να δοκιμασεις πραγματικα καλη σοκολατα για να καταλαβεις. οτι και να πω δεν μπορει να δωσει την αισθηση που σου αφηνει μια πραγματικη ποιοτικη σοκολατα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 εδω η καινουργια μου προταση σοκολατα γαλακτος με λεβαντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 εδω η καινουργια μου προταση σοκολατα γαλακτος με λεβαντα Eχω δοκιμασει μια τετοια (αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν της ιδιας μαρκας) που την ειχα βρει στα luxor. Πολυ νοστιμη πραγματικα, αλλα απειρως καλυτερη μια με πρασινο τσάι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 και τωρα το βασανιστηριο, την εχω ξαναβαλει αλλα οχι ετσι οπως θα την δειτε τωρα. αμυγδαλοπαστα(ωραια οχι η πικρη μαλακια) αμυγδαλοβουτυρο ολο τυλιγμενο σε σοκολατα γαλακτος εξαιρετικης ποιοτητας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vocals_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ, τώρα λοιπόν θα πάω να αυτοκτονήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xri_ni Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 και τωρα το βασανιστηριο, την εχω ξαναβαλει αλλα οχι ετσι οπως θα την δειτε τωρα. αμυγδαλοπαστα(ωραια οχι η πικρη μαλακια) αμυγδαλοβουτυρο ολο τυλιγμενο σε σοκολατα γαλακτος εξαιρετικης ποιοτητας Δε ποσταρουν τετοιες φωτο ευα,λυπησου μας!!!Ειναι οι ατιμες τιγκα στη θερμιδα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 απο περιεργεια: ποσα κιλα εισαστε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μαρζιπαν? Κρατα το για παρτυ σου ευα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 My name is Chuao. Amedei Chuao. Μετά απ' αυτό δε θα ξαναβάλετε στο στόμα σας σοκολάτα. Βασικά, τις υπόλοιπες δε θα τις λέτε σοκολάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john1987 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Πες μας που τη βρισκουμε ομως. Επισης,βρηκε κανενας cote d'or εκτος αεροδρομιου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Τελευταία φορά πριν 1-2 χρόνια είχα πάρει από μία κάβα στο Κολωνάκι, τώρα τι να σου πω. Πάντως είναι αρκετά δύσκολες (και ακριβές) σοκολάτες. Ψάξτε τις κι εσείς εφόσον ενδιαφέρεστε, δοκιμάστε τις και μετά ελάτε να κανονίσουμε group buy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα