Προς το περιεχόμενο

Σοκολατολογία-Σοκολατογνωσία


evabb

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τρισδιάστατος εκτυπωτής σοκολάτας :shifty:

 

"Scientists in England have developed a 3D chocolate printer that prints layers of chocolate instead of ink or plastic. 'Now we have an opportunity to combine chocolate with digital technology, including the design, digital manufacturing and social networking. Chocolate has a lot of social purpose, so our intention is to develop a community and share the designs, ideas and experience about it,' says lead scientist Dr Liang Hao."

 

http://idle.slashdot.org/story/11/07/06/1251239/3D-Chocolate-Printer

Η μαλακία είναι ότι το λένε σαν να είναι κάτι καινούριο ή δύσκολο.

 

"Scientists in England..." <-- Είναι και επιστήμονες κιόλας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

νομιζα οτι δεν θα ερχοταν ποτε η μερα που θα εγραφα καλα λογια για την λακτα. και να ομως που ηρθε.

 

συγκεκριμενα για αυτη εδω 4371_offer_alternative.jpg

 

κλασεις ανωτερη απο την κλασσικη λακτα. νιωθεις και λιγο σοκολατα ρε αδερφε!

Να ρωτηξω κατι?Γιατι δε πιανεται η Lacta για κανονικη σοκολατα?Για τι πιανεται δηλαδης? :whistle: Εμενα παντως μου αρεσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

άραγε η γεύση της μερέντας (παυλίδη) είναι η ίδια με της παλιάς μερέντας ή είναι ιδέα μου ότι έχει αλλάξει?

 

επίσης ξέρει κανείς κάτι παραπάνω για την ιδιαίτερη σχέση της σοκολάτας με τον καφέ? δένουν τόσο τέλεια που είναι εντυπωσιακό ... κάθε φορά. δεν ξέρω αν έχετε δοκιμάσει να ρίξετε μια-δυο μπάλες παγωτό μέσα στον καφέ σας (για ζεστό καφέ μιλώ αλλά δεν ξέρω πώς βγαίνει και με κρύο) ... κόλαση!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να ρωτηξω κατι?Γιατι δε πιανεται η Lacta για κανονικη σοκολατα?Για τι πιανεται δηλαδης? :whistle: Εμενα παντως μου αρεσει...

 

ειναι μεχρι να δοκιμασεις πραγματικα καλη σοκολατα για να καταλαβεις. οτι και να πω δεν μπορει να δωσει την αισθηση που σου αφηνει μια πραγματικη ποιοτικη σοκολατα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα μετά...
  • Moderators

εδω η καινουργια μου προταση

 

σοκολατα γαλακτος με λεβαντα

 

lavande.jpg

Eχω δοκιμασει μια τετοια (αλλα δεν θυμαμαι αν ηταν της ιδιας μαρκας) που την ειχα βρει στα luxor.

Πολυ νοστιμη πραγματικα, αλλα απειρως καλυτερη μια με πρασινο τσάι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και τωρα το βασανιστηριο, την εχω ξαναβαλει αλλα οχι ετσι οπως θα την δειτε τωρα.

 

αμυγδαλοπαστα(ωραια οχι η πικρη μαλακια) αμυγδαλοβουτυρο ολο τυλιγμενο σε σοκολατα γαλακτος εξαιρετικης ποιοτητας

 

 

picture004ei.jpg

picture001bi.jpg

picture002xw.jpg

picture003ma.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και τωρα το βασανιστηριο, την εχω ξαναβαλει αλλα οχι ετσι οπως θα την δειτε τωρα.

 

αμυγδαλοπαστα(ωραια οχι η πικρη μαλακια) αμυγδαλοβουτυρο ολο τυλιγμενο σε σοκολατα γαλακτος εξαιρετικης ποιοτητας

 

 

picture004ei.jpg

picture001bi.jpg

picture002xw.jpg

picture003ma.jpg

 

Δε ποσταρουν τετοιες φωτο ευα,λυπησου μας!!!Ειναι οι ατιμες τιγκα στη θερμιδα....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

My name is Chuao. Amedei Chuao.

 

Μετά απ' αυτό δε θα ξαναβάλετε στο στόμα σας σοκολάτα. Βασικά, τις υπόλοιπες δε θα τις λέτε σοκολάτες. ^_^

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τελευταία φορά πριν 1-2 χρόνια είχα πάρει από μία κάβα στο Κολωνάκι, τώρα τι να σου πω. Πάντως είναι αρκετά δύσκολες (και ακριβές) σοκολάτες. Ψάξτε τις κι εσείς εφόσον ενδιαφέρεστε, δοκιμάστε τις και μετά ελάτε να κανονίσουμε group buy.

 

:mrgreen:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...